Şikayet No : 840   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Bimer Başbakanlık İletişim Merkezi

29 Ağustos 2013 05:19 Sikayet.com -. Mersin

Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) bilişim, iletişim ve hızlı internet teknolojileri kullanılarak başbakanlık tarafından hayata geçirilen vatandaşla kamu kurum ve kuruluşları arasında gerçekleştirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. 21. yüz yıl iletişim çağını yaşadığımız şu günlerde kaliteli, düzgün ve sağlıklı işleyen bir halkla ilişkiler uygulaması için günümüz bilişim teknolojilerinin kullanılması bir mecburiyet haline gelmiştir.

Etiket : Şikayet bimer şikayetim var Başbakanlık İletişim Merkezi BİMER alo 150 bimer şikayet hattı bimer şikayet Okunma : 13126
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (180)

Murat Ç. 31 Ekim 2014

İlk başta 40 yıllık ceviz ağacını kestiler. Üstünü mermer ile kapatarak güzel bir görünüm sarfetmeye çalıştılar. Çevredeki esnafları rahatsız ettiler. Kendi çıkarları için ağacı kesmelerinden rahatsızız. Görünüm olarak görselliğin bozulmasından rahatsısız. Pergulenin tekrar sökülmesini arz ederiz . Adres, üniversite bulvarı no; 217 Gaziantep/Şahinbey.

Cevap yaz 0 0
Hakkı A. 20 Ekim 2014

Sayın Devlet büyüklerim, Bursa gemlik belediyesiyle ilgili şikayet bildirimimden henüz bir haber alamadık. Belediyede sorunlar var diye bilgiler alıyoruz, vatandaşlar mağadurlar. Sn Başbakanım, sizlere güveniyoruz. İyi çalışmalar diliyorum.

Cevap yaz 0 0
Ercan K. 22 Eylül 2014

Sn başbakanım, benim 1,5 yaşındaki oğlum için özel eğitim kurumunun yönlendirilmesiyle bakım maaşına başvurduk, yüzde 80 rapor verildi ama heyet 3 yaşından küçük olduğundan onay verilmediğini, eğitim kurumu tarafından bize haber verildi. Asgari ücretle çalısıyorum, çocuğuma medikalden ayakkabı ve eldiven almam gerekti, rapor çıkardım borç alarak aldım, bana geri ödeneceği söylendi alamadım.

Cevap yaz 1 0
Mehmet K. 18 Eylül 2014

Sayın devlet büyüklerim, bana yardımcı olun lütfen, 6 yıl önce evinde oturduğum ev sahibi elinde hiç bir tutanak olmaksızın beni yalova avukatlık yapan Pınar hanıma havale etmiş. Eski kiracımı dava etmek haciz etmek istiyorumdiye dava açtırmış, avukat hanım da devamlı rahatsızlık vermekte, ruh halim bozuldu lütfen bana yardımcı olmanızı bekliyorum.

Cevap yaz 0 0
Abdullah A. 18 Eylül 2014

Kahramanmaraş oniki şubat belediyesi şirinler anaokulu müdür muavini beyefendiden şikayetçiyiz.

Cevap yaz 0 0
Hakkı A. 16 Eylül 2014

Sayın Başbakanım, Bursa gemlik belediyesinin kumsazdaki arsaların resmi tapularının alımında vatandaşlardan fazla paralar alınıyor ve makbuz bile verilmiyor. Alınan rakamlar 5000 tl arsa başına. İnsanlar mağdur, nereye başvurduysalar hiçbir sonuç alamamışlar. Sizden bu konuda yardım istiyoruz. Belediyeyi denetlemenizi istiyoruz. Saygılarımla, iyi çalışmalar diliyorum.

Cevap yaz 1 0
Mevlüt K. 15 Eylül 2014

Ben karaman'da okuyorum, devlet yurdunda yedeğe kaldım, bana yol gösterin ben nerede kalacağım.

Cevap yaz 0 0
Mahmut G. 15 Eylül 2014

Muhterem başbakanım, bir holdingte alacağım var mahkemeye verdim red geldi bireysel başvuru yaptım red geldi, sizden yardım istiyorum ihtiyacım var. Saygılarımla.

Cevap yaz 2 0
Yunus A. 13 Eylül 2014

Sayın başbakanım, dört tane öğrenci okutuyorum büyük kızım samsun ondokuz mayıs ilahiyatı kazandı ama yurtta yedek bin dördüncü, özel yurtlara vermek istemiyorum, aksi takdirde kızım ilahiyata gidemiyecek. Şimdiden teşekker ederim.

Cevap yaz 0 0
Mehmet Tosun B. 9 Eylül 2014

Efendim, ben ilkokul mezunuyum ve bu yüzden iş bulamıyorum bana yardım edin lütfen. E sınıfı ehliyetim var, şöförlügüm de iyidir, beko loder iş makinasını da almama rağman bana kimse iş vermiyor.

Cevap yaz 1 0
Turkcell Fatura Şikayetleri Otel Referans, Otel Tavsiye