E-Devlet Şikayet Hattı
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 2415   Durum : CEVAP BEKLİYOR

E-Devlet Şikayet Hattı

26 Eylül 2013 00:34 Sikayet.com -. Mersin

Mobil devlet uygulamaları, vatandaşların mekan ve zaman kısıtlaması olmadan, internet hizmet ağının olduğu her yerde ve ihtiyaç duydukları her zaman, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının sunmuş oldukları hizmetlere çabucak erişebilmelerini ve bu hizmetlerden yararlanabilmeleri için kullanıma sunulmuştur.

Etiket : e-devlet turkiye.gov.tr e-devlet şifresi ppt şubeleri e-devlet sistemi e-devlet şikayet hattı bimer başbakanlık Okunma : 10132
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 1

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (77)

Kerim U. 17 Şubat 2017

Şikayetim bizlere açmış olduğunuz edevlet ve gss'dır. Ben asgari ücretli bir çalışanım. Turizm işcisiyim, yani bazen 8 ay bazen 4 ay bir yılda. Benden aylık sağlık için bir ücret talep ettiniz, bizim turizm işi bizlere calışılmayan aylarda destek olmanız gerekirken fiyat biçmişiniz. Belirlenen fiyat şöyle, mesala 8 aylık kazancımız yıla bölündüğü zaman asgari ücretin bilmem kaçta biri olduğu zaman bu ücreti hanemize yazdınız. Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz, asgari ücretli zaten aç. Bir de gss'nı takip eden yok, yılda 4-8 ay çalışsan da aynı fiyat, işin gücün yok git işte ben işten cıktım işte işe girdim git haber ver. İşten sonra zaten 90 gün sigortalıym ama yine hesaba borç yansıtın. Lafım meclise bakanına başbakanına vekillere, bu zülüm.

Cevap yaz 0 0
Yilmaz Y. 17 Şubat 2017

Sakarya serdivan ilcesinde arabaci alani gelincik sokakta koltukcuyum, calisan kendi halinde durust bir vatandasim sikayetim ocak ayinda finansbank atm'den kredi kartimla 4 kez nakit ve taksitli avans cekildi ben cekmedim ve cekildigi hakkinda bankadan tarafima mesaj bile gelmedi, ilgili mercilere sikayet formlarim var fakat bir sonuc yok, buradan mesajimi ilgili yerlere ulastirmanizi rica ediyorum kartimin kopyalanmis olabilecegini soyluyorlar kimsenin magdur edilmesini istemiyorsaniz lutfen bana ve benden sonrakilerin basina gelmemesi adina bankalarin ilgisizligi ve bu isi takip etmedeki yetersizligini iletmenizi istirham ediyorum sizden, ilginize simdiden tesekkur ederim.

Cevap yaz 0 0
Şerife Ö. 16 Şubat 2017

Vodafone müşteri hiz. beni aradılar 30 tl karşılığında bir aylığına 750 dk vereceklerini söylediler ben de onlara dedim ki 30 lirayı geçerse ödeyemem müşteri hizmetleri temsilcisi hayır kesinlikle 30 tl'yi geçmeyecek, defaaten bunu tekrarladı ben de onayladım ama şuan mağdurum bana gelen fatura 310 lira müşteri hizmetlerini aradığımda efendim ses kayıtlarını dinlenildi bizim bir suçumuz yok denildi. Kendi elemanlarını koruyorlar bugün de arayıp ödeme yapmazsanız faiziyle beraber katlanıp sizi mahkemeye vereceğiz diyorlar ben şikayetçiyim.

Cevap yaz 0 0
Deniz Fatma P. 11 Şubat 2017

Taç marka banyo takımı siparişi verdim, çaput gibi bir bez geldi, telefon numaralarını aradım dk'sı 10 tl, d..andırıldım ve şikayetçiyim.

Cevap yaz 0 0
Belgin K. 10 Şubat 2017

Taç 4'lü 007 kodlu paspas sipariş ettim bana 5 tl degerinde yatak çarşafı geldi kapıda ödemeli 59.90 tl öderken gönderiyi inceletmeden kargocu gitti resmen d..andırıcılar ilgili firmadan şikayetçiyim.

Cevap yaz 0 0
Yaşar U. 10 Şubat 2017

Garanti bankasından ev kredisi aldım borcumu kapattım ipotek kaldırmıyorlar 4 aydır ugrasıyorum.

Cevap yaz 0 0
Nihat Y. 9 Şubat 2017

Sayın Cumhurbaşkanım. 3 aydır maaşımı alamıyorum zor durumdayız. Yardım edin. Saygılarımı sunar, Arz ederim.

Cevap yaz 0 0
F. 24 Ocak 2017

Hakkımda açılmış olan icra davası ödemesi yapılmasına rağmen hala edevlette icralık görünüyorum bunun düzeltilmesini arz ederim.

Cevap yaz 0 0
E. 27 Aralık 2016

Şirketimize ait 53225192** nolu vadofone hattımızın dökümlerini incelediğimizde; 23-30 ekim, 06-13-20-27 kasım, 04-11-18 ve 25 aralık tarihlerinde DG 4182 teknasyon adı altında 10 kez 11,18 tl + vergilerin son 3 faturamıza yansıdığını, kullanmadığımız hizmetlerin faturalarda tahsil edildiğini gördük. Kulanmadığımız bu hizmet bedellerinin vadofone faturamıza iade edilmesini talep ediyoruz.

Cevap yaz 0 0
İzzet K. 6 Aralık 2016

Ben finansbank'tan hayat sigortası yaptırdım, bana yaptırmış olduğunuz sigortanın onaylanmadığı maili geldi, aynı mail diğer arkadaslarima da geldi ama daha sonra onların sigortası onaylandı ve benimki hala beklemede diyorlar. Sigortayı arkadaşlarla beraber yaptırdık aynı gün içerisinde ve bana dönüş yapılmadı cignafinans hayat sigortası olarak geçiyor. Onlarınki onaylandı neden benimki onaylanmiyor.

Cevap yaz 0 0
Tüketici Şikayetleri Mekan Tavsiyeleri