Garanti Bankası Haklı Müşteri Hattı 4440338
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 21601   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Garanti Bankası Haklı Müşteri Hattı 4440338

18 Şubat 2014 13:15 Tülay B.

Garanti bankasından 7 ay önce kredi aldım. Kredi vermeleri için hesap açılması gerekirmiş, açtılar. Kredimi hesap işlem ücretini yansıtarak verdiler. 6 aydır taksitlerimi ödüyorum, 7.taksit için hesaba para yatırdım, yarı dönem hesap işletim ücreti 55 tl hesaptan tahsil etmişler. Ben hesap açılsın demedim ki! Mağduriyetimi dile getirmek için 4440338 nolu telefonu 17.02.2014 günü aradım ilk 15 dakika, 2.sinde 10 dakika bekledim şikayet çok olduğundan olsa gerek kimse ile görüşemedim. Bugün yine aradım 13 dakika sonra pes ettim yine kimseyle görüşemedim. Bankanın benden almış olduğu işletim ücretini geri iade etmesini istiyorum. Sizin vasıtanızla şikayetimin bankaya ileteceğimden ve maduriyetimin giderileceğine güvenim tamdır. Saygılarımla İyi çalışmalar dilerim

Etiket : garanti bankası garanti bankası şikayetleri alo garanti şikayet hattı alo garanti garanti bankası tüketici yorumları garanti bankası haklı müşteri hattı garanti bankası tüketici kredisi garanti bankası kredi ödemesi Okunma : 12256
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (52)

Gökhan G. 13 Şubat 2019

Sizin gibi bankanın Allah belasını versin kaç senedir müşterinizim bankanızın hiç ıyi bir şeyinden faydalanamıyorum bırakın ıyi şeylerinizi müşteri temsilcisine bile baglanamiyoruz.

Cevap yaz 0 0
Elif D. 11 Şubat 2019

Garanti kredi kartımı ziraat bankasından yapılandırmak istedim garanti görüştüğüm müşteri hizmeti bana kartınızı kapatıyoruz daha sonra gelip tekrar açtırabilirsiniz dedi ziraat yapılandırma yapmadı bankaya tekrar gittim kartım iptal olmuş bir de kart aidatını çekmiş açtırmak istiyorum kartımı açmıyorsunuz sonra. Kart ödememin tamamı istiyorsunuz param olsa zaten kart asgarisini yatırıp çekmem kredi ile kapatılmasını rica ediyorum.

Cevap yaz 0 0
Ali A. 10 Şubat 2019

Müşteri temsilcisine ulaşmakta zorluk çekiyoruz. Ayrıca kredi kartımdan kesilen yıllık aidat parasının tekrar hesabıma aktarılmasını talep ediyorum.

Cevap yaz 0 0
Nazlı N. 9 Şubat 2019

Bugün garanti bankasından arandim kredimin 29 günlük gecikmede olduğunu biliyorum pazartesi ödeme yapacağımı söyledim ama karşımdaki bayan olmayacagıni, evime ihtarname gönderileceğini söyledi, yasal takibin 90 gün sonra basılacagini biliyorum, insanların psikolojisini bozuyorlar nasıl bir banka bu anlamadım.

Cevap yaz 0 0
Oktay D. 9 Şubat 2019

Garanti bankası'ndan hiç memnun değilim çünkü başta kredi kartı göndermek için elinden geleni yapıyorlar size katkıda bulunur diyorlar zor durumda yanınızda olur diyorlar ama yıllık bedelli söylemiyorlar, yıllık bedeli 124 tl baştan bunu söyleseniz ben kredi kartı almazdım bir an önce kartımı kapatacağım, bei de bir daha kesinlikle kredi kartı için aramayın hakkınızda dava açarım.

Cevap yaz 0 0
Elif B. 9 Şubat 2019

Talep etmiş olduğum 4000 tl nakit avans 1 gün sonra iptalini yaptıktan sonra 81 tl erken kapama faizi ekstre'ye yansımış olarak gözüküyor bu meblayı fazla bulduğumu ve iptalini talep ediyorum.

Cevap yaz 0 0
Nesrin G. 7 Şubat 2019

Müşteri hizmetlerinden Bes iptali yapamadım. Tuşlayın tamam sonunda işleminizi gerçekleştiremedik dedi kapattı. Sistemde canlı olarak derdimizi anlatacağımız temsilci neden yok. Ben çalışmam etmem. Beni devlet katkılı Bes yapmışlar. Önce benden onay al. İptal için niye uğraştırıyorsun.

Cevap yaz 0 0
Sinan A. 7 Şubat 2019

7 şubat perşembe günü saat 11:40 gibi 2 numaralı gişede işlem yapan bayan bana hakaret etti işlemlerimi gerçekleştirmedi ağız altından laf soyledi siz hizmet mi veriyorsunuz yoksa hakaret mi belli değil. Kocaeli gebze ismet paşa caddesi şubesindeki elemanlarınızı bir duzeltin.

Cevap yaz 0 0
Nuri G. 7 Şubat 2019

Garanti cebe yanlış giriş yaptığım için illa şubeye gitmek mi lazım, benim bulunduğum konumda şube yok arkadaş açın bir şube ozaman halledelim işimizi.

Cevap yaz 0 0
Özkan O. 6 Şubat 2019

Ben avukatlık oldum avukata ödedim icraya gittim icradan dosyayı da kapattım ama hala borç görünüyor, ne yapmalıyım.

Cevap yaz 0 0
Digiturk Üyeliğimi İptal Ettirmeme Rağmen Gelen Fatura Metro Turizm Sefer İptali