Şikayet No : 896   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Bimer Şikayet

31 Ağustos 2013 09:00 SIKAYET.COM - Mersin

Bimer hangi amaçlar için kullanılabilmektedir?
1- Bilgi edinme yasası kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarından ve valiliklerden edinilecek bilgiler bu sistem aracılığı ile kolayca talep edilebilir.
2- Kamu kurumları ile ilgili temenni, görüş ve şikayetler ile veya herhangi bir suç ve suç örgütü ile alakalı ihbarlar bu sistem üzerinden yapılabilir.
3- Kamu kurumlarındaki genel müdür ve en üst seviyedeki amirlerin yanlış uygulama ve mobbing vb. davranışları kamu görevlileri etik kuruluna bildirilerek şikayet edilebilir.

Etiket : Şikayet bimer şikayetim var alo 150 bimer şikayet hattı bimer şikayet Okunma : 3032
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (24)

Halil B. 31 Temmuz 2014

sayın başbakanım, çocuklarımızı okuttuk mezun oldular, kaç senedir işsizler, halkla ilişkiler mezunu oldukları için boştalar, birzamanlar ziraat mühendislerini nasıl öğretmen yaptılarsa, siz de bu çocuklarımızı kurtarın başkanım.

Cevap yaz 0 0
Arzu G. 21 Temmuz 2014

ben arzu g. 4 aydır işsizim fatularımı ödeyemedim, kaymakamlık buyukcekmece vakfına, akp ilce başkanına defalarca gittim şu hafta gel şu hafta git, şuruya git buruya git dediler yardım etmadiler. ben cok zor durumdayım, yemeye ekmek bulamıyom.

Cevap yaz 0 0
Bilal K. 18 Temmuz 2014

Zaman bilgi, bilgisayar çagı, bizim yolumuz da arabayla değil yaya zor gidiyoruz, bundan önceki idarecilere bu konuyu defalarca söyledik kimse ilgilenmedi ve bu şikayeti yazmaya mecbur kaldık, bilgilerinize arz ederim.

Cevap yaz 0 0
Tuncay K. 5 Temmuz 2014

Konya çumra devlet hastanesine 5 temmuz 2014 tarihinde saat 12 ve 13 arasında oğlumu acile getirdim, düşme sonucu üst dudağından yaralı, hemen sağlık mensupları müdahale ettile. Ben doktor kim nerde diye sordum, Dr. M.C.E. benim dedi hastama hiç müdahalede bulunmadı, ben anlamam birşey yapamam dedi. Kendisini uyardım, hastaneden çık git diyerek beni kovdu, kendisine şikayette bulunacağımı söyledim ve hastamı başka bir yere götürdüm. Yarım saat sonra polise gidip haksız itham ve iftira ederek şikayette bulunmuştur. Diğer çalışanlar da doktoru destekleyen beyanda bulunmuşlardır, gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini arz ederim.

Cevap yaz 0 0
Mahmut K. 3 Temmuz 2014

03.07.2014 tarihinde kahramanmaraş araştırma ve eğitim hastenesinde bir tane çocuk nöroloji bölümü var, hastalarla hiç ilgilenilmiyor, geç saate randevu veriliyor o da saat 17:00'a yetişmiyor. Ben hasta babası olarak şikayetçiyim. Bu durumun kısa süre de düzelmesini temenni ederiz.

Cevap yaz 0 0
İbrahim S. 29 Haziran 2014

ben kayseri ili tomarza avşarobası mah'de ikamet ediyorum, bizim mahallede su sorunu var. 40 gündür sularımız cogu zaman hic akmıyor. kaski görevlilerini arayoruz başlarından salarcasına cevap veriyorlar, yani bizim sorunumuzla ilgilenen yok. bari sizler ilgilenirsiniz inşallah ilginize şimdiden teşekkürler. bilgi verirseniz sevinirim.

Cevap yaz 0 0
İsmail K. 24 Haziran 2014

kastamonu münif islamoğlu devlet hastanesinde eşimin saat 10:30 da ultrason randevusu vardı. telefon ettiler ve eşime sıkışık gel demişler oda sıkışık gelmiş, geldiğinde barkot alacaksın doktora çıkacaksın demişler. oralara sıkışık vaziyette çıkmış beklemiş işlerini halletmiş, aşağı inmiş 1 nolu ultrasonun kapısında bekleyen bayana sıkışığım doktor hemen alsın demiş ama maalesef almamışlar. söz konusu hastalara telefon edilip sıkışık gelin denildiğinde, barkot alıp, doktora yazdırıp randevu saatinde burada olacaksın deseler acaba çok mu zor olur. afedersiniz insan yerine konulmamızı ve sadece görevlilerin kafasının çalışmadığını, hasta ve yakınlarının da beyninin olduğunun bilinmesini yetkililerden bekliyoruz, istiyoruz. saygılarımızla.

Cevap yaz 0 0
A A. 17 Haziran 2014

Çocuk esirgeme kurumundan 8 aydır bir cevap alamadım, ben özürlü bir vantandaşım. Bu konu üzerinde yardımlarınızı beklıyorum.

Cevap yaz 0 0
Mustafa 4 Haziran 2014

Selam, ben parfüm istedim ama bana 6'lı başka set gönderdiler, geri iade edeceğim telefona cevap vermiyorlar, kapatıyorlar. Bu kişilerden şikayetçiyim, gereğinin yapılmasını arz ederim.

Cevap yaz 0 0
Pakize 25 Mayıs 2014

Sayın başbakanım, ben kahramanmaraş elbistandan sizlere yazıyorum. Çocuklarım dersaneye gidiyorlardı ama yarıyıl tatilinden sonra gitmediler. Sizin, dershanelere çocuklarınızı göndermeyin demenizin üzerine aldım fakat dershane bana senetlerimi geri vermiyor ve yasal işlem uygulayacaklarını söylüyorlar. Paranın yarısını ödedim ama geri kalan parayı benden cocuklarım dershaneye gitmedikleri halde istiyorlar. Gerekenin tarafınızca yapılmasını arz ederim.

Cevap yaz 0 0
Tüketici Haberleri Tüketiciden Şikayet Var