Orjinal Mağaza Hem Yanlış Hemde Sahte Ürün Gönderdi
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 119470   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Orjinal Mağaza Hem Yanlış Hemde Sahte Ürün Gönderdi

9 Kasım 2017 20:38 Burak İ. İzmir

Facebook'ta dolanırken "orjinal mağaza" diye bir siteden ürün sipariş ettim ama hem yanlış hemde çok çakma bir ürün gönderdiler hatta gelen kutuda başkasının yazmış olduğu not; bu ürün istediğim gibi değil geri verin paramı olan notla beraber bana onun ürününü yollamışlar orjinal mağaza diye bir site, paramın geri verilmesini istiyorum.

Okunma : 13687
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (21)

Esma Ç. 6 Ağustos 2018

Merhaba, bu mağazadan ayakkabı siparis ettim ama iptal etmek istiyorum iptal butonu yok, geldiginde almasam olur mu.

Cevap yaz 0 0
Merve Ç. 31 Temmuz 2018

Arkadaşlar, paranızı alabildiniz mi peki, o salaklığı ben de yaptım lütfen yorum yapın.

Cevap yaz 0 0
Görkem K. 15 Mayıs 2018

Arkadaşlar ben gs 2018/19 forma sipariş verdim hem kargo gelmedi gittim ben aldım hemde gelen şey ise simsiyah lacoste.

Cevap yaz 0 0
Coşkun Y. 8 Mayıs 2018

Arkadaşlar sipariş verdim daha demin ama yorumlari okudum vazgeçtim ürün de gelmedi.

Cevap yaz 1 0
Hikmet G. 5 Mayıs 2018

Orjinal mağaza denen hain site web sayfası zaten yayın yapamıyor ancak İnstagram'dan reklam vererek d-andırmaya devam ediyor. Tavsiyem kimse bu siteden herhangi bir ürün almasın hakikaten ayakkabı geliyor ama kesinlikle marka filan değil markasız ve merdiven altıdır. 10 tl merdiven altı bir üründür. Ayrıca nike, new balance, adidas gibi markaların resimlerini kullanarak bu d-andırıcılığı yapıyor. İnstagram'da çok güzel bir sayfa yapmışlar birkaç da süslü laf neden ucuz satıyoruz gibi süslemişler. Bunlara dikkat. Kurumsal numaradan mesaj ve işlem yapıyorlar karşıda zaten bilgi mesajı var kimse bakmıyor. Numara:0850 532 9698 herkese duyurulur.

Cevap yaz 0 0
Bedirhan D. 25 Nisan 2018

Tavsiyem bu siteden ürün almayın. Ayakkabı siparişi verdim yanlış lastik ayakkkabı çakma ve büyük numara olarak gelmiş. Zehir zıkkım haram olsun,önerim hep şikayet edin bunları.

Cevap yaz 0 0
Şenol Ş. 29 Mart 2018

Orijinal forma diye sipariş ettim hiç alakasız bir forma geldi logosu bile yok haram zıkkım olsun.

Cevap yaz 1 0
Dila R. 22 Mart 2018

Nike ayakabi siparisi verdim 38-44 kargo gelince şok oldum içinden 2 tane 44 bagciklari bile olmayan igrenc ötesi alakasız ucuz ürün çikti pazarda bile satmazlar böylesini siz nasıl çocuklariniza bu paralarla yemek yediriyorsunuz gerci d-andiricilar için bu fark etmez kim ne derse desin ne k.. edilirse edilsin sizlerde çok genis mide var ben yazsam da fark eden bir sey olmayacak o yuzden benim yazma amacim almadan okuyan olursa bizim dustuğumuz hataya düsmesinler tavsiyem kesinlikle almasinlar.

Cevap yaz 0 0
Okan Z. 21 Mart 2018

Tavsiyem bu siteden ürün almayın insanı d-andıriyolar ben aldım fotodakiyle alakası yok ve pizza kutusunda geldi ürün böyle ..efsizlik olmaz.

Cevap yaz 1 0
Emre Ç. 16 Mart 2018

Ben de forma siparişi verdim 80 tl ödedim iade yaptım gönderdim alakasız ürün geldi napmalıyım tel de yok firmanın.

Cevap yaz 0 0
Türk Telekom Avea Online İşlemler TL Yüklemem Yapılmadı Gold Teknoloji Marketleri Rezilliği