Şehri Şifa Pamukkale Gül Tatil Köyü Termal Turizm Devre Mülk
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 66693   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Şehri Şifa Pamukkale Gül Tatil Köyü Termal Turizm Devre Mülk

9 Eylül 2014 16:15 Ahmet A. Kocaeli

Merahaba, 2011 yılının mart ayında Denizli'den 3 adet devre mülk almak için 36 ay vadeyle sözleşme imzaladım. İlk sene bütün ödemelerimi aylık 650 lira üzerinden yaptım. Daha sonra ödemelerde zorlanınca iki adet devre mülkü iade ettim. Ödediğim ücreti de kesinti yapıp tek bir devre mülke aktardılar. Daha sonra firma ile görüşme sağlayamadım. Sözleşme imzalandıktan 24 ay sonra aradılar, ben 25 aylık ödemeyi yaptığımdan dolayı son 11 aylık ödemeyi istediler fakat sözleşmede yazan tarihte 2 yıl sonra teslim edecekleri, devre mülkü bitirmediklerini öğrendim. Bir de el değiştirilmiş ama bilgilendirme yoktu. Ben de sizin sözünüze güvenmiyorum ve paramın iade edilmnesini istiyorum dedim. Şimdi ne ulaşabiliyoruz nede devre mülk var ortada.

Etiket : pamukkale devre mülk şikayetleri şehri şifa devre mülk şikayetleri pamukkale gül tatil köyü devre mülk şikayetleri Okunma : 3061
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (11)

Adnan A. 11 Ocak 2018

Devre mülkler bitirilecek mi? Hakkımızı teslim edecekler mi? Lütfen artık bu konuda bir muhatap çıksın.

Cevap yaz 0 0
Seher A. 15 Aralık 2017

Ben ilk Pamukkale Gul Termal adıyla 13.700 tl'ye aldım. Dort yıl önce borcun ödenmesine rağmen ortada ne tesis ne tapu var ne de muhatap alınacak kimse. Resmen d..andırıldık. Borcum bittiginde bir yıllık ögretmen maaşım 16.000 tl di. Taylan adında bir mimar en son beni aradı. Onceki sahipleri suçlayıp verdiğim paranın tesis karşılığı olamayacagını söyledi. Ne yapabiliriz?

Cevap yaz 0 0
Emrah M. 28 Kasım 2017

Ben de gul termal mağduruyum arayan soran muhatap olacak kimseler yok, ben tuketıcı mahkemesıne başvuracağım insallah yardımcı olurlar.

Cevap yaz 0 0
Musa A. 30 Ağustos 2017

Arkadaşlar ne yapılacaksa yapalım.

Cevap yaz 0 0
Kamil Ç. 30 Ağustos 2017

Ben ve Emin gibi bir çok arkadaşım bu firmalar tarafından d..dırılmış vaziyette. Faatma G. hanım konu avukatında olarak yorum yapmış. Toplanıp bir avukat tek vekaletname vermekte fayda var diye düşünüyorum. Fatma hanım bize son durum ve avukat bilgisi verirseniz seviniriz.

Cevap yaz 2 0
Fehmi K. 12 Temmuz 2017

Yillar once gul termalden esim ve yakinlarim adina dort adet devre mulk satin aldik malesef borcumuzu odememize ragmen bugun bir musluman cikip da biz sizlerin parasini aldik ama size sunlardan dolayi hizmet veremedik ama sunu veya bunu tamamlayalim da sizi arayacagiz hakkiniz bizde diyen cikmadi. Bu insanlarin bir kismi dunyasini degistirdi yarin sizler ve bizler de bu dunyada baki degiliz. Buradan sesleniyorum disinden tirnagindan artirip da devre mulk aldik zannederken malesef ilk gunler musterilerine yalvaran o zati muhterem diyemeyeceğim ki onlar kendilerini insan yerine koyan d..andiricilar zannetmeyin bu dunya size de kalmaz. Yeni firma yeni yonetim biran once mağduriyetimizi goz onune alarak irtibata gecin, hayirli günler.

Cevap yaz 1 1
Funda Ö. 3 Temmuz 2017

Biz tapu almış 1+1 mağduruyuz. Ne yapabiliriz.

Cevap yaz 1 0
Fatma G. 24 Nisan 2017

Merhabalar, ben hafta sonu oradaydım hala yarım duruyor öğrenebildiğim insaatı yüklenici olarak ketenci inşaat almış ama onları aradığımda kiminle muhatap olacağız diye sorduğumda net cevap alamadım biraz daha sıkıştıracağım aynı zamanda avukatımda ilgileniyor araştıyor sonrasında dava açacağım ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir.

Cevap yaz 3 0
Yıldız T. 29 Nisan 2017

Birleşelim dava açalım ben de varım bu d..andırıcılarla başka türlü uğraşamayız.

Cevap yaz 2 0
Fatoş S. 13 Haziran 2017

Kesinlikle birleşelim hatta toplanalım eminim ki bir çok mağdur vardır.

Cevap yaz 0 0
Kamil Ç. 6 Eylül 2017

Fatma hanım iyi günler. Bu d..andırıcılarla avukatım ilgileniyor, bana ulaşın diye yorum yapmışsınız. Avukatınız kim acaba bize adı ve telefonunu verebilir misiniz. Ben ve benim gibi bir çok arkadaş var. Kendisine toplu vekaletname vermekte fayda var diye düşünüyorum. Saygılarımla.

Cevap yaz 0 0
H. 7 Mart 2017

Ben de anlamadım neden teslım etmıyorlar.

Cevap yaz 2 0
Yasmin T. 21 Aralık 2016

Birisi bize yol göstersin, paramizi nasıl alabiliriz diye söylesin lütfen.

Cevap yaz 1 1
Erol G. 13 Ekim 2017

Ben de mağdurum ismim erol g.

Cevap yaz 0 0
Türk Telekom Bağlamadıkları Hatta Fatura Gönderiyor Modasaat.com Yanlış Saat Gönderdi