Modaselvim.com Ürün İadesini Yaptım Paramı Yatırmadı
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 86445   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Modaselvim.com Ürün İadesini Yaptım Paramı Yatırmadı

20 Aralık 2015 23:14 Merve Zelal T. Diyarbakır

Modaselvim.com; Merhaba aralığın 3'de sipariş ettiğim ürün geldi. Cayma hakkımı kullanıp ayın 7'de kargoya verdim. 9 aralık'ta ellerine ulaştı 1 hafta içinde paramın hesabıma yatacağı söylendi. Hep oyaladılar sorduğumda hep bahaneler uydurdular, en sonunda yatırdık paranızı diye yalan söylediler. Hesabımı kontrol ettiğimde yatmamıştı. Böyle yalancı bir firma görmedim.

Okunma : 11240
Şikayet ile ilgili FOTOĞRAFLAR
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (26)

E. 19 Temmuz 2018

Hayirli gunler benim 2 hafta once bir iadem vardi bana da geri donus yapilmadi numarasi varsa yaninizda gondere bilirmisiniz acil.

Cevap yaz 0 0
Azime A. 5 Temmuz 2018

10 gun once ferace aldim beden degisimi icin geri gonderdim hala ses yok, basina gelen var mi kac gune geliyor acaba.

Cevap yaz 0 0
H. 28 Şubat 2018

Merhaba, modaselvim'den yaptığım son 5 aydırki alışverişlerimde artık çıldırma noktasına geldim ne elbisem geldi nede doğru düzgün ilgilenildii stok hası verilen ürünün parasını zor bela 3 ay sonra ödendi o da 1000 küsür arandıkdan sonra dekont istedim başka isimli dekontlar gönderildi artıkk asla tövbe alışveriş yapmam o siteden.

Cevap yaz 0 0
Nupelda T. 26 Şubat 2018

Merhaba, ben modaselvim'den bir elbise siparis ettim daha gelmedi elbiseler resimlerde göründüğü gibi mi geliyor acaba bilgilendirebilir misiniz.

Cevap yaz 0 1
Naciye H. 31 Ocak 2018

Bir daha modaselvim mi asla ama asla.

Cevap yaz 0 1
A. 8 Kasım 2017

Çok berbat bir firma kac kere aradim bir mail atamadilar iade formu istedim hala mail adresime gelmedi kesinlikle bir daha buradan alisveris yapmam bunlar kadar d..andirici bir firma görmedim her telefona cikan ayri bir sey diyor kimsenin birbirinden haberi yok l.net olsun, aldiginiz paralar da hak degil size.

Cevap yaz 0 0
F. 6 Eylül 2017

Moda selvim'den hiç bir şekilde alışveriş önermiyorum bir iadeye takılıyosunuz bir de telefonla bağlanma, eyvah halen arayıcı sıra numaranız bir takıyor ve asla bağlanılmıyor, tavs,yem sakın.

Cevap yaz 0 0
Rumeysa B. 4 Ağustos 2017

Bir elbise sipariş etmiştim taa Ramazan'da. İade ettik aylar oldu parasını yollamadılar. Bu nasıl iş anlamadım. Müşteri hizmetleri telefonlarımı açmıyor. İnsanları oyalamaktan vazgeçin artık. Yediğiniz paralar kursağınızda kalır bir gün.

Cevap yaz 0 0
Hüseyin Ö. 21 Temmuz 2017

Moda selvim'den bir hafta önce bir adet elbise siparis verdim. Ürün üç günde odemeli gönderildi kargo paketini açınca elbisenin yırtık olduğunu fark ettim hemen aynı gün kargo ile değişime gönderdim. Müşteri Hiz. hattını arayarak durumu anlattım gönderilen ürünün yırtık olduğunu söyledim ve degistirmek istediğimi varsa aynı bedende Başka bir ürün alabileceğim formda beyan ettim. Üç gün sonra musteri hiz. aradım ellerinde aynı üründen stokta olduğunu istersem bu ürünle değişim yapabileceklerini söylediler ben de nette siparis formunda görünmüyor aynı ürünü bana geri göndermeyin diye ısrarla belirtmemiş rağmen bana tekrar aynı ürün hiç değiştirmeden olduğu gibi yine yırtık elbise gönderilmiştir.

Cevap yaz 0 0
Zehra A. 23 Haziran 2017

Ürün sipariş verdim hatalı geldi geri gönderdim fakat kimse geri dönmedi verdikleri telefon numarasına ulaşılmıyor. Tam bir haftadır ulaşmaya calışıyorum hersey urunü satana kadarmış.

Cevap yaz 0 0
Nilüfer Turizm Otobüsü Yolcusunu Mola Yerinde Unuttu Enza Home Ürünleri Değiştirmek İstiyorum