Vodafone Genel Müdürlüğüne
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 7239   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Vodafone Genel Müdürlüğüne

20 Kasım 2013 09:37 Zülkifli O.

Vodafone müşterisiyim, 14.10.2013 akşamı bayram mesajı attım, yazı karekterli olan mesajımın uzun olması nedeniyle yazıyı resimli mesaja çevirerek ücretlendirilmiş.

Oysa benim zaten 5000 mesajım olmasına rağmen yazı karekterimin resimli mesaja çevrilmesini bir müşteriniz olarak kabulnenemiyorum. Kendimi sizin tarafınızden aptal yerine konmuş hissediyorum. bu nedenle atmış olduğum mesajın bir fotokopisini müşteri temsilcisi ile paylaştığım halde, haksızlığımın giderilmediğini ve aksine incelenenip hata olmadığını tarafıma bildirdiler.

Ben bunu kabullenemiyorum, bu nedenle yazının fotokopisini siz değerli üst yöneticilerine faksla 16.11.2013 günü bildirdim. bu mesajın siz değerli yüneticiler tarafından da incelenenip tarafıma ayrıntılı bir bilgi verilmesini yada mağduriyetimin giderilmesini arz ederim.

Etiket : vodafone şikayet hattı vodafone tüketici şikayetleri vodafone tüketici yorumları vodafone tüketici hakları vodafone müşteri memnuniyeti vodafone mesaj şikayetim var Okunma : 6522
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (53)

Muhammed M. 9 Kasım 2018

Bu ne vurdum duymazlik kardeşim, direk müşteri temsilcisine neden bağlanılmıyor. Dupe düz milleti enayi yerine koymak. Bana bir msj geldi Ağustos ayında eksik ücretlendirme nedeniyle birdahaki faturaya 5 lira yansıtılacak yazıyor, komedi gibi ben şimdi nereden bileceğim böyle olduğunu ve ptesi günü sikayetimi yapacağım mahkeme olsun tüketici hakları olsun.eksik ücretlendirmeymiş, yapmış olduğunuz hatanın faturasını bana maledemezsiniz. Ben o ayın tüm faturasını istiyorum. Ağustos ayından bahsediyorum ortada bir dolap dönüyor farkındayım. Musteri temsilcisine bağlanmak istiyorum fakat ne hikmetse ara da bul bulabilirsen.

Cevap yaz 0 0
Emin A. 8 Kasım 2018

053786** nolu hattı konturlü olarak kullanmaktaydım bilgim dışında ve ses kaydım olmaksızın faturalı hatta geçiş yapılarak 325.90 tl fatura ibraz edilmiş olup eposta ile bildirilmiştir gerekli düzeltmeleri yapılarak bilgim ve onayım olmadan yapılan faturalı hattın ve kesilmiş olan faturanın ivedi olarak iptal edilmesini talep ediyorum.

Cevap yaz 0 0
Murat G. 16 Ekim 2018

1 aydır ev internetim kapalı 20 sefer aradım müşteri hizmetlerini sonuç alamadım 12 yıllık vodafone kullanicisiym ben böyle bişeyle karşılaşmadım yakın zamanda sıkıntı giderilmezse ev internetini cep numaramı değiştirmeyi düşünüyorum vodafone'dan uzaklasacagim haberiniz olsun en kısa zamanda cevap bekliyorum.

Cevap yaz 0 0
Sezer T. 10 Ekim 2018

Şikayetim 6 aydır çözülmedi.

Cevap yaz 0 0
Emre K. 28 Ağustos 2018

1 haftadır tarife değiştirmek istiyorum ama destek alamıyorum size uygun indirimli tarifeler var bunun için sizi arayacaklar diyorlar arayan yok ben arıyorum biz size destek olamayız diyorlar sizi arayacağız diyorlar müsait olmadığımı belirtiyorum bakın ben sizi arıyorum bana destek olun dememe karşın sorun çözülmüyor yıllardır kullandığım hattı zorla başka firmaya taşıyın diyor çözüm bulamıyorum.

Cevap yaz 0 0
Güldane Z. 23 Ağustos 2018

Beni zorla faturaliya geçirdiler şimdi çıkmak istiyorum kaç haftadır üst üste arıyorum müşteri hizmetleri bir türlu yardımcı olmuyor sürekli erteliyorlar o başka söylüyor diğeri başka söylüyor genel müdürlük arayin lütfen insanları neden böyle mağdur ediyorsunuz.

Cevap yaz 0 0
Mehmet T. 24 Ocak 2018

Müşteri temsilcileriniz ve santral görevlileriniz işlerinde başarılı değiller. Tosya bayinizin telefonu çalışmıyor bir hat verin ona. Şikayetimizi kime yapacağımız belli değil, 20 yıllık abonenizim ailecek bir daha tövbe sizden hat alırsam.

Cevap yaz 0 0
Ali K. 15 Ağustos 2017

Bu ne saçmalık ya hattım kontörlü olduğu halde bu numarama mesaj geldi ilhan duman avukatlık bürosundan adıma 1.200 tl borcum varmış bu nasıl olur hattım faturalı degil ki kontörlü bu işe bir çözüm bulun ben bu borcu ödemem asla, sizi savcılığa şikayet edeceğim haberiniz olsun ben inşaatta güneşin anlinda sıcağın karşında calisip da para verecek halde değilim karşınızda enayi yok.

Cevap yaz 0 0
Emrah Ö. 14 Temmuz 2017

Vodafone'a geçeli 1 hafta oldu ama bir türlü internetten faydalanamadik 10-15 kez müşteri hizmetleriyle görustüm ama bir netice alamadim yaziklar olsun ki boyle bir kurum bir sorunu cozemiyor gercekten yaziklar olsun.

Cevap yaz 0 0
Arif G. 4 Temmuz 2017

Son ödeme 30/06/2017 tarihli faturamda mobil ödeme diye 126 tl para kesilmiştir hiç bir bilgim olmadığı halde bu ücreti ödeme yapmış bulunmaktayım bu haksız ödemeden dolayı vodafone bir dahaki faturamdan düşülmesini rica ederim müşteri memnuniyeti herşeyden önce gelir diye ümid ederim vodafone ailesi olarak bu konuyla ilgilenmenizi rica eder 02127057788 nolu numaradan mobil alışveriş yapıldığını söylendiğinde tarafınızdan böyle birşey olmadığı söylenmiştir ilgilerinizden dolayı teşekkürler.

Cevap yaz 0 0
Apple Iphone Telefonum İki Aydır Serviste Finansbank Kartımdan Yıllarca Para Çekilmiş