Reel Alacak A.Ş Borcum Yokken Borcunuz Var Diye Taciz Ediyor
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 122589   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Reel Alacak A.Ş Borcum Yokken Borcunuz Var Diye Taciz Ediyor

5 Ocak 2018 10:45 Fuat A. Edirne

Firma 3-4 aydır devamlı olarak telefon borcunuz var icra takibatı baslatıldı su bankaya parayı yatır gibi mesajlar atıyor bana bildirilen telefon noyu yıllar önce kapattım adresimi ve ismimi nerden bulmuslarsa devamlı mesaj yolluyorlar. Vermis oldukları telefon numaraları ile irtibata gecmek istiyorum arıyorum telefon devamlı müzik çalıyor mesaj atıyorum ulasmıyor çünki verdikleri tlf no bir sabit telefon bu durum beni magdur ediyor aralıklarla sorguladım borcunuz yok diyor türkcell'le iletisime gectim kesinlikle bize borcun yok ve alacagımızı da baska bir şirkete devretmeyiz diyorlar bu firmanın tlf numarası 02129881676 kesinlikle acmıyorlar firmaya hic bir yerden ulasamıyorum bu konuda çok şikayet var haklarında sinirimden mesajları sildim bundan önce de baska bir telefon no borcu var diye mesaj yolladılar devamlı icraya verdik verecegiz bankaya yatır gibi mesajlar atıyorlar.

Okunma : 13217
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (11)

Harun H. 9 Nisan 2018

85 tl borc bildirisi geldi bu ne demek oluyor tam 6 yıl sonra edevletten sorguladım bir şey cıkmıyor.

Cevap yaz 0 0
Elif A. 22 Mart 2018

Anneme de 125.5 tl borcunuz var diye mesaj geldi bu firmadan bir hafta önce. Numaram annemin üzerine kayıtlı. İlk başta şüphelendim. Aradım ulaşamadım. Twitter'da hesapları var oradan çemkirdim tabi. Sonra ulaştılar. Vın kullanmıştım bir ara onun borcuymuş. Turkcell alacaklarını bu firmaya devretmiş. Teyit için de Turkcell'e yönlendirdiler. Sonra Turkcell müşteri hiz. aradım maya sisteminden sordurunca doğruladılar. Asıl borç 95.5 tl'ymiş. Turkcell'in ana sayfasındaki fatura öde kısmından kimlik numaranız ile borcu sorgulayabiliyorsunuz. Orada borç masraflar hariç Ree lalacak firmasına devredilmiştir falan filan yazıyor. Vakıfbank kurum ödemeleri ekranından gittim ödedim. İbraname kısmı biraz sıkıntılı oldu ama. 1 gün sonra gönderdiler.

Cevap yaz 6 0
Muhammed S. 23 Mart 2018

Hayırlı akşamlar dilerim. Ben de yatırmak kurtulmak istiyorum gına geldi, ben ödemeler-kurumsal-reel aş. TC-abone no diyor reel aş oraya ne yazacağım biliyor musunuz.

Cevap yaz 0 0
Yusuf B. 16 Mart 2018

Tarafımıza temlik edilen bilmem ne hattınıza 45.1 tl borcunuz odenmediğinden masraflara avukat ucretı eklenerek 16:00 ıtıbari ile 427 tl cıkarılacagı onemle duyurulur diyor.

Cevap yaz 0 0
Anıl A. 11 Mart 2018

4 sene önce Turkcell hat aldım taahhutlu 12 ayı doldurdum ve hattı kapattım 2018'de Reel alacak diye ne olduğui bellisiz biri yada birileri mesaj atıyor 56 tl borcunuz var diye 3yıl sonra 382 tl oldu, borcumun ayrintinisi veya şu şekilde borcunuz var dese tamam diyeceğim ama yok, mesajında parayı saat 4.30'a kadar yatırın diye emir veriyor, cebinize giren her kuruş parasizden çıkar, insanlar 1 ekmek alabilmek için nelerle uğraşıyor siz bir tuşla insanları kandırıyorsunuz, sokaktaki çocuğu evi olmayana veririm size hiç birşey vermem.

Cevap yaz 1 0
Emre E. 8 Mart 2018

Her gün ayni saat 57 tl 2. gün 87 tl 3. gün 120 tl. Ne bu arkadaş, arıyoruz acmiyorsunuz hani evrakları gosterin, ya borç ya fatura gosterin.

Cevap yaz 0 0
Elif Y. 26 Şubat 2018

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Yaşadığınız sorun ve mağduriyetle ilgili PROFESYONEL destek almak, şikayetinizi hukuksal platformda çözüme kavuşturmak isterseniz bizlere hukuk@sikayet.com mail adresimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Sikayet.com Çözüm Ortağı, DR. Fraud Suistimal İnceleme ve Danışmanlık.

Cevap yaz 4 0
Canan G. 26 Şubat 2018

Bu konuda bir imza kampanyası başlattım, lütfen siz de imzalayıp destek verin.

Cevap yaz 12 3
Adem K. 5 Şubat 2018

9 gün sürdü ama telefona ulaştım. Bir kız açtı tlf baktı numaraya 67 tl borç var dedi. Tamam ödeyelim ibraname nasıl yollayacaksınız ben size ulaşamıyorum başka yolu yok mu dedim yok dedi ay sonu yollarmış ödemeyi de ay sonu yapalım o zaman dedim olmaz ben başlatıyorum icrayı bugün diyor. Ama bugün harç kapandı deyince şaşırdı. Ay sonu ne kadar olur dedim. 966 tl olurmuş borç, vekalet ana parayı geçemez hesapta yanlışlık var deyince siz karışmayın işime diyor. Allah rızası için ofiste işi bilen birine aktarın dedim ama nafile. Yok mu bu büronun avukatı anlamadım ki. Ödeyeceğim dedim ama zorla yokuş yaptırıyorlar. Ödemiyorum hadi bakalım.

Cevap yaz 4 1
Halil E. 25 Ocak 2018

Reel alacak d-andırıcı bir sitedir. Turkcell geçmiş yıllardaki 5 liralık borçları Real alacak sitesine satmış bunlar da ne koparırsak diyerek milleti taciz ediyor, ödesende borç bitmez devamlı fatura çıkarıyorlar.

Cevap yaz 5 1
Hüseyin Naci A. 19 Ocak 2018

Bu is artik sınırı cok asti onune gelen vatandaşın tüm bilgilerine ulaşabiliyor, benim nüfus ve adres bilgilerime aileme nasıl ulaşabiliyorsunuz bu açıkça suçtur. Adalet bakanlığı hemen harekete geçmeli soruşturma açmalıdır. Kimlik bilgilerimi açıkça yazdım hem adalet bakanlığına hem de Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuyormuş bu şirket reel alacak kimdir benim bilgilerimi nasil elde ettin bu senin yaptığın açık suçtur. Bu bilgileri kimden elde ettin Turkcell mi sattı Cumhuriyet Savcılığına buradan bildiriyorum bu konular derhal sorusturulup bilgi verilmelidir. Sorusturulma acilmalidir. Ben nasil bir borc olduğunu kesinlikle bilmiyorum bana ait bilginin kim tarafından verildiği niçin kızıma mesaj atıldığı..

Cevap yaz 5 1
Ayfer Demir A. 20 Ocak 2018

Beni de aradılar aynı konuyla ilgili ben türkcell hattımı yanı 2 hattım vardı kapadım borcun da yoktu benı nasıl buldular bilmiyorum 2017'de bana borc cıkardılar ödedim çünkü ödemezsen icra gelecek diyor aradım ödedim bana dediler dosya kapandı borç yok vede benı 3 gün önce yine aradılar 2 ayrı borcunuz var, dedim ne borcu bize turkcell yolladı dosyayı borcu var bugün bu borc ödenecek yoksa dosyayı işleme koyacağım ben de gittim türkcell'e dedim böyle onlar diyor borç yok bunlar diyor var bir yandan bana sürekli mesaj atıyorlar icra işlemi başlayacak diye bir yandan banka iban nosu atıyorlar onu da ödedim bu sefer borç çıkmayacak değil mi diyorum bilmiyorum turkcell iletişim yollarsa bilmeyiz diyor.

Cevap yaz 1 1
Türk Hava Yolları Shop&Miles Hediyesimi Eksik Gönderdi QNB Finansbank Kart Aidatı 103 TL'lik Soygun