Şikayet No : 4714   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Markagarajı Kargodaki Ürünün Faturası İptal Edildi

23 Ekim 2013 16:26 Hüseyin U.

Markagaraji.com adlı siteden bir ayakkabı siparişim vardı, aradılar ürününüz 21 ekimde kargoya verildi denildi. Bugün 23 ekim ve hala şahsıma ulaşmadı. Ben de yeniden aradım, siparişiniz kalite kontrolden geçememiş fatura iptal olmuş dediler.

Faturam iptal olduysa neden kargoya verildi diyorsunuz. Güvenlir bir site olduğunuzu düşünmüyorum. 2 gün içinde para iadesi yapacaklarmış. Peşine düşeriz, sadece ben değilim, çok fazla mağdur olan insan var, ayıp.

Etiket : Markagaraji.com marka garajı fatura iptal sorunu marka garajı müşteri memnuniyetsizliği marka garajı kargo sorunu markagaraji.com şikayet hattı Okunma : 1262
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (7)

Feyza Ö. 18 Aralık 2013

elinizde faturalarınız varsa hakkınızı arayabilirsiniz. 05424282384 numaraları alın.

Cevap yaz 0 0
Tuba T. 12 Aralık 2013

ben iade ettim, bir aydır dönmediler bana. param da ödenmedi, sakın birşey almanızı tavsiye etmiyorum.

Cevap yaz 0 0
Sena 4 Aralık 2013

Merhaba ben Dr. Martens'in siyah botunu almak istiyorum alınması için bütün bilgileri doldurdum falan ama sonunda ödeme seçeneği butonuna bastığımda bir sayfayla karşılaşıyorum lütfen bir bilgi verin. yaklaşık 2 haftadır deniyorum ama hep aynı şeyle karşılasıyorum bu sorun çözülücek mi acaba?

Cevap yaz 0 0
Nilüfer O. 7 Kasım 2013

günlerdir ulaşmaya ve verdiğim sipariş hakkında bilgi almaya çalışıyorum ve en sonunda NERDEYSE BİR AY sonra ulaşabildim. meğerse siparişim iptal edilmiş ürünler tedarik edilemediği için. madem tadarik edemeyeceksin ne satışa çıkarıyosun, bukadar saçmalık görmedim. ödememi de kredi kartından geçmiştim inşallah bir sorun olmaz ama kesinlikle güvenilir bir site olmadığını düşünüyorum, çok dikkatli olun derim. kimsenin mağdur olmasını istemem.

Cevap yaz 0 0
Gökçe 1 Kasım 2013

ben de 25 ekimde aldım, bana da sitede kargoya verildi yazıyor ama daha kargoya bile verilmemiş. numarasını biliyorsanız yazar mısınız lütfen?

Cevap yaz 0 0
Birsen 28 Ekim 2013

ben de 11 ekimde aldım, ücretini ödedim kargoya verildi dendi. bir haber yok. marka garajının telefonunu bilen varsa ne olur yardıncı olun.

Cevap yaz 0 0
Elif 24 Ekim 2013

ben de marka garajından iki gün önce ayakkabı aldım, almaz olaydım. ayakkabı geldı ama renk farkılıkları var ve defalarca mesaj attım geri dönmediler. geri gönderdim ve yenisini istedim daha bir haber yok.

Cevap yaz 0 0
Şikayet.com Adidas Mı Tövbe