Modapedia.com Orijinal Diye Aldığım Ürün Sahte Çıktı
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 102886   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Modapedia.com Orijinal Diye Aldığım Ürün Sahte Çıktı

7 Şubat 2017 00:21 Berna S. Gaziantep

%100 orijinal diye 50 tane gri boncuk kaynak saç aldım. Saçıma taktım ve şu anda hepsi düzgün kullanmama rağmen düğüm düğüm, bu saç orijinal olamaz. Mesaj atıp şikayetimi de bildirdiğim halde hiçbir şekilde bana dönüş olmadı.

Etiket : Modapedia.com Okunma : 4232
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (9)

Rabia D. 24 Mayıs 2018

1 aylık kullanımdan sonra saçlar katilasti ve sahte sac gibi durmaya başladı, 500 tl'lık sacin kalitesi bu olsa, gerek sakin almayin tavsiyem.

Cevap yaz 0 0
Esra Ş. 6 Mayıs 2018

Ben aldim 1 yil kullandım çok memnun kaldim fakat ben düzgün kullanamadığım icin cabuk yıprandı tek sorunu çok pahali bir de birazcık kokuyor birazcık fazla dökülüyor onun dışında 130 grm gayet dolgun.

Cevap yaz 0 0
Hülya H. 13 Mart 2018

Saçlar nasil almadım bilgi aldım yorumlarımıza bakın dediler d-andirici mi bunlar.

Cevap yaz 1 2
Nazlı E. 16 Ocak 2018

Çıt çıt kahkül aldım videoda izlediğim ürünle alakası yok neyse bunu önemsemedim kendi saç rengim olan siyaha boyadım ve yıkadım ama inanılmaz derecede dökülmeler var bu kadar dökülme olamaz bir iki kullanımlık yapılmış galiba verdiğimiz paraya yazık.

Cevap yaz 2 1
Selin Z. 9 Ocak 2018

Nasıl bir ticari anlayışınız var sizin. 70 cm aldım 50-60 cm arası ve inanılmaz zayıf. Ombre gri berbat bir üründü. Tavsiyem sakın almayın.

Cevap yaz 1 1
Gülgün M. 18 Ekim 2017

Aynen ben de sorun yasadım urunler sahte kalıtesız cıktı yazık onca paraya. Savunma olarak bazı urunler oyle cıkarmıs ıyı de ben orjınal dedınız dıye aldım. Sahte zaten pıyasada dolu. İlgılı kımse yok mu acaba.

Cevap yaz 1 2
Cemile B. 9 Ekim 2017

Yazik, kaldirildim.

Cevap yaz 1 1
Demet Y. 19 Temmuz 2017

Modapedia web sitesine erişimim engellendi sipariş ettiğim saç yoğunluğu az geldiği için geri iade ettim, web sitesine rahatlıkla girebilirken bugün itibariyle modapedia'ya erişimim engellendi. İade garantili yazıyor ama kazıkçılar, ürünü geri gönderdim kendi paramı geri vermeyecekleri için kısa yoldan irtibatımı kestiler. Gerçekten alışveriş yapılmazmış buradan.

Cevap yaz 1 1
Mehtap H. 8 Şubat 2017

Ben de modapedia'dan 150 tane boncuk sac aldim. Daha yuksek bir miktar odiyerek daha kaliteli gramaji fazla olanindan siparis verdim. Aldigim sac 75-85 cm ama 55-60 cm'den sonraki kisimlar okadar inceler ki 150 taneden ancak 50 tanesi uzundu gerisi hep 55-60 cm. Kuaforume goturdum ve bana nereden aldigimi nekadar odedigimi sordu, soyleyince 270 tl odedigimi sok oldu cunku bu saclar gercek degil dedi! Ayrica bir igrenc agir petrolumsu kokusu var esimin midesi bulaniyor her kokladiginda. Mecbur taktirmak durumunda kaldim cunku kiz kardesimin dugunu vardi ve onun icin sipras vermistim. Kendilerine email attim ama nafile, halen cevap alamadim. Tavsiyem siz siz olun sakin bunlardan sac almayin.

Cevap yaz 2 1
İş Bankası Kredi Borcu Yapılandırma İşlemi Samsung Plazma Tv Servisinden Şikayetçiyim