E-Devlet Şikayet Hattı
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 2415   Durum : CEVAP BEKLİYOR

E-Devlet Şikayet Hattı

26 Eylül 2013 00:34 Sikayet.com -. Mersin

Mobil devlet uygulamaları, vatandaşların mekan ve zaman kısıtlaması olmadan, internet hizmet ağının olduğu her yerde ve ihtiyaç duydukları her zaman, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının sunmuş oldukları hizmetlere çabucak erişebilmelerini ve bu hizmetlerden yararlanabilmeleri için kullanıma sunulmuştur.

Etiket : e-devlet turkiye.gov.tr e-devlet şifresi ppt şubeleri e-devlet sistemi e-devlet şikayet hattı bimer başbakanlık Okunma : 11199
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 1

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (84)

S. 1 Mayıs 2017

Ben işçiyim İstanbula çalışmaya geldim. Bizden sabıka kaydı ve aile tablosunu istediler onlarla beraber işe giriş için başvurdum edevlet şifremi de istediler ben de keriz gibi verdim tabi ki tüm işçilerden isteniyor. Bu ne biçim uygulama. Çalıştığım yer İstanbul İga Şİirketi.

Cevap yaz 0 0
Serkan T. 24 Nisan 2017

Ben askerlik için tecilimi bozdurdum ve askerliğimin çıkmasını bekliyorum, askerliğim çıkalı 1 hafta olmus şubeden öğreniyorum edevlette halen gözükmüyor. Şubeden haber alamasam belki de asker kaçağı durumuna düşecektim, bu edevlet programı boşuna yapılmadı lütfen sorunlarınızı araştırıp çözümünü bulun.

Cevap yaz 0 0
Nuri D. 20 Nisan 2017

Telefonum arandiginda karşı tarafa kendi sesi yankı yapıyor. Bana telefonun dinleniyor diyorlar. Kim niye beni dinlesin ki, eğer dinleniyorsam kim ve ne amaçla olduğunu nasıl nereden ogrenebilirim.

Cevap yaz 0 0
Ebru Ö. 12 Nisan 2017

Mersin'de yaşıyorum. 19 yaşında bir kızım. Lise mezunuyum üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Diş ağrısı nedeniyle Mersin ağız ve diş sağlığı merkezine 2 defa randevu aldım ikisinde de muayene edilemedim. Sağlık güvencemin olmadiği söylendi. Babamın bağkurundan yararlanmam için öğrenci olmam gerekliymiş, babamın sigortasından yararlanamazmışım. Böyle bir kanun ne zamandır var. Hastaneye gitmek istiyorum bunun benim en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Lütfen böyle bir kanun varsa memnun değilim, şikayetçiyim.

Cevap yaz 2 0
Sadettin S. 10 Nisan 2017

Bursa şevket yılmaz hastanesinde cildiye böümü uzm. dr. g. ç. ilaç mümessilini benim randevü saatimden önce aldı ve benim tedavim 2 dk sürmedi oysa ilaç mümessili mesai saati içinde almaması gerekirken 5 dk dan fazla ilgilendi.

Cevap yaz 0 0
Nursen K. 20 Mart 2017

Alanya belediyesinin 2. katında bir alibey (mahmutlarlı) benim işyerim küçük diye beni çıkardılar ve yan komşum akrabası orayı satın aldı ve benim dul 3 üç cocuklu bir bayan olarak hayatımın içine ettiler, Alanya'da onca küçük iş yeri varken Allah kahretsin şimdi turizm yok ve müşteri yok ben nasıl geçinecem.

Cevap yaz 0 0
A. 3 Mart 2017

Ben yaşlı bır ınsanım kendı başıma yaşıyorum turk vatandaşıyım kıbrıs harbıne gırmışım bana kımse yardımcı olmuyor duşmuşum nereye gıtsem engel oluyolar bana.

Cevap yaz 0 0
Kerim U. 17 Şubat 2017

Şikayetim bizlere açmış olduğunuz edevlet ve gss'dır. Ben asgari ücretli bir çalışanım. Turizm işcisiyim, yani bazen 8 ay bazen 4 ay bir yılda. Benden aylık sağlık için bir ücret talep ettiniz, bizim turizm işi bizlere calışılmayan aylarda destek olmanız gerekirken fiyat biçmişiniz. Belirlenen fiyat şöyle, mesala 8 aylık kazancımız yıla bölündüğü zaman asgari ücretin bilmem kaçta biri olduğu zaman bu ücreti hanemize yazdınız. Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz, asgari ücretli zaten aç. Bir de gss'nı takip eden yok, yılda 4-8 ay çalışsan da aynı fiyat, işin gücün yok git işte ben işten cıktım işte işe girdim git haber ver. İşten sonra zaten 90 gün sigortalıym ama yine hesaba borç yansıtın. Lafım meclise bakanına başbakanına vekillere, bu zülüm.

Cevap yaz 0 0
Yilmaz Y. 17 Şubat 2017

Sakarya serdivan ilcesinde arabaci alani gelincik sokakta koltukcuyum, calisan kendi halinde durust bir vatandasim sikayetim ocak ayinda finansbank atm'den kredi kartimla 4 kez nakit ve taksitli avans cekildi ben cekmedim ve cekildigi hakkinda bankadan tarafima mesaj bile gelmedi, ilgili mercilere sikayet formlarim var fakat bir sonuc yok, buradan mesajimi ilgili yerlere ulastirmanizi rica ediyorum kartimin kopyalanmis olabilecegini soyluyorlar kimsenin magdur edilmesini istemiyorsaniz lutfen bana ve benden sonrakilerin basina gelmemesi adina bankalarin ilgisizligi ve bu isi takip etmedeki yetersizligini iletmenizi istirham ediyorum sizden, ilginize simdiden tesekkur ederim.

Cevap yaz 0 0
Şerife Ö. 16 Şubat 2017

Vodafone müşteri hiz. beni aradılar 30 tl karşılığında bir aylığına 750 dk vereceklerini söylediler ben de onlara dedim ki 30 lirayı geçerse ödeyemem müşteri hizmetleri temsilcisi hayır kesinlikle 30 tl'yi geçmeyecek, defaaten bunu tekrarladı ben de onayladım ama şuan mağdurum bana gelen fatura 310 lira müşteri hizmetlerini aradığımda efendim ses kayıtlarını dinlenildi bizim bir suçumuz yok denildi. Kendi elemanlarını koruyorlar bugün de arayıp ödeme yapmazsanız faiziyle beraber katlanıp sizi mahkemeye vereceğiz diyorlar ben şikayetçiyim.

Cevap yaz 1 0
Tüketici Şikayetleri Mekan Tavsiyeleri