Moda Grup Seçal Pazarlama Farklı Numara Ayakkabı Gönderdi
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 89431   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Moda Grup Seçal Pazarlama Farklı Numara Ayakkabı Gönderdi

11 Mart 2016 18:02 Ahmet T. Diyarbakır

Moda Grup Seçal Pazarlama; Ben 40 numara istemiştim. Ama siz bana 39 numara göndermişiniz, en kısa süreye kadar değişim için bana dönün 053666**.

Okunma : 3272
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (22)

Harun Y. 21 Ekim 2017

Moda seçal 12.09.2017 tarihinde aras kargo marifeti ile kapıda ödemeli teslim aldığım ürün tamamen farklı çıktı. 19 lira kargo masrafı ederek geri iade ettim. Ogün bugün ne arayan ne soran var 147 tl ürüne ödedim 19 lira iade için kargoya ödedim param gitti. Ama hala ilgili site milleti d..andırmaya devam ediyor. Buradan bu işin yetkililerini göreve davet ediyorum.

Cevap yaz 0 0
Turan Y. 2 Mayıs 2017

Tavsiyem bu sitesinden kesinlikle alışveriş yapmayın adamlar d..andırıcı. Nike kutusundan çakma adidas çıkıyor fatura koymuyorlar kapıda ödeme ile alışveriş yapmalarında niyet de bu yüzden. Kesinlikle bir delil olmasını istemiyorlar. İnternetten sparişi verdikten sonra biri arıyor alıverişi onaylıyor musunuz diye. Onayladıktan sonra tekrar aynı numaraya kesinlikle ulaşamıyorsunuz. Zaten adamların şirket adı OPERASYON _11 daha önce 10 operasyon yapmış d..andırıcı ç..e yasal işlemleri başlattım. Sitenin bir daha açılmamak üzere kapanması için elimden geleni yapacam. Kargo firması kapıda ödeme olmasına rağmen ödeme yapmadan kesinlikle kutuyu açtırmıyorlar. Yani kapıda ödemeye kesinlikle güvenmeyin.

Cevap yaz 0 0
Emrah K. 18 Nisan 2017

Moda secal sitesi cok tehlikeli arkadaşlar. Arkadaşlar parayı teslim ettiginiz kargo şirketine gidin benim verdigim parayı kime teslim ediyorsanız bana isim veya şirket ismini verin deyin. O isimle veya şirket adıyla cumhuriyet başsavcılıgına başvurun. Moda secal internet site ismi.

Cevap yaz 0 0
Emrah K. 18 Nisan 2017

Arkadaşlar sizlere tek tavsiyem Moda Seçal sitesinden kesinlikle alışveriş yapmayın cok büyük d..andırıcı ş..eke ve c..edirler polisler en yakın süre icerisinde enselerine bineceklerdir lütfen alışveriş yapmayın aldıkları paraları inşallah kan kusarlar.

Cevap yaz 0 0
Firdevs S. 18 Kasım 2016

Moda SeçAl tarafından ben de mağdur edildim. Lacoste bot aldım bana iğrenç çakma bir nike air göndermişler. Mail attım, iade talebinde bulundum, yanıt bekliyorum. Aradım cevap yok. 190 tl verdim. Hakem heyetine başvuracağım.

Cevap yaz 0 0
Sercan K. 2 Kasım 2016

Aynı durumdan muzdaribim, bugün tüketici hakları hakem heyetine başvurdum, haberi gönderdik bakalım ne olacak.

Cevap yaz 1 0
N. 9 Eylül 2016

Ayakkabilar 36 gelmis, oysa ben 37 numara siparis vermistim, siyah renk siparis verdigim halde hepsi beyaz gelmis, degisim yapmak istiyorum.

Cevap yaz 0 0
Selim A. 8 Eylül 2016

Bu ş..efsiz firmaya xxlarge gs forması siparişi ettim bunlar bana small beden göndermiş, şeref meselesi yaptım.

Cevap yaz 0 0
Sevim S. 22 Ağustos 2016

Siparişim bugün geldi ama kalıplarınız büyük olduğu için değişim istiyorum, kimlere ulaşacağım bana yardımcı olur musunuz, acilen dönüş istiyorum.

Cevap yaz 0 0
Serap Ö. 10 Mayıs 2016

İyi de bu kadar şikayet yazıyoruz firmanın ünvanı belli ama halen insanlar d..andırılıyor. Memlekette bunlara hiç kimse dur demiyor. Adamlar internetten satışları yaparak masum insanları kandırıyorlar.

Cevap yaz 0 0
Ariston İndesit Çamaşır Makinesi Deterjanlı Suyu Akıtıyor Tivibu Tam Bir Fiyasko