Erzin İsos Termal Otel Devre Mülk Mağduriyeti
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 10362   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Erzin İsos Termal Otel Devre Mülk Mağduriyeti

11 Aralık 2013 15:00 Ahmet E.

Erzin İsos Termal Oteline 08.12.2013 tarihi pazar günü karımla beraber bitirilmemiş inşaatına gittik. Daha Adana'dan otobüse biner binmez başımızda bir temsilci bekledi. Diğer müşterilerle muhatap olmamıza izin bile vermeden başımızda bizle sohbet ettiler. Gün içerisinde de çeşitli pazarlama taktikleriyle senet ve sözleşme imzalattılar. Ancak daha sonra devre mülk sisteminin oturmadığını, bizi mağdur edeceklerine kanaat getirdim ve ertesi gün Merkezlerine gittiğimde vazgeçebileceğimi ancak 2.000 tl vazgeçme bedelinin ödenmesi gerektiğini söylediler. Sakın Erzin İsos Termale güvenipte bu işe girmenizi tavsiye etmiyorum. İnsanları mağdur ediyorlar.

Etiket : erzin isos termal erzin isos termal otel erzin isos termal şikayetim erzin isos termal müşteri memnuniyet anketi erzin isos termal yorumları erzin isos termal müşteri hizmetleri erzin isos termal şikayet yönetimi erzin isos termal şikayet haber Okunma : 9522
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (12)

Şenay B. 4 Aralık 2018

Almamız için bin bir türlü yalanlar uydurdunuz aldık eyvallah ama ödemesini yaparken çok zorlandık. Yeri geldi çocuğumun eksiğini bıraktım size ödeme yaptım bir mülküm olsun istedim çok şükür bitti bir kaç sene kullandık ama şimdi sıkıştık ve satmamız gerekti. Peki satarken neden elime geçen paranın 2,5 milyarına el koyuyorsun. Bu vicdansızlık değil mi. Çocuğumun hakkını yiyorsun helal etmiyorum. Önüme çıkana da anlatacağım.

Cevap yaz 1 0
Mehmet Seraç D. 21 Kasım 2018

Merhaba herkese, ben birine hisse aldırdım bunlar bana bayilik hak edişinizden dolayı %5 kazandınız yani 15 bin tl tutarında hisseden bana 750 tl bir hafta içerisinde ödenecek dediler fakat 3 aydır ödemiyorlar, kendi hissemdeki taksitlerimden düşürüleceğini ifade etiler ama nafile şimdi beni arıyorlar mahkemeye verip yasal işlem uygulayacaklarmış, ben bunlardan memnun kalmadım Allah'a havale ediyorum tavsiyem sakın sizi de aldatmasınlar, ne işlem yapıyorlarsa evrak beyan edin aksi taktirde hiç bir kağıda imza atmayın.

Cevap yaz 1 0
Elif Y. 13 Şubat 2018

Arkadaşlar, herkese çok geçmiş olsun. Sikayet.com site yönetimi, tüm şikayet sahiplerinin bir araya gelme konusundaki istekleri için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Bu yöntemle herkes bir araya gelip toplu olarak hak arayabilir. Birlikte hareket etmek ve profesyonel destek almak isteyen lütfen hukuk@sikayet.com mail'i üzerinden site yönetimi ile irtibata geçip durumu anlatan bir mail yazararak, aranmak ve diğer şikayet sahipleriyle bir araya gelmek istediğini, bu işi profesyonelce avukatlar ve hukuk aracılığıyla çözmek için yardım istediğini dile getirirse gerisini zaten hukuk ve avukat(lar) halledecek. Saygılarımla.

Cevap yaz 4 0
Hanife B. 13 Şubat 2018

Erzin çok sevdiğim bir belde idi ta ki isos'la tanışana dek, kısacası biz de sözleşme yaptık, zaman kalmadı aynı şeyler falan diyerek sözleşmeyi okutmadılar. İmzadan sonra bize şartları söyleyince şaşırıp kaldık, itiraz ettiğimizde bize cayma durumunda tazminat ödememiz için bir belge imzalattıklarını söylediler ve şartları okuyup kameraya aldılar, mecburen kabul ettik ancak avukatlar o belgenin geçersiz olduğunu söyleyince noterden ihtar çekerek mahkemeye verdim. Hakkım haram zıkkım olsun, Türkiye geneli adliyelerde meşhur olmuşlar zaten.

Cevap yaz 1 0
A. 23 Mayıs 2017

Arkadaslar, isos termal s..tekardir zaten yorumlarda okudugunuz gibi hersey dogrudur, ben de magdurlardan biriyim, ben adana'dan yaziyorum, hakkimi birakmayacağım, adana galeria'nin karsisinda yerleri var ister rezillik cikarin orada habercileri kanal tv'sini cagirin ister yasal yonlerle, vijdansizlar insanlarin emegini aliyorlar, birakmayacağım bunlarin yanina.

Cevap yaz 2 0
A. 19 Mart 2017

Berbat bir yer spa resepsiyonundaki gorevliler insanlara hayvan gibi davraniyolar. Aldigimiza cok pişmaniz önermiyorum kesinlikle havuzu da pis hamami da pis hijen yok.

Cevap yaz 3 0
S. 7 Mart 2017

Bütün sitelerde kira rezervasyonu yapılırken biz üyeler kiraya vermek istedğimizde kira sezonu açılmadı deniyor. Burada biz üyeler mi kandırılıyoruz yoksa rezervasyon yaptıran kişiler mi kandırılıyor? Bu arada tapum elimde borcum yok fakat kiraya veremiyoruz satarken bunlar böyle konuşulup anlatılmadı.

Cevap yaz 3 0
İ. Y. 14 Şubat 2017

Aynı sıkıntıyı ben de 2015 yılında yaşadım psikolojik baskı altında 2000 tl peşin kalanı da 36 ay taksitle çektirdim. 2 taksit ödedim üstünden 5 ay geçti almaktan vazgeçtim hiç kimseyle muhatap olmadan direk mahkemeye verdim. Mahkeme biraz uzun sürdü ama kazandım. Şimdi icra yoluna başvurdum sonucu bekliyorum.

Cevap yaz 4 2
Nizamettin E. 21 Eylül 2016

Sayın Ahmet bey, ben 2013 yılında aldım şimdi yatırımım iki katına yakın yükseldi, çok memnunum. Günübirlik kullanım bile yeter.

Cevap yaz 1 3
Türkan A. 19 Aralık 2015

Merhabalar, sizden 30 ay önce peşin ödeme ile devre mülk aldım ve 30 ay sonra tapu teslim edilecek dediniz ama halen birşey yok, aksi takdirde gerekirse yasal yollara başvuracağım, dönüşünüzü bekliyorum.

Cevap yaz 3 0
Türk Telekom Intouch 2 Cep Telefonu Supermagazam.com Farklı ve Kötü Ürün Gönderdi