Şikayet No : 5797   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Converse Marketi Mağduruyum

5 Kasım 2013 04:49 Tuba E.

Converse marketi adlı firmadan internet üzerinden alışveriş yaptım. Normalde bu konularda dikkatli olmama rağmen boş bir anıma denk gelip bilmediğim bir internet sitesinden alışveriş yaptım.

Kampanyası 69 tl karşılığında ayakkabı+eşofman altı+cüzdan+çorap olmak üzere 4'lü set aldım. Yanında da mp3 çalar hediyeli. Toplamda bu ürünlerden 2 adet aldım.

Malesef arandığım telefon dışında başka ulaşabileceğim bir yer olmadığını belirterek bu numaraya ulaşamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Ürünleri iade etmek istiyorum.

Etiket : converse marketi şikayet var converse marketi tüketici hakları converse marketi tüketici şikayet converse marketi tüketici yorumları converse marketi müşteri memnuniyeti Okunma : 1820
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (11)

Serpil A. 27 Mayıs 2014

Ben tüketici hakem heyetine şikayet ettim ama bir sonuç, bu insanlar hala mağdur etmeye devam ediyorlar.

Cevap yaz 0 0
Serpil A. 20 Mayıs 2014

Converse marketi adlı firmadan alışveriş yaptım ve siparişlerim yanlış geldi, ayrıca çok kalitesiz ve ayakkabılar orijinal değildi. Kendilerine mail göndererek iade edeceğimi bildirdim, kargoyla ürünleri geri yolladım, telefonla aradığımda da bir hanım paranız iade edilecek dedi fakat tam 1 ay geçmesine rağmen hiç bir haber yok. Bu şekilde insanları mağdur ediyorlar ve bence yasal yollara başvurmalıyız, bu insanlar havadan para kazanmayıp ceza almalılar.

Cevap yaz 0 0
Lütfi K. 20 Mayıs 2014

Telefolara cevap vermiyorlar, yanlış mamul gönderiyorlar mağdur edildim. Savcılığa şikayet edeceğim şirketi, tavsiye etmiyorum.

Cevap yaz 0 0
Kamer A. 17 Nisan 2014

Bu siteden ben de iki adet ürün aldım, ikisi de farklı geldi. Aradım sitede yazan numaraları ulaşamıyorum, bu nasıl bir sorumsuzluktur? Bu durumda olup da para iadesi alan var mı, yardımcı olabilir misiniz? Tüketici haklarına şikayet edeceğim.

Cevap yaz 0 0
Dilara 20 Şubat 2014

böyle bir şey olamaz ya. istediğim ayakkabı yerine numarası büyük, rengi farklı bir ayakkabı göndermişler. sonuna kadar arkasında duracağım ve tüketici haklarına şikayet edeceğim. telefonları kapalı, hiçbir şekilde ulaşılmıyor. aynı adrese ait başka bir telefon numarası buldum fakat o numara da kapalı.

Cevap yaz 0 0
Cemil 18 Şubat 2014

ben de mağdurum, ben beyaz, kısa conversse istedim ama lacivert göndermişler. telefonlarına da ulaşılmıyor. insanları mağdur ediyorsunuz böyle.

Cevap yaz 0 0
Sevgi I. 27 Ocak 2014

insanları mağdur ederek mi iş yapıyorsunuz siz? yanlış ürün gönderilmiş ve hiç bir şekilde size ulaşılamıyor, Şikayet edeceğim sizi.

Cevap yaz 0 0
Nurcan. T 22 Ocak 2014

Ben de şikayetçiyim, ürün yanlış geldi ve beş para etmez. Numaralarına ulaşamıyorum inşallah o haksız yere kazandığınız paraların hayrını göremezsiniz.

Cevap yaz 0 0
Ayşe E. 11 Ocak 2014

Aynı firmadan ben de aldım, bana ise 39 numara yerine 36 numara göndermişler.

Cevap yaz 0 0
Öznur 20 Kasım 2013

paramızı geri iade edin. tüketici hakalrına gidip sizi mahkemeye vereceğim.

Cevap yaz 0 0
Converse Dünyası Mağduriyeti Digiturk Eksik Kanal Tam Ücret