İnter Alyans Termal Bodrium Devre Mülk Tatil Köyü Kandırmacası
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 23280   Durum : CEVAP BEKLİYOR

İnter Alyans Termal Bodrium Devre Mülk Tatil Köyü Kandırmacası

27 Şubat 2014 03:56 İzzet K.

2011 yılında %60-70’i tamamlanmış; 15 Haziran 2013'e kadar %100’ü tamamlanacak denilerek İnter Alyans Bodrium Termal Tatil Köyü'nden aldığım; 2-16 Ağustos arası devre mülküm halen tamamlanamamıştır.Mücbir sebeplerle, devre mülkün tamamlanamadığı tarafıma bildirilmiş ve hak kaybımı karşılamak amacıyla Kervansaray Otelleri'nde 1 haftalık tatil veya 2014 yılında 1 aylık devre mülk kullanım süresi önerilmiştir.1 haftalık tatili kabul ettim. Tatil zamanı kaydımın yapılmadığını öğrendim. Bunun üzerine tatil bedelinin tarafıma ödenmesini talep ettim. Hesap numaramı göndermem istendi. 6 ay geçtiği halde paranın ne zaman yatırılacağına dair sorduğumda bir tarih veremeyeceklerini belirtiyorlar.

Etiket : devre mülk şikayetleri inter alyans termal inter alyans termal tatil köyü inter alyans devre mülk inter alyans bodrium devre mülk inter alyans bodrium devre mülk şikayetleri termal tatil köyleri inter alyans devre mülk müşteri yorumları bodrum tatil köyleri Okunma : 16020
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (145)

Ayten A. 26 Haziran 2019

Merhabalar, ben de mağdurum, bir araya gelelim toplu dava açalım.

Cevap yaz 0 0
Hayri A. 19 Haziran 2019

5 sene oldu arkadaslar, İstanbul'da oturan varsa irtibata gecelim ortak görüş çerçevesinde avukata verelim.

Cevap yaz 2 0
Hayri A. 19 Haziran 2019

Biz de sizler gibi magduruz, hep birlikte tek bir avukata verirsek daha iyi olur bence, İstanbul'da oturan arkadaslarla birlik olup ortak hareket edelim.

Cevap yaz 0 0
Hüseyin Z. 10 Temmuz 2019

Hayri bey, biz de mağduruz, biz de istanbuldayız, birlikte hareket edebiliriz.

Cevap yaz 0 0
İnci S. 3 Haziran 2019

Mustafa S. bey, ben de ayni sizin Devremülkten mağdurum. Birlikte tüm arkadaşlar ne yapılabilir konuşalım, lütfen bana ulaşın. Saygılar.

Cevap yaz 0 0
Deniz D. 1 Haziran 2019

Mustafa bey ve İbrahim bey selamlar, sizler buta resort ile ilgili ne yaptiniz? Dava actiniz mi durum nedir? Yardimci olursaniz bizler de acalim artik dava. Toplanip bir araya geldiniz mi acaba? Sonuca varan yeni duyum alan var mı?

Cevap yaz 0 0
İnci S. 30 Mayıs 2019

Buta Resort Devremülk mağduruyum.

Cevap yaz 0 0
A. 29 Mayıs 2019

Ben de mağdurum. Mahkemeye vereceğim. Lütfen birlik olup verelim.

Cevap yaz 0 0
Mustafa S. 12 Mayıs 2019

Devremülk mağduru arkadaşlar, ben de sizin gibi mağdur oldum, ödediğim parayı sokakta bulmadığım için Ankara’da bulunan bir bayan Avukata vekaletname verip dava açtık ve davayı kazandık, şuan icra tabiki devam etmektedir. Firdevs hanımın hiç umrunda bile değil o kendi maaşını düşünüyor. Selamlar.

Cevap yaz 1 0
Zeynep Ö. 21 Mayıs 2019

Mustafa bey merhaba, ben de malesef magdurlardanim, bana detayli bilgi verir misiniz, bilgi almak isterim.

Cevap yaz 0 0
İnci S. 30 Mayıs 2019

Mustafa bey merhaba. Bende İzmir'de yaşıyorum. Ayni devremülk mağduruyum. Lütfen siz nasıl bir yol izliyorsanız biz de ayni yolu takip edelim. Saygılar.

Cevap yaz 0 0
Selim K. 13 Temmuz 2019

Merhabalar Mustafa Bey, Davayı kazanmanız güzel bir gelişme ancak iki sorum olacak; 1. Dava masrafları ne kadardır? 2. Takip neticesinde herhangi bir tazminat alabildiniz mi? İlgi, alaka ve cevabınız için peşinen teşekkür ederim.

Cevap yaz 0 0
Muzaffer S. 16 Mart 2019

16 mart 2019 tarihinde bağcılar gunesli'de bulunan ofislerine gittim fakat ofiste kimse olmadığı için kapıdan içeri alinmadim, güvenlik görevlisi hala bu ofisi kullandıklarını ve firdevs hanımın gelip gittigini soyledi, herkes irtibat numarasını paylasirsa birlik olup bir adım atalim artık.

Cevap yaz 0 0
Arzu O. 2 Mart 2019

Tarih belirleyip bir pazar buluşalım.

Cevap yaz 0 0
Renewa Club Spor Merkezi Ankara D-Smart Net Adını Bile Anmak İstemiyorum