Tupperware Değişim Mağduriyeti
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 6318   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Tupperware Değişim Mağduriyeti

9 Kasım 2013 11:49 Yasin Yavuz D.

1- Tupperware'den almış olduğum bebek biberonu ve suluğu ile iligili sorun yaşadım ve değişim için gittiğim Kadıköy Distiribütörü S.M. tarafından bana karşılığında kullanılmış ürünler verildi. Bu ürünleri değiştirmek istedim ret cevabı aldım.
Tupperware ürünleri ile ilgili garantisi 10 yıl gibi sözlere kanmanızı tavsiye etmem. Kesinlikle ürün sorunuyla ilgilenmiyor.

Etiket : tupperware şikayet hattı tupperware şikayet var tupperware müşteri memnuniyeti tupperware müşteri hizmetleri tupperware tüketici hakları tupperware ürün yorumları tupperware bebek biberonu Okunma : 5630
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (19)

Sibel Ö. 1 Nisan 2018

2016 yılında denizli'deki satış temsilciniz olan derya n. z. hanımdan büyük şef aldım, aldıgım gibi arızalandı 2016'dan beri yazdıgım mesajlar hala duruyor hep gelip alacağım dedı fakat gelmedi, bir sayfaya yazdıgım yazıyı okumuş ve suçu direk olarak bana atmış. Bu nasıl bir temsilci, lütfen ilgilenilmesini istiyorum bu sorunumla.

Cevap yaz 0 0
Duygu K. 19 Mart 2018

Merhaba, tupperware süper şef 2 aldım içinin aparatı kırıldı 11 ay oldu hala ürünün değişimi olmadı, lütfen yetkililer yardımcı olabilir mi.

Cevap yaz 0 0
Elif B. 23 Şubat 2018

1 hafta önce Tupperware 500 ml kırmızı simli su şişesini 25 tl'ye aldım ilk kullanımda elimden düştü kırıldı çok hassas garanti var mı 5 tl'lik su şişesi bile daha kaliteli, daha hiç kullanmadım.

Cevap yaz 0 0
Ela E. 22 Kasım 2017

Ben de tupperware'den saklama kabi aldim catladi satarken on yil garanti denildi dispiritor değişmiyor artık diyor zaten pahalı aldık sağlıklı garantili diye ben kabin değişmesini istiyorum, ilgili merciye duyurulur.

Cevap yaz 0 0
Fatma A. 26 Ekim 2017

Tupperware ürün garantisi artık yokmuş, kırılan ürünleri değiştiremiyormuşuz, d..andırıldık mi.

Cevap yaz 0 0
Funda A. 30 Temmuz 2017

Ben de beslenme kabını iade için verdim okul açıldığında ekim 2016'da, okullar kapandı halen beslenme kabımız gelecek ve bu durum hiç de hoş bir durum değil ben ihtiyacım olan aldığım ürünüm lazımken kullanamıyorum hiçbir şekilde tupperware'in garantisine inanıyorum insanları mağdur etmekten başka birşey değil bu, satarken bu şekilde söylenmiyor verilen şipariş hemen gelirken garantinin gelmesi neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım ama tupperware benim için çok olumsuz düşünmeme sebep oldu bana açıklama yapılmasını ve ilgilenilmesini bekliyorum.

Cevap yaz 1 0
Tülin K. 24 Temmuz 2017

Bir yıl önce tupperware su şişesi aldım bir hafta sonra su damlatıyordu değişmeye gittiğimde değişmediler kullanmaya devam ettim dik kullanarak şimdi de yandan su sızdırıyor götürsem yine değişilmeycek bursa arabayataği necati mağazasından aldım hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar.

Cevap yaz 0 0
Canan G. 15 Haziran 2017

İyi günler, ben 8 ay once tupper şef büyük boyunu aldım bıçağı taktigimiz yuvası kırıldı aldığım bayan da üyelikten ayrılmış ve ulasamiyorum eşim memur tayinimiz çıktığı için kadinin yanina da gidemiyorum ürünüm elimde kaldi omur boyu garantisi var denildi nasil yapacağım bilmiyorum lütfen yardım edin.

Cevap yaz 0 0
Gül K. 28 Mayıs 2017

Çorum'dan yazıyorum. Tupperware gurme mikrodalga pembe ürün aldım kötü oldu garantiye gitti tam altı ay bekledim o kadar bekledim aynı renkte değil de mavi renk geldi ben buna çok kızdım ve dile getirmek istedim.

Cevap yaz 0 0
Bilge A. 29 Nisan 2017

Merhaba, lütfen pazarlardaki tupperware tezgahlarına bir çözüm bulun. Bundan dolayı mağdurum. Pazarlarda satılması yasakti. Adım başı tupperware tezgahları dolu pazarlarda çözüm bulun lütfen.

Cevap yaz 0 0
Türk Telekom Uçamayan İnternet Samsung Galaxy S4 Mağduriyeti