Birmilyonnokta.com Firmamızı Mağdur Etti
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 16654   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Birmilyonnokta.com Firmamızı Mağdur Etti

20 Ocak 2014 23:35 Mustafa Ç.

Birmilyon.com'a üye olduk, telefona mesaj çektiler ve evet yazmamızı istediler. 200 tl turkcell aracılığıyla, google'da ilk sıralarda firma görüntülenecekti ama ne yazık ki parayı alıp işlerini yapmadılar. Kısacası bizi mağdur ettiler, 2 gün 1 hafta derken 1 ay bekliyoruz mesaj bile gönderemiyoruz, sadece oyun sitesi kayıt ediyorlar. Ancak buraya yazdım.

Etiket : birmilyon.com birmilyon.com şikayet birmilyon.com şikayetleri birmilyon.com google seo birmilyon.com müşteri yorumları birmilyon.com tüketici şikayetleri Okunma : 3780
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (7)

Fethi A. 28 Mart 2018

Maalesef beni de d-andırdılar. Size söyleneni bana da söylediler. 240 tl ayda 48 tl telefon faturana yansıyacak dediler hepsini bir defada aldılar bağırdım çağırdım nafile. 240 tl de bugün aldılar. Sizin şikayetlerinizi görünce d-andırıldığımı anladım, haram olsun.

Cevap yaz 0 0
Orca S. 19 Eylül 2017

Maalesef ayni yöntemi bana da uyguladılar. Allah belalarını versin miliyonlarca insanı d..andırıyorlar nerde devlet? S..tekarlık diz boyu google'da üst sralarda anahtar kelime oyunlarıyla milleti kandriyor, telefon faturasina 250 tl herkesi c..pıyorlar yazık zehir zıkkım olsun.

Cevap yaz 1 0
Servet A. 26 Ağustos 2017

Firmaniz google'da en ust sirada ciksin diye google'dan ariyoruz ayda 20 tl dediler. Anahtar kelimeleri yazdilar. 1 saat icinde google'da en ust sirada sizi arayan bulacak dediler. Cep telefonuna mesaj geldi evet yazin hemen firmaniz yayinlanacak dediler kabul ettim. Aradan 5 dk sonra cep tlf gelen mesaj faturam onumuzdeki ay 240 tl fazla yansimis. Turkcell'i aradim tatilsepeti cektigini iptal edemediklerini soylediler. Verdikleri numarayi aradim solido diye bir sirket cikti. Hemen iptal edin dedim iptal etmediler. Tuketici haklarina nasil basvurabilirim. Bu olayin cozumu var mi.

Cevap yaz 1 0
Soner M. 9 Kasım 2016

Merhaba, ben işletmeciyim, beni aradılar anahtar kelimeyle ilgili google'da en üste çıkcaksınız diye, aynı zamanda sayfa da satın aldım, üç ay oldu hiçbiri olmadı. Bu dediklerinin ertesi gün hazır dediler, defalarca aradım benle dalga geçiyorlar, kartımdan 490 tl çekmişler. Bunlar kesinlikle d..andırıcı, birmilyon bir de teli folido diye açıyolar, lütfen bunlara çözüm getirin.

Cevap yaz 1 0
A. 20 Ekim 2016

Birmilyon.com'dan arandık. Türkcell faturama eklenerek evet ile 288 tl alındı. 24 saat dolmadan sistemden çıkmak istedik. Ne türkcell, ne wirecard, hiçbiri bu konuda yardımcı olamadı. Firmanın bunu iptal etmesi gerek dediler. Firma da son derece kaba bir şekilde etmiyoruz diye yanıt verdi. Bu durumda nasıl bir yol izleniyor bilen varsa yazar ise sevinirim.

Cevap yaz 0 0
Mehmet G. 9 Ağustos 2014

Arkadaşlar ben de ayni sekilde magdurum, ne yapacağımı bilmiyorum.

Cevap yaz 0 0
M Ç. 30 Haziran 2014

Bana da Osman diye birisi google ilk sayfada olacağız diye arayıp gelen meseja evet yazın, işte google diyor ben demiyorum, güncelleme yapıyoruz diyor. Bu adamlar kesinlikle mağdur ediyor, sakın tavsiye etmiyorum.

Cevap yaz 0 0
D-Smart Net İnternet Bağlantı Problemi idefix.com Kitapları Üç Haftadır Gönderemedi