Orjinal Mağaza Hem Yanlış Hemde Sahte Ürün Gönderdi
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 119470   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Orjinal Mağaza Hem Yanlış Hemde Sahte Ürün Gönderdi

9 Kasım 2017 20:38 Burak İ. İzmir

Facebook'ta dolanırken "orjinal mağaza" diye bir siteden ürün sipariş ettim ama hem yanlış hemde çok çakma bir ürün gönderdiler hatta gelen kutuda başkasının yazmış olduğu not; bu ürün istediğim gibi değil geri verin paramı olan notla beraber bana onun ürününü yollamışlar orjinal mağaza diye bir site, paramın geri verilmesini istiyorum.

Okunma : 16650
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (28)

Esra G. 22 Kasım 2018

Ürünü sipariş verdim gelen ürün rezalet iğrenç, haram zehir olsun bana da ders oldu.

Cevap yaz 0 1
Yoldaş Ç. 31 Ekim 2018

İnsanların ahını almaya devam edin. Terbiyesizler.

Cevap yaz 0 0
Aslı S. 26 Ekim 2018

Arkadalar ben de sıparıs verdm geldıginde kucucuk bır kutuydu ayakkabı olmadıgını anladım ve kargoya almam dedim onlar da tamam dedı almayabilıyorsunuz.

Cevap yaz 0 0
Mehmet A. 19 Ekim 2018

Sipariş verdigim ayakkabıyla gelen ayakkabi arasında dağlar kadar fark var, gönderdikleri ayakkabi 5 lira etmez, şikayet edeceğim hepinizi.

Cevap yaz 1 0
Gonca M. 26 Eylül 2018

Peki kargo geldiğinde almasam olur mu?

Cevap yaz 0 0
Sultan S. 18 Eylül 2018

Ben de bugün kargodan aldim erkek ayakkabısı berbat bişey kullanılmış istediğim ayakkabıyla hiç bir alakası yok çöplük yani d-andırıcılığın bu kadarı olsa gerek.

Cevap yaz 0 0
Dilara C. 15 Eylül 2018

Allah belalarını versin onların.

Cevap yaz 0 0
Esma Ç. 6 Ağustos 2018

Merhaba, bu mağazadan ayakkabı siparis ettim ama iptal etmek istiyorum iptal butonu yok, geldiginde almasam olur mu.

Cevap yaz 0 0
Merve Ç. 31 Temmuz 2018

Arkadaşlar, paranızı alabildiniz mi peki, o salaklığı ben de yaptım lütfen yorum yapın.

Cevap yaz 0 0
Görkem K. 15 Mayıs 2018

Arkadaşlar ben gs 2018/19 forma sipariş verdim hem kargo gelmedi gittim ben aldım hemde gelen şey ise simsiyah lacoste.

Cevap yaz 0 0
Türk Telekom Avea Online İşlemler TL Yüklemem Yapılmadı Gold Teknoloji Marketleri Rezilliği