Araştırma Geliştirme Merkezi Sözlerinde Durmadı
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 75009   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Araştırma Geliştirme Merkezi Sözlerinde Durmadı

24 Mart 2015 14:24 Şükrü A. Kayseri

24.02.2015 tarihinde araştırma geliştirme merkazi adına bir öğretmen beni arayıp öğrencinizin derslerine yardımcı ek ders verileceğini söyleyip davet etti. Bize söylediği internet ortamında ders alacağını söyledi, canlı olarak öğretmen ortamında ders alacak idi. Bizde iyi bir uygulama dedik, öğretmen memnun kalmazsanız 14 süre iadeniz var deyip sözleşmem düzenleme tarihi 24.02.2015 ürün teslim tarihim 25.02.2015 diye yazıldı. Bu süre zarfında 6 gün bekledik ürün ve hizmet alamadık ve çağrı merkezine bağlanıp sözleşmemi iptal ettirdim ama iptal oldu dediler. Sattıkları ürünü almaya gelmediler, şimdi aradımda işi uzatıyorlar. Bu konu hakkında yardım bekliyorum lütfen saygılarla.

Etiket : araştırma geliştirme merkezi araştırma geliştirme merkezi şikayetleri araştırma geliştirme merkezi yorumları Okunma : 7928
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (18)

Nimet K. 22 Nisan 2019

Merhaba Kutbettin bey. Bizim de sürmekte olan bir davamız var. İletişim halinde olursak dava konusunda birbirimize yardımcı olabiliriz.

Cevap yaz 0 0
Kutbetin T. 17 Nisan 2019

Arkadaslar, Il tuketici hakem heyetlerine verin ben verdim sozlesmenin iptaline karar verildi ama onlar itiraz etti ben de avukata verdim dava hala suruyor. Birlik olmamiz cok onemli birbirimize yazili dilekçe yazmamiz lazim, bu sekilde onlara kurus koklatmayabiliriz.

Cevap yaz 0 0
Yakup A. 22 Kasım 2018

Arkadaşlar, ben de tam olarak aynı konudan aynı şekilde muzdaribim, lütfen herkes bir araya gelip birlikte hareket edip bu insanlara karşı hakkımızı arayalım, birbirimizle iletişime geçmekten başka çaremiz malesef yok, numaramı buraya yazıyorum iletişim kuralım.

Cevap yaz 0 0
Fatma Y. 16 Kasım 2018

Beni de yazin aradilar ayni șekilde milli eğitim tarafından görevlendirildik lise tercihleri hakkında yardimci olacağız dediler ben de kabul ettim geldiler güzel çene yapilar ve bir șekilde bana yalanla o imzayı ayı attirdilar on beș gün cayma hakkimiz var dediler araștirdim üç gűn sonra arayıp iptal ettirdim malesef iptal etmemisler üç ay sonra arayıp icra kağidi yolladilar ben de gerekeni her yere sikayette bulunacağım ve çevremdeki herkese sosyal medyada gazetelerden her yere yazacağım bunlarin s-htekar olduklarini.

Cevap yaz 0 0
Kıymet M. 18 Eylül 2018

Ben de aynı şekilde bu sisteme üye oldum milli eğitim bakanlığından geliyoruz diyorlar belgeler gösteriyorlar. Ben sisteme üye olduktan sonra defalarca aradım kullanamıyoruz diye ama muhatap bulamadım sonrasında beni ödemezseniz yasal işlem başlatır diye tehdit ettiler hala uğraşıyorum bugün 03124962710 numaralı bir telefondan çok saygısız ve lakayt konuşan bir bayanla görüşme yaptım ve telefonu yüzüme kapattı. Sizden rica ediyorum bu sorunu yaşayanlar topluca bu d-andırıcıları şikayet edelim.

Cevap yaz 0 0
Tarkan Y. 16 Ağustos 2018

Araştırma geliştirme merkezi öğrencilerin eğitim ve iletişim bilgilerini kimlerden ve hangi izinle almaktadır. Öğrencilerin okul bilgileri 2.3. şahıs ve kurumlarla izinsiz paylaşılabilir mi? Bu durumu bulunduğunuz il milli eğitim müdürlüklerine, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (Cimer), İldeki cumhuriyet savcılıklarına bildiriniz. Ayrıca telefonla müşteri hizmetlerine yapılan sözleşme iptal başvuruları neden kaydedilmiyor bu bilinçli bir tercih midir? Yaptığınız telefon görüşmelerini kayıt altına almanızı önerim. 14 gunluk yasal süre defalarca aranmasına rağmen muşteri hizmetleri tarafndan oyalanıp atlatılmakta daha sonrasında ise veliler icra tehdidi ile korkutulup baskılanmaktadır.

Cevap yaz 0 0
Fetay K. 21 Mart 2018

Konu hakında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.

Cevap yaz 0 0
Furkan G. 16 Mart 2018

Bir şahıs bize gelip uygulamayı anlattı sonra 2-3 gün sonra sizi arayacaklar ve o zaman kurulumu yapabilirsiniz dedi, 2-3 gün geçti aradınız biz de kurulumu iptal ettirdik ama haberimiz olmadan kurulumu yapmışsınız ve 14 günlük deneme süresi içerisinde sözleşmeden cayma şansınız var dediler biz de o süre içinde sözleşmeden caydık ama siz bizi arayıp paranızı yatırın diyorsunuz kendi kafanıza göre iş yapıyorsunuz ve bugün milli eğitim bakanlığına gidip sizinle ilgili ne varsa öğreneceğim sonra da savcılığa gideceğim, pazartesi günü oraya gelip sizlerle tek tek konuşacağım.

Cevap yaz 2 0
Cansu N. 14 Şubat 2018

Ben de aynı durumdayım sözleşmeyi iptal etmiyolar savcılığa vereceğim, çözüm bulanlar yazsın lütfen.

Cevap yaz 1 0
Ali K. 5 Aralık 2017

Bana da canlı dersi sattılar iptal için aradım döneceğiz dediler ben şimdi tüketici hakları ve savcılığa vereceğim bakalım kim tutuşur.

Cevap yaz 1 3
Ebru E. 12 Aralık 2017

Biz de bu duruma düştük sizinle nasıl irtibata gecebılırız, ne yaptınız acaba bu konu hakkında.

Cevap yaz 1 0
Lg Tv Kendi Kendine Kapanıyor Lg Garantili Telefona Ücret İstedi