Şehri Şifa Pamukkale Gül Tatil Köyü Termal Turizm Devre Mülk Mağduriye...
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 66693   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Şehri Şifa Pamukkale Gül Tatil Köyü Termal Turizm Devre Mülk Mağduriyeti

9 Eylül 2014 16:15 Ahmet A. Kocaeli

Merahaba, 2011 yılının mart ayında Denizli'den 3 adet devre mülk almak için 36 ay vadeyle sözleşme imzaladım. İlk sene bütün ödemelerimi aylık 650 lira üzerinden yaptım. Daha sonra ödemelerde zorlanınca iki adet devre mülkü iade ettim. Ödediğim ücreti de kesinti yapıp tek bir devre mülke aktardılar. Daha sonra firma ile görüşme sağlayamadım. Sözleşme imzalandıktan 24 ay sonra aradılar, ben 25 aylık ödemeyi yaptığımdan dolayı son 11 aylık ödemeyi istediler fakat sözleşmede yazan tarihte 2 yıl sonra teslim edecekleri, devre mülkü bitirmediklerini öğrendim. Bir de el değiştirilmiş ama bilgilendirme yoktu. Ben de sizin sözünüze güvenmiyorum ve paramın iade edilmnesini istiyorum dedim. Şimdi ne ulaşabiliyoruz nede devre mülk var ortada.

Etiket : pamukkale devre mülk şikayetleri şehri şifa devre mülk şikayetleri pamukkale gül tatil köyü devre mülk şikayetleri Okunma : 3564
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (10)

Cevdet A. 10 Mayıs 2018

Arkadaslar ne yapılacaksa varım. Magdurum.

Cevap yaz 0 0
Ümit B. 29 Mart 2018

Bunlardan paramızı almak icin neler yapılacaksa yapalım, birbirimizle iletişeme gecelim avukat tutalım.

Cevap yaz 0 0
Elif Y. 13 Şubat 2018

Arkadaşlar, herkese çok geçmiş olsun. Sikayet.com site yönetimi, tüm şikayet sahiplerinin bir araya gelme konusundaki istekleri için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Bu yöntemle herkes bir araya gelip toplu olarak hak arayabilir. Birlikte hareket etmek ve profesyonel destek almak isteyen lütfen hukuk@sikayet.com mail'i üzerinden site yönetimi ile irtibata geçip durumu anlatan bir mail yazararak, aranmak ve diğer şikayet sahipleriyle bir araya gelmek istediğini, bu işi profesyonelce avukatlar ve hukuk aracılığıyla çözmek için yardım istediğini dile getirirse gerisini zaten hukuk ve avukat(lar) halledecek. Saygılarımla.

Cevap yaz 1 0
Musa A. 30 Ağustos 2017

Arkadaşlar ne yapılacaksa yapalım.

Cevap yaz 1 0
Kamil Ç. 30 Ağustos 2017

Ben ve Emin gibi bir çok arkadaşım bu firmalar tarafından d..dırılmış vaziyette. Faatma G. hanım konu avukatında olarak yorum yapmış. Toplanıp bir avukat tek vekaletname vermekte fayda var diye düşünüyorum. Fatma hanım bize son durum ve avukat bilgisi verirseniz seviniriz.

Cevap yaz 3 0
Funda Ö. 3 Temmuz 2017

Biz tapu almış 1+1 mağduruyuz. Ne yapabiliriz.

Cevap yaz 2 0
Fatma G. 24 Nisan 2017

Merhabalar, ben hafta sonu oradaydım hala yarım duruyor öğrenebildiğim insaatı yüklenici olarak ketenci inşaat almış ama onları aradığımda kiminle muhatap olacağız diye sorduğumda net cevap alamadım biraz daha sıkıştıracağım aynı zamanda avukatımda ilgileniyor araştıyor sonrasında dava açacağım ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir.

Cevap yaz 4 0
Yıldız T. 29 Nisan 2017

Birleşelim dava açalım ben de varım bu d..andırıcılarla başka türlü uğraşamayız.

Cevap yaz 3 0
Fatoş S. 13 Haziran 2017

Kesinlikle birleşelim hatta toplanalım eminim ki bir çok mağdur vardır.

Cevap yaz 1 0
Hamza H. 3 Mayıs 2017

Nasıl ulaşabiliriz sizlere.

Cevap yaz 1 1
Kamil Ç. 6 Eylül 2017

Fatma hanım iyi günler. Bu d..andırıcılarla avukatım ilgileniyor, bana ulaşın diye yorum yapmışsınız. Avukatınız kim acaba bize adı ve telefonunu verebilir misiniz. Ben ve benim gibi bir çok arkadaş var. Kendisine toplu vekaletname vermekte fayda var diye düşünüyorum. Saygılarımla.

Cevap yaz 1 0
H. 7 Mart 2017

Ben de anlamadım neden teslım etmıyorlar.

Cevap yaz 2 0
Yasmin T. 21 Aralık 2016

Birisi bize yol göstersin, paramizi nasıl alabiliriz diye söylesin lütfen.

Cevap yaz 1 1
Erol G. 13 Ekim 2017

Ben de mağdurum ismim erol g.

Cevap yaz 1 0
Adnan A. 27 Eylül 2016

Ben de 2+1 devremülk aldım şehri şifadan. Şimdi kimseleri bulamıyorum muhatap olacak. Tapu için dahi para yollamıştım. Sanırım d..andırıldık. Bu durumda olan başka arkadaşlar varsa biran evvel biraraya gelip organize olmalıyız diye düşünüyorum.

Cevap yaz 3 0
Yasmin T. 21 Aralık 2016

Bizim de aynı mağduriyetlerimiz var, nereye başvuracağımızı bilmiyoruz.

Cevap yaz 2 0
Türk Telekom Bağlamadıkları Hatta Fatura Gönderiyor Modasaat.com Yanlış Saat Gönderdi