Ptt Adı Altında Telefon Kazandınız Mesajı Geldi
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 136344   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Ptt Adı Altında Telefon Kazandınız Mesajı Geldi

25 Şubat 2019 15:02 Abdullah O. Adana

Ptt adı altında telefon kazandığımız mesaj geldi, bilgilerinize.

Okunma : 3323
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (10)

Semih D. 25 Mayıs 2019

Tavsiyem sakin kanmayin, benim şuan canim cok kotu yandi, 183 tl para aldilar kredi kartimdan.

Cevap yaz 0 0
Ferhat B. 24 Mayıs 2019

Bana da geldi ptt'den telefon kazanmışım ama ben güvenmediğini için kart nosu falan vermedim.

Cevap yaz 0 0
Selen K. 23 Mayıs 2019

Bana da öyle bir mesaj geldi. S9 kazandınız diye. Gerçeklik payı var mıdır? Konuyla alakalı desteginizi rica ediyorum.

Cevap yaz 0 0
Gülsüm Ç. 22 Mayıs 2019

Bana da bugün geldi, soruları cevapladım bir şifre geldi şifreyi de girdim sadece cep nomu yazdım ama başka bilgi vermedim, bir sorun yaşar miyım?

Cevap yaz 0 0
Betül Ş. 22 Mayıs 2019

Neden bilgi vermiyorsunuz, şikayetlere geri dönün.

Cevap yaz 0 0
Sude U. 20 Mayıs 2019

Bana da öyle bir msj geldi ve ben d-andırıcılık işi olduğunu sandım, peki bu mesaj doğru mu ve o mesajların altında yorumlar vardı ve hepsi de telefonun eline ulaştığını söyledi, beni bilgilendirebilir misiz?

Cevap yaz 0 3
Kenan C. 19 Mayıs 2019

Bunlar s-tekar.

Cevap yaz 1 0
Melike Z. 10 Nisan 2019

Bana da ayni şekilde mesaj geldi ankete katildim ve ne yazik ki kart bilgilerimi verdim, bir sey olur mu acaba yardimci olursaniz çok sevinirim, lutfen cevap verin zor durumdayim.

Cevap yaz 13 5
Fikriye Ö. 9 Nisan 2019

Ptt Samsung 9 hediye kazandınız diye bir sayfa çıktı, kart bilgilerini yazdım şimdi pişman oldum ne yapmam gerek, kartta para olduğu takdirde çekebilirler mi içerde ki parayı.

Cevap yaz 2 9
Taner Ç. 27 Şubat 2019

Bana 27.02.2019 günü saat 20:00 sıralarında laptop bilgisayarıma Ptt'den samsaung cep telefonu hediye kazandınız mesajı geldi. Benden kart bilgilerimi istediler şüphelendiğim için herhangi bir işlem yapmadım. Bu konu ile ilgili gelişmelerden vermiş olduğum cep numaramdan haberdar edilmemi istiyorum.

Cevap yaz 4 0
Finish Powerball Bardakları Hem Çizdi Hem Lekeleri Çıkarmadı Metro Turizm Şube Görevlisi Resmen SARHOŞ Bu Nasıl Bir Rezillik