Şehri Şifa Pamukkale Gül Tatil Köyü Termal Turizm Devre Mülk
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 66693   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Şehri Şifa Pamukkale Gül Tatil Köyü Termal Turizm Devre Mülk

9 Eylül 2014 16:15 Ahmet A. Kocaeli

Merahaba, 2011 yılının mart ayında Denizli'den 3 adet devre mülk almak için 36 ay vadeyle sözleşme imzaladım. İlk sene bütün ödemelerimi aylık 650 lira üzerinden yaptım. Daha sonra ödemelerde zorlanınca iki adet devre mülkü iade ettim. Ödediğim ücreti de kesinti yapıp tek bir devre mülke aktardılar. Daha sonra firma ile görüşme sağlayamadım. Sözleşme imzalandıktan 24 ay sonra aradılar, ben 25 aylık ödemeyi yaptığımdan dolayı son 11 aylık ödemeyi istediler fakat sözleşmede yazan tarihte 2 yıl sonra teslim edecekleri, devre mülkü bitirmediklerini öğrendim. Bir de el değiştirilmiş ama bilgilendirme yoktu. Ben de sizin sözünüze güvenmiyorum ve paramın iade edilmnesini istiyorum dedim. Şimdi ne ulaşabiliyoruz nede devre mülk var ortada.

Etiket : pamukkale devre mülk şikayetleri şehri şifa devre mülk şikayetleri pamukkale gül tatil köyü devre mülk şikayetleri Okunma : 4434
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (17)

H. Recep G. 11 Mart 2019

Sonuc var mı, tapuları ne yapalım.

Cevap yaz 0 0
Hamza H. 28 Aralık 2018

Merhaba, ben de varım bu s-tekarlığa karsi.

Cevap yaz 0 0
Fatma O. 27 Kasım 2018

Merhaba arkadaşlar, var mı yeni gelişme, ben de mağdurum ne yapılacaksa ben de varım.

Cevap yaz 1 0
Hülya Ö. 17 Ekim 2018

İyi gunler arkadaslar, toplanip bir seyler yapabildiniz mi, ben de magdurlar arasindayim, ne yapilacaksa ben de varim.

Cevap yaz 1 0
Zehra B. A. 28 Ağustos 2018

Hep birlikte toplanip dava acalim arkadaslar, bu artik kabak tadi verdi.

Cevap yaz 0 0
Esra B. 28 Ağustos 2018

Merhaba arkadaşlar, ben de mağdur olanlardanim, lütfen avukata falan verilirse benim de haberim olsun.

Cevap yaz 0 0
Hamza H. 19 Temmuz 2018

Bu s-tekarlara karşı birşeyler yapmaliyiz.

Cevap yaz 0 0
Cevdet A. 10 Mayıs 2018

Arkadaslar ne yapılacaksa varım. Magdurum.

Cevap yaz 1 0
Ümit B. 29 Mart 2018

Bunlardan paramızı almak icin neler yapılacaksa yapalım, birbirimizle iletişeme gecelim avukat tutalım.

Cevap yaz 1 0
Elif Y. 13 Şubat 2018

Arkadaşlar, herkese çok geçmiş olsun. Sikayet.com site yönetimi, tüm şikayet sahiplerinin bir araya gelme konusundaki istekleri için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Bu yöntemle herkes bir araya gelip toplu olarak hak arayabilir. Birlikte hareket etmek ve profesyonel destek almak isteyen lütfen hukuk@sikayet.com mail'i üzerinden site yönetimi ile irtibata geçip durumu anlatan bir mail yazararak, aranmak ve diğer şikayet sahipleriyle bir araya gelmek istediğini, bu işi profesyonelce avukatlar ve hukuk aracılığıyla çözmek için yardım istediğini dile getirirse gerisini zaten hukuk ve avukat(lar) halledecek. Saygılarımla.

Cevap yaz 1 0
Türk Telekom Bağlamadıkları Hatta Fatura Gönderiyor Modasaat.com Yanlış Saat Gönderdi