Sls Grup Manyas Osmanlı Evleri
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 8124   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Sls Grup Manyas Osmanlı Evleri

29 Kasım 2013 12:14 Tufan B. Bursa

Şikayet sahibi tarafından yayımdan kaldırılmıştır.

Etiket : SLS GRUP Okunma : 4809
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (7)

B. 21 Ocak 2016

3 yil once 7000 liraya devre mülk sattilar ama ne tapu ne de muhatap biri yok ortada.

Cevap yaz 6 0
Adnan Z. 3 Ocak 2016

Arkadaşlar, babama defarca söyledim bunlar d..andırıcı ama bana ınanmak ıstemedı. 6.000 tl parasını kapdırdı, eger yakalarsam Allah yardımcısı olsun. Bu vatandaşı eger gören, işiten yerını bılen varsa bana söyesın lutfen.

Cevap yaz 1 0
Ümit V. 7 Kasım 2015

Sls grup tarafından d.landırıldık, ne tapumuzu verdiler nede pramızı. Allah c.zalarını verecek, şimdi kaçıp gitmişler, ne olacak.

Cevap yaz 1 0
Sedat P. 1 Ekim 2015

3500 tl kaptırdım bu insanlara, magdur arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum.

Cevap yaz 1 0
Sedat P. 3 Şubat 2016

Ağustos 2014'te 3500 tl kaptırdım, alan arkadaslar bana ulaşırsa sevinirim.

Cevap yaz 1 0
Orhan B. 13 Haziran 2018

Ben de 10 günlük Devre mülk aldım hala tapusunu alamadım. Birkaç yıl önce gittim tatil yaptım. Güzel yer ama tapusunu alamadım.

Cevap yaz 0 0
Şeyma G. 1 Eylül 2015

Arkadaşlar, toplu hukuk mücadelesi başlatacagiz. Lütfen irtibata geçerek hakkınızı savunun, d..cılık mağduru olmayalim.

Cevap yaz 2 0
Necdet Y. 13 Ağustos 2014

2 ay kadar önce osmanlı devre mülklerinden sls gruptan devre mülk aldım, alana kadar yüzlerce telefon görüşmesi yaptım 500 tl peşin 5000 tl'ye aldığım devre mülk için 2 ayda 1500 tl ödedim. 2 -8 ağustos arasında tatile gelip aldığınız devre mülkü seçin dediler, biz de manyasa gidene kadar inandık ve ankara'dan 700 km gidiş 700 km geliş gittik. telefonlara devamlı cevap verenler cevap vermez oldu, karşımızda bizi karşılyacak olan görevli kaçtı, bir de baktık ki bizim gibi bir çok insan otobüsle gelmiş, kalacak yer yok, herkes isyanda, biz de tabiki ortada kaldık ve mağdur edildiğimizi anladık ama yapacak bir şey yoktu.

Cevap yaz 1 0
Sefa Ö. 13 Mayıs 2014

Bana da devre mülk sattılar fakat ne tapu verdiler nede telefonlarıma cevap.

Cevap yaz 0 0
Vizyon Kurye Telefon Şikayeti Marcamarca İletişim Yok Ürün Yok