instagram.com 1 Tarz Butik Boran Ticaret Hatalı ve Defolu Ürün Gönderd...
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 93840   Durum : CEVAP BEKLİYOR

instagram.com 1 Tarz Butik Boran Ticaret Hatalı ve Defolu Ürün Gönderdi

14 Temmuz 2016 16:25 Halime A. İstanbul

Instagram'da satış yapan bir firma 1 tarz butik. Bir hafta önce sanal yolla bir elbise aldım. Elbisenin resmini de gönderdim, buna rağmen bana farklı bir elbise geldi, üstelik defolu üründü, delikler vardı. Firma ile görüştüğümde geri gönderin dediler ben de gönderdim ama kargo parasını bana ödetmeye kalktılar, hata benden kaynaklanmıyor kendi hataları, ürün şimdi kargoda kayboldu. Olan benim parama oldu, hayali bir ürüne ödeme yapmış oldum. Bu tarz firmalara sanal ortamda satış yapma yasağı konması gerek.

Okunma : 2510
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (13)

Gülseval G. 4 Ekim 2017

Jetz moda bir tarz giyim vip kadınlar bir tarz, boran ticaret, vip kadınlar en son jetz moda adlı internet d..andiracilarindan şikayetçiyim. 4 ay önce 270 liralık alışveriş yaptım. Ürünlerin gosterilenlerle alakası yok kanmayın. Değişim departmanı diye kaçıncı no değiştirdiler ve iade yaptığım halde kargo gönderisine donen olmadı para iadesi yapan da olmadı. Sürekli isim ve no değiştiriyorlar yeni kurbanlar bulmak için bilginize mağdur olmayın derim d..andırıcıdır asla güvenip tek kalem bile sipariş vermeyin. Bu konu hakkında tüketici hakeminden yardim istiyor ve hakkımdan vazgecmeyecegimi beyan ediyorum.

Cevap yaz 0 0
Melek D. 14 Eylül 2017

Tavsiyem kesinlikle bu siteye güvenmeyin, ben 1 ay önce alışveriş yaptım sitedeki gibi değil basit bir bez parçasıydı. Resimdekiyle ilgisi yok, hemen iade ettim..25 gün içinde ödeme yaparız dediler ki normalde 14 gündür ne ödeme yapıldı ne konuyla iligi yazdığımda dönüş yapıyorlar ne de telefona cevap veren var, ben de ilgi yerlere şikayet edeceğim.

Cevap yaz 1 0
Şükran D. 7 Eylül 2017

Tavsiyem kesinlikle 5 tl'lik de olsa buradan ürün almayın ürünleri 5 para etmez iade yapınca ödeme yapmıyorlar telefonları bile açmıyorlar mahkemeye vereceğim neye mal olursa olsun böyle ş..efsizler en azından insanları kandırmasın.

Cevap yaz 1 0
Rüveyda Y. 7 Eylül 2017

Verdiğim siparişin aynısı gelmedi üstelik adi paçavra gibi mal gönderdiler para iadesi var dediler her aradığımda bu hafta diyorlar ve 6 ay boyunca haftalar bitmedi kesinlikle d..andırıcı bir firma itibar etmeyiniz, benim param haram zehir zıkkım olsun tatlı canınızdan çıksın gereken yerlere birlik olup bildirelim kapatılsın ceza kesilsin bu firma şahsım adına ben başlatıyorum işlem bu s..tekarlar için.

Cevap yaz 1 0
Şükran D. 5 Eylül 2017

Ürünü iade ettim 10 gün oldu hala ödemem yapılmadı eger biran önce ödemem yapılmazsa ilgili yerlere şikayet edecegim.

Cevap yaz 0 0
Zeynep Ö. 22 Ağustos 2017

Benim siparisim yok bana mesaj geldi kargoya verildi diyorlar.

Cevap yaz 0 0
Tuğba H. 17 Ağustos 2017

Siparis verdiğim elbise ile gelen ürün aynı değildi ve iadesini yaptım fakat firma tarafindan muhataba alinan görüşülen her hangi bir bölüm birim kişi yok donus yapan yok ben de hukiki yolla basvuruda bulunuyorum. 1tarz.com yada boran ticaret'ten alisveris yapacakların bilgisi olsun tavsiye etmiyorum.

Cevap yaz 1 0
A. 6 Temmuz 2017

Ürünu aldim küçük geldi arti 55 lira üründu fakat 20 lira verilmeyecek kumasti hadi neyse değistirmek icin yolladim ustune bir suru para odedim bir ay sonra nihayet geldi ama tam 90 lira odedim ve ayni beden sadece yanina bu sefer fermuar acmislar. Haram olsun size.

Cevap yaz 0 0
Hakan G. 30 Mart 2017

Merhabalar hayatimda gordugum en d..andirici bir firma. 3 defa sitede gordugum urun yerine cok kotu kalitede alakasiz dikisleri berbat urun yollandi. Ayni zamanda her geldiginde de kargo ucreti aldilar sakin bu firmadan urun almayin tavsiyem.

Cevap yaz 0 0
Handan G. 28 Şubat 2017

Merhaba benim iki aydır bir iade işlemim var iki aydır hergün arıyorum ama telefona cıkan bayan arkadaş sürekli önümüzdeki hafta yatacak diyor ama ne bayanın sözleri bitiyor ne de önümüzdeki haftalar bitti bana yardımcı olur musunuz.

Cevap yaz 0 0
Okmeydanı Hastanesi Aile Hekimi Hastayla Nasıl Konuşacağını Bilmiyor Beta Ayakkabı Basiretsiz Tacir Beta