E-Devlet Şikayet Hattı
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 2415   Durum : CEVAP BEKLİYOR

E-Devlet Şikayet Hattı

26 Eylül 2013 00:34 Sikayet.com -. Mersin

Mobil devlet uygulamaları, vatandaşların mekan ve zaman kısıtlaması olmadan, internet hizmet ağının olduğu her yerde ve ihtiyaç duydukları her zaman, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının sunmuş oldukları hizmetlere çabucak erişebilmelerini ve bu hizmetlerden yararlanabilmeleri için kullanıma sunulmuştur.

Etiket : e-devlet turkiye.gov.tr e-devlet şifresi ppt şubeleri e-devlet sistemi e-devlet şikayet hattı bimer başbakanlık Okunma : 11689
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 1

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (90)

Semra K. 16 Haziran 2017

Benim dün on iki bir arası elektiriğimi kestiler yanlışlıkla dün öğleden beri arıyorum kimse gelip bakmadı almadılar elektirik'imi bana anca gönderiyoruz acil olarak bildirdik dediler kimse gelmedi bilginize gereğinin yapılmasını arz ederim.

Cevap yaz 0 0
Sedat D. 13 Haziran 2017

Şanlıurfa'da yaşiyorum bankalara borcum olduğundan maaşimdan her ay 350 tl kesinti yapiliyor ben ayda 600 tl evkirasi ödüyorum asgari ücretle çalişiyorum yaşam haklarim kisatlaniyor evliyim ve okula giden 2 çocuğum var ayda elimde kalan para 250 tl ben bu parayla çocuklarimi okutayim eve mi bakayim sayın devletli padişahim cumhurbaşkanım, asgari ücretle çalişan insanlarin maaşlarindan banka para kesmelerine lütfen izin vermeyin ben bu parayla karnimizi doyuramiyoruz güçlü ve demokrasi olan bir ülkede halen maaşlara haciz koyuluyor sayin merhametli cumhurbaşkanım. Maaşlarimiz zaten yetmiyor bir de bankalar haciz katiyor Allah rizasi için bu işe el atın unutmayin ki bu dünya fanidir siz gönül yapmaya geldiniz saygilarimla ellerinizden öperim.

Cevap yaz 0 0
Sevcan K. 9 Haziran 2017

E-devlet şifrem doğru olduğu halde aylardır hata veriyor giremiyorum.

Cevap yaz 0 0
Safiye P. 28 Mayıs 2017

Metro turizm kağıthane bürosunda çalışan bayandan şikayetçiyim. Sabah şubede servisi bekliyorduk servisin gelmesine 15 dk vardı. Eşimle bana dışarda bekleyin dedi. Biz de servis kapının önüne geliyor gelince çıkarız dedik bu sefer bağırmaya başladı servis sizi beklemez dışarda bekleyin diye ben de burada bekleyeceğim çıkartamazsın dediğimde hamile olduğumu gördüğü halde üzerime yürümeye darp etmeye kalktı. Ramazan olduğundan dolayı bizi kapıya atmaya kalktı kahvaltı yapmak için beş dk daha bekleyemedi. Firma çalışanından şikayetçiyim.

Cevap yaz 0 0
Sevinç E. 27 Mayıs 2017

Sayın yetkililer İstanbul Esenyurt'ta bulunan İstinye üniversitesi hastanesine 23 Mayıs 2017 çocuğumun düşüp burnundan hasar aldı asıri derece kanaması oldu kanamayı durdurup bu hastaneye götürdüm röntgen yada film ceksinler çocuğun burnunda kırık var mı diye ama hastaneye gittiğimde çalışanlar beni nöbetçi doktorun yanına götürdüler derdimi anlattigimda doktorun bana biz burada bakamayiz başka bir hastaneye gitmemi söylediler oysaki Esenyurtta en donanımlı hastane doktordan kendisine en azından bir röntgen çekin çocuğun burnunda kırık var mı bileyim ama beni geri gönderdi ben de çıkıp başka bir özel hastaneye gittim doktordan ve hastaneden şikayetçiyim.

Cevap yaz 0 0
İbrahim T. 26 Mayıs 2017

Tapuda yapılacak olan düzeltme işlemi için daha önce tapu müdürlüğü yazı yazmasına rağmen pazarcık mahkemesinin 19**/5** esas ve 19**/2** karar nolu kararını istememe rağmen bugüne kadar mahkeme yetkilileri evrakımı bulamadılar. Mağduriyetimin giderilmesi için Nurdağı Asliye Hukuk Mahkemesine gereken talimatın verilmesini arz ederiz. 16/06/2015 tarihten itibaren bugüne kadar benim arşivdeki dosyamı bulamadılar veya bulmak istemiyorlar. Bundan dolayı ben benim bana verilen desteklerimden faydalanamıyorum.

Cevap yaz 0 0
S. 1 Mayıs 2017

Ben işçiyim İstanbula çalışmaya geldim. Bizden sabıka kaydı ve aile tablosunu istediler onlarla beraber işe giriş için başvurdum edevlet şifremi de istediler ben de keriz gibi verdim tabi ki tüm işçilerden isteniyor. Bu ne biçim uygulama. Çalıştığım yer İstanbul İga Şİirketi.

Cevap yaz 0 0
Serkan T. 24 Nisan 2017

Ben askerlik için tecilimi bozdurdum ve askerliğimin çıkmasını bekliyorum, askerliğim çıkalı 1 hafta olmus şubeden öğreniyorum edevlette halen gözükmüyor. Şubeden haber alamasam belki de asker kaçağı durumuna düşecektim, bu edevlet programı boşuna yapılmadı lütfen sorunlarınızı araştırıp çözümünü bulun.

Cevap yaz 0 0
Nuri D. 20 Nisan 2017

Telefonum arandiginda karşı tarafa kendi sesi yankı yapıyor. Bana telefonun dinleniyor diyorlar. Kim niye beni dinlesin ki, eğer dinleniyorsam kim ve ne amaçla olduğunu nasıl nereden ogrenebilirim.

Cevap yaz 0 0
Ebru Ö. 12 Nisan 2017

Mersin'de yaşıyorum. 19 yaşında bir kızım. Lise mezunuyum üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Diş ağrısı nedeniyle Mersin ağız ve diş sağlığı merkezine 2 defa randevu aldım ikisinde de muayene edilemedim. Sağlık güvencemin olmadiği söylendi. Babamın bağkurundan yararlanmam için öğrenci olmam gerekliymiş, babamın sigortasından yararlanamazmışım. Böyle bir kanun ne zamandır var. Hastaneye gitmek istiyorum bunun benim en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Lütfen böyle bir kanun varsa memnun değilim, şikayetçiyim.

Cevap yaz 3 0
Tüketici Şikayetleri Mekan Tavsiyeleri