İnter Alyans Termal Bodrium Devre Mülk Tatil Köyü Kandırmacası
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 23280   Durum : CEVAP BEKLİYOR

İnter Alyans Termal Bodrium Devre Mülk Tatil Köyü Kandırmacası

27 Şubat 2014 03:56 İzzet K.

2011 yılında %60-70’i tamamlanmış; 15 Haziran 2013'e kadar %100’ü tamamlanacak denilerek İnter Alyans Bodrium Termal Tatil Köyü'nden aldığım; 2-16 Ağustos arası devre mülküm halen tamamlanamamıştır.Mücbir sebeplerle, devre mülkün tamamlanamadığı tarafıma bildirilmiş ve hak kaybımı karşılamak amacıyla Kervansaray Otelleri'nde 1 haftalık tatil veya 2014 yılında 1 aylık devre mülk kullanım süresi önerilmiştir.1 haftalık tatili kabul ettim. Tatil zamanı kaydımın yapılmadığını öğrendim. Bunun üzerine tatil bedelinin tarafıma ödenmesini talep ettim. Hesap numaramı göndermem istendi. 6 ay geçtiği halde paranın ne zaman yatırılacağına dair sorduğumda bir tarih veremeyeceklerini belirtiyorlar.

Etiket : devre mülk şikayetleri inter alyans termal inter alyans termal tatil köyü inter alyans devre mülk inter alyans bodrium devre mülk inter alyans bodrium devre mülk şikayetleri termal tatil köyleri inter alyans devre mülk müşteri yorumları bodrum tatil köyleri Okunma : 16858
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (151)

Hayri A. 19 Kasım 2019

Arkadaş ben avukata verdim. Duruşmanın sonuçlarnmasini bekliyoruz.

Cevap yaz 0 0
Arzu O. 15 Kasım 2019

212'nin oradaki ofislerini de kapatmışlar. Dava acmayan arkadaşlara sesleniyorum. Artik hakkımızı arama zamanı gelmedi mi. Bizim de birseyler yapmamız lazim.

Cevap yaz 0 0
Tamer K. 22 Eylül 2019

Arkadaşlar bir gelişme var mı. Dava sonuçlandı mı.

Cevap yaz 0 2
Deniz M. 26 Ağustos 2019

Ben de magdurlardan biriyim. Kac yıl oldu ses yok. Bizim de dava acmamiz gerekiyor mu?

Cevap yaz 4 0
Hava V. 27 Temmuz 2019

Benim de devremülküm var %70 ödedim, lütfen bizi de aydınlatın hakkımız neyse alalım, toplanalım konuşalım hepbirlikte.

Cevap yaz 0 0
Mustafa S. 19 Temmuz 2019

Arkadaslar, BUTA'ya karsi actigim davayi kazandim, suan icra takibi asamasindayiz. Bilmiyorum burada avukat ismi vermemde bir sakinca olur mu? Avukatim Ankara'da bulunuyor ve ben Izmir'de kaliyorum. Gelismelerden sizleri haberdar ederim, saygilarimla.

Cevap yaz 0 0
İsmail M. 31 Ekim 2019

Mustafa bey nasıl bir yol izlememiz lazım. Bilgilendirirseniz seviniriz.

Cevap yaz 0 0
Ayten A. 26 Haziran 2019

Merhabalar, ben de mağdurum, bir araya gelelim toplu dava açalım.

Cevap yaz 0 0
Hayri A. 19 Haziran 2019

5 sene oldu arkadaslar, İstanbul'da oturan varsa irtibata gecelim ortak görüş çerçevesinde avukata verelim.

Cevap yaz 4 0
Hayri A. 19 Haziran 2019

Biz de sizler gibi magduruz, hep birlikte tek bir avukata verirsek daha iyi olur bence, İstanbul'da oturan arkadaslarla birlik olup ortak hareket edelim.

Cevap yaz 0 0
Hüseyin Z. 10 Temmuz 2019

Hayri bey, biz de mağduruz, biz de istanbuldayız, birlikte hareket edebiliriz.

Cevap yaz 0 0
İnci S. 3 Haziran 2019

Mustafa S. bey, ben de ayni sizin Devremülkten mağdurum. Birlikte tüm arkadaşlar ne yapılabilir konuşalım, lütfen bana ulaşın. Saygılar.

Cevap yaz 1 0
Renewa Club Spor Merkezi Ankara D-Smart Net Adını Bile Anmak İstemiyorum