Arslan Ticaret Noğman Arslan Tarafınfan Dolandırıldım
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 94380   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Arslan Ticaret Noğman Arslan Tarafınfan Dolandırıldım

28 Temmuz 2016 01:31 Zeynep Gülşah Ç. Samsun

29.99 liraya çanta siparişi verdim, kargo parasıyla 39.99 tl ödedim. Ama kargo geldiğinde 5 lira daha ödedim kargo parası. Paketi açtığımda sipariş verdiğim çantayla alakası olmayan ucuz, kalitesiz bir çanta çıktı. Arıyorum telefonlar düşmüyor. Kargonun içinde fatura yok. Adres olarak Arslan Ticaret Noğman Arslan, 02162222593, Atalar mh 962 sk no:4/3 pamukkale denizli yazıyor. Yardım eder misiniz rica etsem.

Okunma : 1963
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (12)

Emine D. 6 Kasım 2017

@Birillandortu Face'ten bulabilirsiniz ama bır ise yarar mi bilemem ben mesaj attım beni engelledi ben de yatak örtüsü aldım bana da degeri beş lira etmez yorgan yüzü göndermişler, rabbim hidayet eder de insallah herkesin hakkını geri verir yoksa ahirette bu kadar kul hakkı yazik.

Cevap yaz 0 0
Muazzaz G. 20 Ekim 2017

Arslan ticaret Nogman Arslan tarafından d..andırıldım. Nevresim takımı yerine küfür eder gibi değişik bez parçaları doldurmuşlar. Mağdur olan diğer kullanıcılar ne yapmamız gerekiyor. Beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Allah belalarını versin. Denizli’den gelen kargo üstünde 0216 telefon numarası var, ev kadınıyım ailemle bile aram açıldı.

Cevap yaz 0 0
Taliha Ö. 17 Ekim 2017

Allah sızın b.lanızı versın yatak ortusu dıye sıparıs verdım abauk sabuk ne oldugunu bıle anlamadıgım faturasız bır sey geldı ben yoktum calısan cocuklar parayı odeyıp aldılar. Ben burada olsaydım kontrol etmeden almazdım ama onların benden cekeceklerı var. Bakalım kım kımı d..andırıyor. Aldıgınız paralar k..en parası olur ınsallah.

Cevap yaz 0 0
Nevin B. 16 Ekim 2017

Biraz önce nevresim takimim geldi içinden çıkan benim istediğim değildi Allah sizi bildigi gibi yapsin yalancilar.

Cevap yaz 0 0
Gülten B. 9 Ekim 2017

100 tl nevresim takımı aldım içindeki istediğimden farklı çıktı. Allah belalarını versin. Telefona da çıkmıyorlar, ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap yaz 0 0
Yusuf T. 9 Ekim 2017

S..tekarlar, yatak örtüsü yerine dandik havlu ve kefen göndermişler zor günümde d..andırdılar işten çıkarıldım kaza geçirdim Allah'a havele ediyorum tarifsiz acılar çekersiniz inşallah.

Cevap yaz 0 0
Özcan Y. 10 Ağustos 2017

Ben de agirabi seti aldim 5 parca gosteriyor, saat, cakmak tesbih vs dandik bir saat ile tesbih cikti.

Cevap yaz 0 0
Nilüfer D. 21 Haziran 2017

Nevresim takımı aldım ama nevresimle alakası yok fatura yok telefon numarası yanlış, yapabileceğiniz bir sey var mi.

Cevap yaz 0 0
Müjde E. 12 Aralık 2016

Arkadaşlar aynısı benim de başıma geldi. Maliyenin 4440189 numaralı telefonu arayıp öncelikle faturasız ürün yolladıkları için şikayette ve fatura talebinde bulunun. 1 aylık süreçte inceleme yapıp faturanızı size yolluyorlarmış. Sonrasında fatura ile gerekli yerlere gerekli şikayetlerde bulunabiliriz.

Cevap yaz 1 0
Ramazan Yusuf G. 24 Kasım 2016

Bana ulaşın, bekliyorum.

Cevap yaz 2 0
Merve B. 12 Aralık 2016

Ben de nevresim siparişi verdim alakasız birşey gönderildi, yapabileceğimiz birşey yok mu?

Cevap yaz 0 0
Sespa Yayıncılık Cayma Hakkımı Kullanamıyorum Axa Sigorta ve Denizbank Teyidimiz Haricinde Poliçe Düzenlemekteler