Seçal Pazarlama Hasan Karakuş Mahkeme Kararına Rağmen Ulaşamıyorum
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 90163   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Seçal Pazarlama Hasan Karakuş Mahkeme Kararına Rağmen Ulaşamıyorum

7 Nisan 2016 17:15 Vehbi K. Kocaeli

30.10.2015 tarihinde yapmış olduğum alışveriş için firmayı mahkemeye verdim, elimde mahkeme kararı olmasına rağmen para iadesi konusunda kimse ile görüşememekteyim. Ayıplı mal satarak milleti d..andırıyorlar. Ben mağdur oldum insanlar olmasın.

Etiket : Şikayet şikayet.com şikayet hattı Tüketici Şikayet Hattı Tüketici Şikayetleri bir şikayetim var şikayetim var bir şikayet var şikayet portalı Okunma : 4833
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 3

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (38)

Mehtap T. 13 Ocak 2017

Allah b.lanızı versin ş.refsiz d.landırıcılar, Rabbime havale ediyorum sizi, haram olsun.

Cevap yaz 0 0
Rojdi Ö. 13 Ocak 2017

Gönderdiginiz ürünler sipariş verdigim ürün degil, tüketici mahkemesine başvurucam.

Cevap yaz 0 0
İ. 11 Ocak 2017

Seç-al pazarlamdan aker marka eşarp siparişi verdim 59 tl'ye geldi kargoyla farklı bir ürün geldi. Tüketici haklarından araştırdım. Kaymakamlığa hakem heyeti mi ne oraya mı başvursam ne yapsam. Böyle kalmamalı.

Cevap yaz 0 0
H. 11 Ocak 2017

Admine eşarp almıştım 49 lira. Toplamda 59 lira para verdim ptt'ye. Eve geldim açtım ve içinde 3 lira bile zor edecek tülbent var. Arkadaşlar nereye şikayet edebilriiz daha fazla. Bunlar insanların sırtından para kazanıyorlar. Allah huzurunda hesap nasıl verecek. Tv programına mı versek başka kimseyi kandirmasinlar.

Cevap yaz 0 0
Zeynep Ş. 11 Ocak 2017

Ben de aker marka ipek eşarp sipariş verdim 49 liraydı bana Pptt kargoyla göndermişler. 10 lira da kargo ücreti aldılar. İçinden çıkan 5 liralık tülbentı görünce şok oldum gerçekten. Sipariş numarasını aradığımda da yanlış numara aradınız diyor oraya gitmek istiyorum ama iki tane adres var. Allah b.lasını versin bunların.

Cevap yaz 0 0
Esma Ö. 11 Ocak 2017

Ayni dertten muzdaribim esarp aldim 3 adet ustelik 157 lira verdim adresine giden olmadimi hic ben gittim diye dusunuyorum siparis telefonunu ariyorum ama acmiyor faturada yeni adresimiz diye yaziyor fatih mh 27 mayis cd no:4 34 kucukcekmece diye yazmis.

Cevap yaz 0 0
Merve G. 3 Ocak 2017

Seçal pazarlama firma ve firma sahibi hasan karakuş d..andırıcılıktan suçlu oldukları mahkemece ispatlanmasana rağmen hala milleti d..andırmaya devam ediyorlar, bu adamların hemen tutuklanması gerekmiyor mu?

Cevap yaz 3 0
Kemal Devrim S. 22 Aralık 2016

Ben de ürün aldım mail de attım dönen olmadı, dönmezler ki zaten, adam sahte ürün satıyor. Bunlara ne yapmak lazım, internetten ürün siparişi verip kapı ödemeli ürün geldiğinde almayıp geri göndermek lazım, sürekli kargo parası ödesinler.

Cevap yaz 3 0
Fatma P. 11 Kasım 2016

Ben de ayakkabi siparisi verdim face'ten gordum reklamini. Olmadi aradim gonderin odeme 7 gun icinde olur dediler son gorusmemiz o oldu, bir daha asla acmadilar. Baska numaradan ulastim yuzume kapadilar, face'ten yazdim spor magazin sanirim beni engellediler. Instagram'da gordum yazdim digerleri d..andirlmasin diye sayfayi kaldirdi yorumumu sildi, instagram ve face ile birlikte hareket ediyorlar, nasil silebilirler yorumumu. Face'e uzun uzun yazdim durumumu sikayet ettim, bu d..andirici sizin uzerinizden ben gibi magdur olmasin dedim, face hic orali olmadi. Benim engellendigim sekliyle halen devam ediyor satışı, yuzlerce yorum. Yilmayacagim, ne cikacak bilmiyorum, tuketici mahkemesine sikayet edecegim, bana bu konuda yardimci olacak var mı.

Cevap yaz 1 0
Hülya Ş. 21 Ekim 2016

Allah b.lanızı versin d..andırıcılar, bozuk mal gönderiyorsunuz telefona da bakmıyorsunuz, ahirette nereye kaçacaksınız.

Cevap yaz 1 0
Türk Telekom Uzay Çağını Yakalamış İzmir İçinde 4 Aydır Telefonumu Nakil Yapamadı Vatan Bilgisayar Lg Cep Telefonu Arızalandı İlgi Alaka Yok