instagram.com 1 Tarz Butik Boran Ticaret Hatalı ve Defolu Ürün Gönderd...
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 93840   Durum : CEVAP BEKLİYOR

instagram.com 1 Tarz Butik Boran Ticaret Hatalı ve Defolu Ürün Gönderdi

14 Temmuz 2016 16:25 Halime A. İstanbul

Instagram'da satış yapan bir firma 1 tarz butik. Bir hafta önce sanal yolla bir elbise aldım. Elbisenin resmini de gönderdim, buna rağmen bana farklı bir elbise geldi, üstelik defolu üründü, delikler vardı. Firma ile görüştüğümde geri gönderin dediler ben de gönderdim ama kargo parasını bana ödetmeye kalktılar, hata benden kaynaklanmıyor kendi hataları, ürün şimdi kargoda kayboldu. Olan benim parama oldu, hayali bir ürüne ödeme yapmış oldum. Bu tarz firmalara sanal ortamda satış yapma yasağı konması gerek.

Okunma : 5737
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (43)

Özlem Y. 17 Nisan 2018

İki aydır paramı alamıyorum. Cumhuriyet başsavcılığına d-andırıcılıktan suç duyurusunda bulunuyorum. Herkes şikayet etsin. Firma kapatılsın ve yetkililer cezalandırılsın.

Cevap yaz 0 0
Mehmet S. E. 10 Mayıs 2018

3 aydan bu yana biz de aynı konudan muzdaribiz. Nitelikli d-andırıcılığa giriyor. Alışveriş yaptığınız sitede hesap numaraları var. Google'a Doğan Ticaret-Barış Doğan yazınca faturalarına kadar çıkıyor, ilgili bilgileri mevcut. Bir kaç site üzerinden haksız kazanç elde etmeye devam ediyorlar. Gecikmeden şikayetinizi edin.

Cevap yaz 0 0
Özlem Y. 8 Nisan 2018

Bir ayı geçti 1tarz tarafından hala para iadem yapılmıyor. Sürekli bir hafta içinde yalanıyla oyalanıyorum. Bilgilendirin lütfen.

Cevap yaz 3 0
Fatma A. 2 Nisan 2018

Tek iadesi alinmayan ben degilmisim ayni hataya duştum kimse para iadesi yapmiyor haram zıkkım olsun.

Cevap yaz 4 0
Burcu K. 31 Mart 2018

Bir ayı geçti para iadem yapılmadı. Lütfen beni arar mısınız.

Cevap yaz 1 0
Behiye A. 15 Mart 2018

Lütfen iade ile ilgili tarafıma dönüş yapınız, iki siparişin iadesi toplam 308 tl'dir.

Cevap yaz 0 0
Mehtap T. 7 Mart 2018

Ben de ilk defa böyle bir hataya düştüm. Maalesef siteyi araştırmadan bir mont satın aldım. Gorseldeki üründen faklı kalitesiz ucuz ürün gönderdiler iade ettim kargo parasını ben ödedim defalarca aradım para iadesi yok. Resmen insanları d-andırıyorlar usulsüz kazanç sağlıyorlar. Haram zıkkım olsun yanlarina bırakmayacağım tabiki ilgili mercilere gerekli sikayetlerimi yapacağım.

Cevap yaz 2 0
Gülşah S. 5 Mart 2018

Bu firmanın Allah b-lasını versin. Kasımdan beri para iadesi için uğraşıyorum. Ne arayan var ne soran. Onu bırak sen ulaşsan da hizmet yok para iadesi yapmamak için elleinden geleni yapıyorlar. Ortalama tüketiciyi yanılgıya götürüp kalitesiz defolu, görüntü ile birbirinin alakası olmayan ürün satışı yapıp iade istediğinizde kesinlikle iade yapılmıyor. Bu şekilde ticaret mi olur.

Cevap yaz 2 0
Tuğçe C. 22 Şubat 2018

Arkadaşlar, maalesef araştırmadan aldığım için ben de aynı hatayı yaptım. 375 tl boşu boşuna ödemişim. Ürünleri görseldeki ürünler değil. Farklı ürün gönderip parayı aldıktan sonra değişime zorluyorlar, ki yorumlara baktığım kadarı ile değişim de yapmıyorlarmış, yani sadece parayı alıyorlar. Ben yarın tüketici hakem heyetine şikayette bulunuyorum. Eğer birlikte ilerleyelim diyen varsa ulaşsın.

Cevap yaz 2 0
Pinar G. 4 Şubat 2018

Bu kadar olur, hepimize ayni seyi yapmışlar. Siteden siparis verdiğim elbise çok farklı. Bana siyah bir t-sırt yollamislar, telefonu açmıyorlar. Zehir zikkim olsun kazandıkları. Topluca yasal yola başvuralım arkadaşlar.

Cevap yaz 1 0
Temun T. 4 Şubat 2018

Nasıl inandın çok merak ediyorum. Yahu hiç mi kafanızda canlandırmadınız? Adamlar sermayesiz iş yapıyorlar. Kusura bakmayın ama hiç hataları yok.

Cevap yaz 0 0
Tuğba A. 2 Şubat 2018

Haklısın ve haklı olduğun halde müşteri temsilcileri tlf açıp hakaret edecek kadar rahatlar, bir de yetmezmiş gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Gönderdikleri ürünün sitedekiyle alakası bile yok düğmeleri paslı kenarı yırtık ürünün kalitesiz olduğu okadar belliki taklit ürün yapmışsınız çakma bu dediğimde de benim çakma lafım onlara hakaret geldi ama kendi üsluplarının farkında bile değiller ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım ne rezelliğim, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali. %100 müşteri memnuniyeti diyorlar alakası bile yok ben böyle rezalet bir site görmedim insanları bu şekilde mağdur edip bir de şartlar bu işinize geliyorsa deyip bırakıyorlar. Kesinlikle şikayet edeceğim ve sonuna kadar gideceğim.

Cevap yaz 1 0
Okmeydanı Hastanesi Aile Hekimi Hastayla Nasıl Konuşacağını Bilmiyor Beta Ayakkabı Basiretsiz Tacir Beta