Pierre Cardin Outlet Sitesi Sahte Ürün Gönderdi
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 108776   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Pierre Cardin Outlet Sitesi Sahte Ürün Gönderdi

21 Mayıs 2017 20:13 Fatma Ş. Adana

Pierre Cardin outlet sitesinden 3 al 2 öde kampanyasından 3 adet masa örtü takımı sipariş ettim. Ürün özelliği açıklamasında 24 parça yazıyordu, bana gelen ürün sadece 2 adet polyester masa örtüsü. Üstelik ölçüsü de küçük görselle hiç alakası yok. Kargo paketinin üzerindeki telefon numarası da cevap vermiyor. Ayrıca fatura da göndermediler.

Okunma : 4482
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (37)

Neslihan Ö. 15 Ocak 2018

Ben de 3 al 2 öde nevresim takımı sipariş ettim kandırdıklarını öğrenince geri aradım acmadılar mesaj attım iptal ediyorum diye daha giriş yapmamislardı dönus de yapmadılar telefonu da acmadılar mng kargoyla gelecek dediler ptt getirdi ben de teslim almadım böyle siteler kapatılsın insanlar da mağdur olmasın.

Cevap yaz 0 0
Laçin G. 10 Ocak 2018

3 al 2 öde nevresim takimi kampanyası var diye facebook'ta gordum reklam ediyorlardi güvenilir marka diye siparis ettim uc gun sonra geldi ama benim sipariş ettigim seyler ile alakasi yok nevresim diye kuflu igrenc derecede boyanmis ipleri sokuk gelmis kumas parcasi denilir ancak buna dokunmak bile istemiyorum ve 129 liraya aldim parasini da geri istiyorum.

Cevap yaz 0 0
Semra K. 10 Ocak 2018

Ben de 3 nevresim takımı aldım. Resimlerle hiçbir ilgisi yok telefona cevap vermiyorlar. Yeni bir mesaj geldi yanlışlık olmuş bu telefonu arayın görüşme 20 liradır diyor ben inanamadim yine bir s..tekarlık diye düşündüm mesaj gelip arayan var mı yanlışlık duzeltildi mi.

Cevap yaz 0 0
Fatoş F. 10 Ocak 2018

Pier cardin sahte ürun gonderdi nevresim istedim 6 takim 6 adet berbat kumaştan masa örtüsu geldi telefonu ve email cevap vermiyor, duyan yok mu pier cardin diye almiştim yetkililere sesleniyorum lutfen bana cevap verir misiniz.

Cevap yaz 0 0
Hatice Y. 5 Ocak 2018

Ben de face'te gordum piercardin guvenilir bir marka diye nevresim takimi istedim okadar guzel urunleri koymuslar ki hepsi piercardin urunleri bugun geldi icinden cikan kirk yama gibi igrenc bir nevresim iki yastik o da igrenc her biri bir sekil icleri pislik icinde boyalar yazilar ele bile alinmaz napabiliriz ben parami geri istiyorum 50 tl'm gitti.

Cevap yaz 0 0
Ayfer Ş. 28 Aralık 2017

İki adet nevresim takım sipariş ettim ekleme bir nevresim uyduruk iki yastık çok kalitesiz bir nevresim geldi üstelik telefon da kapalı tüketici haklarına müracaat etmemi söyledi pier cardin müşteri temsilcisi kendilerinin adı kullanılarak d..andırıcılık yaptıklarını ve avukatlarının bu konuyla ilgilendiğini söyledi.

Cevap yaz 0 0
Dilek D. 9 Kasım 2017

Yorumları okuyunca verdiğim siparişin gelmesinden vazgeçtim, nasıl sistem, nereden iptal edeceğim, gelen kuryeye yazık boşuna gelmesin bari. Gerekli birimlerin aksiyon almasini talep ederim.

Cevap yaz 0 0
Sevgi K. 30 Ekim 2017

Ben de face'te gördüğüm reklâm üzerine 100 liraya iki masa örtüsü siparişi verdim. Gele gele naylon paspas geldi. Fatura üzerinde Yakup kargo kurye reklâm yazıyor. Telefonları cevap vermiyor. 175'i arayın yol gösteriyorlar.

Cevap yaz 2 0
Gülnaz N. 25 Ekim 2017

Çift kişilik 2 adet nevresim takımı sipariş verdim bana elektrikli battaniye ve çok kotu bir tane nevresim takimi gondermişler, sipariş verdigim insanlara bir türlü ulaşamıyorum.

Cevap yaz 3 0
Tuğba T. 23 Temmuz 2017

Nasıl bir sistem bu resmen d..andırıldik. Ayni masa örtüsünü ben de sipariş ettim yemek servis takimi yerine iki tane polyester örtü yolladilar. Aradim müşteri hizmetlerinden bir kadin cevapladi. Yanlışlık olmuş paraniz kargo ücreti 15 gün içinde postaneden gönderilecektir dedi. S..tekarlık bu ustune bir de kargoya para odeyip geri istediler. Geri dönüş yapılırsa sevinirim.

Cevap yaz 2 0
Vodafone Faturamı Şişiriyor Skoda Satış Sonrası Hizmet Yok