Vol999.com/battaniyem English Home Adlı Altında Dolandırıcılık Yapıyor
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 122446   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Vol999.com/battaniyem English Home Adlı Altında Dolandırıcılık Yapıyor

2 Ocak 2018 18:55 Atike Y. İstanbul

Vol999.com/battaniyem, Merhaba iyi günler dilerim, yaklaşık bir hafta öncesinde bu siteden english home markasını taşıyan ürünler sipariş vermiştim. Bugün kargom geldi fakat ne aldığım ürünlerin ne de sipariş ettiğim ürünlerin arasında hiç bir benzerlik kuramadım. Nevresim takımı artı battaniye şeklinde yapılan dolandırıcılık için english home avukatlarının igilenmesini istiyorum. Sizin markanız adı altında yapılan bu dolandırıcılık için gerekli işlemlerin bir an önce başlatılmasını istiyorum. Bana gelen kargodaki numarayı aradığımda kimse cevap vermemektedir. Ama internet üzerindeki numaradan aradığımda telefon hemen açılmaktadır.

Okunma : 1722
Şikayet ile ilgili FOTOĞRAFLAR
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (10)

Gamze Ö. 27 Şubat 2018

Daha yeni teslim aldım ve parasını verdim, çok pişmanım keşke daha önce baksaydım buraya. İçinden beyaz kesilmiş bez parçası çıktı.

Cevap yaz 0 0
Emine A. 27 Şubat 2018

Numaralarını alabilir miyim bu site sahiplerinin.

Cevap yaz 0 0
Canan D. 22 Şubat 2018

Engilish home sürekli alışveriş yaptığım bir site idi instagram'dan hesap açmışlar ben de nevresim takımı aldım uygun diye Allah bildiği gibi yapsın zehir zıkkım olsun.

Cevap yaz 0 0
Fatma G. 20 Ocak 2018

Merhabalar, aynı tuzağa ben de düştüm 3 tane çift kişilik nevresim takımı aldım battaniyeleri ile birlikte 3'de ayrı kargo ücreti dün ptt'ye geldi ve 3 yerine 2 takım 180 lira takımını 49 liradan almıştım güya ve açtım şok oldum çok üzgünüm nolur yanlarına kalmasın bunlar zehir zıkkım olsun inşallah paramız. Yarım battaniye yarım yamalak dikilmiş nevresim eksik tam bile değil çift kişilikle alakası bile yok Allah belasını versin onların.

Cevap yaz 0 0
Eda K. 8 Ocak 2018

Arkadaşlar aynisina ben de düstum. İnternet numarasini yazabilir misiniz bana orayi arayacağım bir de. Bu yazilan numaralari açan yok, yoksa tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım.

Cevap yaz 0 0
Melis Y. G. 7 Ocak 2018

Yazdıklarınızı okudum teşekkür ederim aynı site üzerinden şimdi sipariş verdim kapıda ödeme olarak ama kargo geldiğinde teslim almıcam sizin yazılarınız olmasa beni de d..andıracaklardı çok teşekkürler.

Cevap yaz 0 0
Füsun K. 2 Şubat 2018

Kargo bedelini ödediniz mi iade ederken.

Cevap yaz 0 0
Özlem Ü. 7 Ocak 2018

Arkadaslar benim alışveriş yaptığım english home sitesinden gelen kargo rezalet feci anlamda alayci bir şekilde milletle dalga gecer gbi d..andiriyorlar gelen urunler istedigim ürünün yanından dahi geçmiyor 3-5 liralık urunden farki bile yok ben bu rezaleti burda birakmiycam hakkimi sonuna kadar savunucam karakol savcılik neresi olursa şikayet edicem ve sizlerden de hakkinizi savunup sikayet etmenizi tavsiye ederim bu guzel insanlari tesekkursuz birakmayalim hakkimzi savunmaliyiz sonuna kadar bana yorumla ulasabilirsiniz.

Cevap yaz 0 0
Özlem Ü. 6 Ocak 2018

Merhabalar, ayni d..andırıcılık dün aksam üzeri saatlerinde benim de başıma geldi siparis ettim ürün degil bambaska bir urun nevresim takimi geldi ve sonrasinda aradigimda hic bir muhatap bulamadim kimse gorusmeye gecmiyor direk musteri temsilcisine bagliyorlar gorusme yapilamiyor lutfen bu s..tekarlığı burada bırakmayalım.

Cevap yaz 0 0
Kezban A. 5 Ocak 2018

Ayni şekilde ben de d..andirildim istediğim üründen çok başka alakası olmayan bir şey gönderdiler ariyorum beni sekretere yönlendirip acmiyorlar ve bugün de engellemisler beni lütfen şikayet edelim english home avukatları lütfen ilgilenin.

Cevap yaz 0 0
Selda K. 5 Ocak 2018

Evet aynı hataya ben de bir yarım saat önce düştüm telefonda karşı muhatap buldum yalnız bana aracı firma olduklarını ve 15 iş günü içerisinde para iadesi yapılacağını ürünü verdikleri iade kodu ve irsaliye dedikleri kasa fişine benzer fatura ve ürünlerle geri göndermemi söylediler madem isimleri izinsiz kullanılabiliyor ve bir haber oluyorlar lütfen daha fazla insan mağdur olmadan english home avukatları harekete geçsin.

Cevap yaz 0 0
Özlem Ü. 7 Ocak 2018

Size herhangi bir şekilde dönüş yapildi mi nasil yoksa sadece sakinlestirmek icin yatistiriyor olabilirler beni buyuk ihtimal engellediler aradigim numaralara hic bir sekilde ulasamiyorum da ben.

Cevap yaz 0 0
İstikbal Mobilya Ürününüz Hiç Kaliteli Değil Botbayisi.com Yanlış Ürün Gönderen Güvenilmez Bir Site