Ptt Adı Altında Telefon Kazandınız Mesajı Geldi
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 136344   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Ptt Adı Altında Telefon Kazandınız Mesajı Geldi

25 Şubat 2019 15:02 Abdullah O. Adana

Ptt adı altında telefon kazandığımız mesaj geldi, bilgilerinize.

Okunma : 16000
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (24)

Elif D. 15 Ağustos 2019

Bana da telefon kazanmak icin tamama tiklayin diye mesaj geldi, tamama tikladim daha sonrasinda baska bir sey gelmedi, korkuyorum ne yapmam gerek.

Cevap yaz 2 0
İbrahim A. 10 Ağustos 2019

Bu işte bir dolandırıcılık olabilir, dikkat edin.

Cevap yaz 1 0
Hasan A. 10 Ağustos 2019

Ptt adına telefon kazandınız mesaj geldi.

Cevap yaz 1 0
Ayşenur S. 30 Temmuz 2019

Bana da geldi samung j7 kazandnz diye, ne bileyim ben de alayim dedim baska bir sey gondermisler, cok sinir oldum sikayetciyim.

Cevap yaz 1 0
Aynur D. 29 Temmuz 2019

Bana da ptt'den telefon kazanmisim diye mesaj geldi, bilgilere bakinca kredi kart numarası istediğini gördüm d-andırıcı olduğunu anladim sildim.

Cevap yaz 0 0
Seviye D. 27 Temmuz 2019

Ptt kargodan telefonuma sürekli samsung s5 kazandınız diye reklam geliyor, ptt kargo'dan siparişlerim elime geçmiyor. 3 üründen 1'i mutlaka kayboluyor.

Cevap yaz 0 0
Emirhan U. 21 Temmuz 2019

Ptt adında telefon kazandınız mesajı geldi samsung s10 diye.

Cevap yaz 10 8
Elif S. 20 Temmuz 2019

Benim de adıma mesaj geldi j7 kazandınız diye.

Cevap yaz 2 0
Murat K. 15 Temmuz 2019

Bize de ptt'den telefon kazandınız diye mesaj geldi. Kesinlikle d-andırıcılık, dikkat edin.

Cevap yaz 3 6
Gamze A. 15 Temmuz 2019

Bana da geldi Samsung Galaxy s9 kazandınız diye. Ben den oturduğum yerin posta kodunu telefon numaramı, adımı soyadamı ve el postamı istedi ben de hepsini doldurdum fakat el postamı geçerli saymadı, başına bir şey gelir mi?

Cevap yaz 4 0
Finish Powerball Bardakları Hem Çizdi Hem Lekeleri Çıkarmadı Metro Turizm Şube Görevlisi Resmen SARHOŞ Bu Nasıl Bir Rezillik