Şikayet No : 840   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Bimer Başbakanlık İletişim Merkezi

29 Ağustos 2013 05:19 Sikayet.com - Mersin

Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) bilişim, iletişim ve hızlı internet teknolojileri kullanılarak başbakanlık tarafından hayata geçirilen vatandaşla kamu kurum ve kuruluşları arasında gerçekleştirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. 21. yüz yıl iletişim çağını yaşadığımız şu günlerde kaliteli, düzgün ve sağlıklı işleyen bir halkla ilişkiler uygulaması için günümüz bilişim teknolojilerinin kullanılması bir mecburiyet haline gelmiştir.

Etiket : Şikayet bimer şikayetim var Başbakanlık İletişim Merkezi BİMER alo 150 bimer şikayet hattı bimer şikayet Okunma : 12258
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (175)

Hakkı A. 15 Eylül 2014

Sayın Başbakanım, Bursa gemlik belediyesinin kumsazdaki arsaların resmi tapularının alımında vatandaşlardan fazla paralar alınıyor ve makbuz bile verilmiyor. Alınan rakamlar 5000 tl arsa başına. İnsanlar mağdur, nereye başvurduysalar hiçbir sonuç alamamışlar. Sizden bu konuda yardım istiyoruz. Belediyeyi denetlemenizi istiyoruz. Saygılarımla, iyi çalışmalar diliyorum.

Cevap yaz 0 0
Mevlüt K. 15 Eylül 2014

Ben karaman'da okuyorum, devlet yurdunda yedeğe kaldım, bana yol gösterin ben nerede kalacağım.

Cevap yaz 0 0
Mahmut G. 15 Eylül 2014

Muhterem başbakanım, bir holdingte alacağım var mahkemeye verdim red geldi bireysel başvuru yaptım red geldi, sizden yardım istiyorum ihtiyacım var. Saygılarımla.

Cevap yaz 1 0
Yunus A. 12 Eylül 2014

Sayın başbakanım, dört tane öğrenci okutuyorum büyük kızım samsun ondokuz mayıs ilahiyatı kazandı ama yurtta yedek bin dördüncü, özel yurtlara vermek istemiyorum, aksi takdirde kızım ilahiyata gidemiyecek. Şimdiden teşekker ederim.

Cevap yaz 0 0
Mehmet Tosun B. 8 Eylül 2014

Efendim, ben ilkokul mezunuyum ve bu yüzden iş bulamıyorum bana yardım edin lütfen. E sınıfı ehliyetim var, şöförlügüm de iyidir, beko loder iş makinasını da almama rağman bana kimse iş vermiyor.

Cevap yaz 0 0
Beydanur A. 7 Eylül 2014

14 yaşındayım Kayseri'de oturuyorum, lise 1.sınıfa gideceğim ama bazı aksilikler yüzünden gidemeyeceğim. Okulum hürriyette erciyes mesleki ve teknik anadolu lisesine çıkmış kaydım ama ailemin maddi sıkıntıları olduğundan babam gönderemiyor, okumak, naklimi kayseri mehmet akif ersoy lisesine aldırmak istiyorum. Eğer olmazsa okuyamayacağım, lütfen okumak istiyorum, yardımcı olun bana.

Cevap yaz 0 0
Melike 7 Eylül 2014

İyi günler, ben de komşumdan şikayetçiyim, nereye şikayet edeceğimi bilemedim, bana yardımcı olursanız sevinirim. Arabalarına kapımın önünde mazot döküyorlar bidonla, koku hep benim evime doluyor. Petrol gibi devamlı kaçak mazot getiriyor depo bittikçe dolduruyorlar ve uyardım da ama anlamıyorlar ne yazık ki, evin içi pis mazot kokusuyla doluyor, evde durulmuyor. Gece yarısı evlerine geliyorlar kapıları çarparak gürültüyle uykuyu haram ediyorlar, anlayış diye bir şey yok.

Cevap yaz 0 0
Mehmet K. 7 Eylül 2014

Sayın başbakanım, karabük yenice akmanlar köyünde ikamet etmekteyim, köyümüzün nüfüsü 550, mahellesi 6, hane sayısı 162. Altı mahallede kanalizasyon yok, hep dışarıya akıyor çocuklarımız kanalizasyonun içinde oynuyorlar, defalarca ölçüm yaptılar hiç bir sonuç alamadık. Yağmur yağdığında yağmur suları suya karıştığından sular bulanık. Yetkililer hiçbir çözüm üretmemektedirler, yollarımız bozuk, merfezlerimizin altları dolu yağmurda evlerimiz ve iş yerlerimiz tehlike arz etmektedir.

Cevap yaz 0 0
Yüksel T. 6 Eylül 2014

Ben Yüksel T. 50 yaşında özel sektörde çalışan bir vatandaşım. Çoçuğum Sinop üniversitesi fen edebiyat bölümü ikinci öğretimi kazandı. Kayıt işlemlerini yaptıktan sonra devlet yurdunda 203. yedekte olduğu için özel yurtlara yerleştirmek zorunda kaldık. Bundan önceki söyleminizde bu konuda öğrencilerin açıkta kalmacağının sözünü verdiniz. Ama gereğinin yapılmadığını gördük, bu konuyla ilgili desteklerinizi bekliyoruz. Saygılarımla.

Cevap yaz 0 0
Osman T. 6 Eylül 2014

Konya'da otobüse zam sebebi ne, neden yüzde otuz üç gibi yüksek bir zam uygun görüldü, ben bugüne kadar halk otobüsü halka hizmet ediyor biliyordum ama gördüm ki halk otubüsü kar otobüsü olmuş, bügün asgari ücretli bir insanın sadece işe gidip gelme yol parası 100 lira, bir de aile bireylerin okul yol parasını düşünüce yorumu siz degerli büyüklerime bırakıyorum.

Cevap yaz 1 0
Turkcell Fatura Şikayetleri Otel Referans, Otel Tavsiye