Jack-wolfskin.world İstediğim Ürün Yerine Kalitesiz Farklı Bir Ürün Gö...
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 119176   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Jack-wolfskin.world İstediğim Ürün Yerine Kalitesiz Farklı Bir Ürün Gönderdi

5 Kasım 2017 15:14 Baran Salih K. Elazığ

Türkiye Jack wolfskin sayfasından the northwest face ürününu internet sayfasından istedim 119 tl alış fiyatı ile gelecekti ama ürün geldi geldiği zaman polo marka sahte kalitesiz bir ürün geldi telefonlara bakmıyor şirket Tural ticaret merkezi diye bir firma adına geldi gönderici firma olması lazimken Rıdvan P. adına bir gönderi aldım firma adına kimseye ulaşamadım ürünün iadesi 7 gün, ürünü geri gönderdim lakin ürün değişecek mi iadesi olacak mı belli değil yardımcı olursanız sevinirim. Şikayeti firmaya edemedim çünkü firma adına kimseye ulaşamıyorum.

Etiket : Jack-wolfskin.world Okunma : 2603
Şikayet ile ilgili FOTOĞRAFLAR
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (7)

Ömür L. 8 Aralık 2017

Arkadaşlar merhaba ben de aynı durumdayım nasıl geri alabilirim parami.

Cevap yaz 0 0
Safa K. 7 Aralık 2017

Arkadaşlar ben de aynı durumdan mağdurum. Yardımcı olabilecek kimse varsa geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Cevap yaz 0 0
Mustafa K. 6 Aralık 2017

Jack wolflr mont sipariş verdim bana gelen 30 liralık sıradan bir mont, arkadaşlar hepimiz kandirildik bir şeyler yapmamız lazım tural ticaret merkezi diye bir firma var ama arayan telefon Ankara kodlu telefon, bu konuyu araştırmak lazım hep beraber bir şeyler yapmamız lazım.

Cevap yaz 0 0
Ilgaz B. 24 Kasım 2017

Aynı şekilde d..andirildim. Yardim edecek biri varsa ulaşırsa sevinirim.

Cevap yaz 0 0
Burak D. 17 Kasım 2017

Aynı duruma ben de düştüm bunlar tam d..andırıcılar, bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı.

Cevap yaz 0 0
Ömer A. 15 Kasım 2017

Bende de aynı durum söz konusu ben kapıda ödeme yaptım ürünü iade ettim şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum ücreti nasıl geri alacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap yaz 0 0
Enes A. 15 Kasım 2017

Selamlar, aynı d..andırıcılığı ben de yaşadım ve paramı geri aldım, size şöyle yardımcı olayım. Arayacağınız numara: 0546263959* Bekir.

Cevap yaz 0 0
Ömer A. 16 Kasım 2017

Enes numara tam değil ki numarayı eksik yazmışsın. Site aracılığı ile bana ulaşır mısın. (Sikayet.com bazı durumlarda telefon numaralarının tümünü veya bazı kısımlarını yayımlamayabiliyor.)

Cevap yaz 0 0
Turkcell Superonline 2 Haftadır Ev İnterneti Nakil İşlemimi Yapmıyor Migros Hediye Ediyorum Dediği Ürünün Bile Parasını Almış