Şikayet No : 18609   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Yüksek Seçim Kurulu Oy Kullanamıyorum

1 Şubat 2014 01:18 Yasin. Y.

Yüksek Seçim Kurulu;
Ben Adana'nın kozan ilçesine bağlı damyeri köyünde oturmaktayım. Yaşım 19 olduğu için 30 mart'taki seçimlerde oy kullanacaktım ama benim oyum köyde oturmama rağmen kaldırılmış.

Ve hiç biryerde de görünmüyor. Bu durum nasıl düzeltilecek, bana lütfen acilen ulaşın.

Etiket : adana şikayetleri adana 2014 seçimleri adana kozan damyeri köyü adana kozan damyeri köy muhtarlığı 2014 seçimleri oy kullanma yüksek seçim kurulu seçim sandığı seçim listeleri nerede oy kullanacağım seçim listesinde ismim yok Okunma : 1472
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (10)

Seher B. 10 Ağustos 2014

oy kullanamıyorum, neden niçin sebebini öğrenmek istiyorum, ben de bir T.C vatandaşıyım.

Cevap yaz 0 0
Gökhan 30 Mart 2014

30 mart secimlerinde sandığa gittiğimde oyumun olmadığını öğrendim ve şok oldum. Ben bir T.C. vatandaşı olarak bütün yasal haklarımı kullanıcağımı arz ederim.

Cevap yaz 0 0
Öznur 30 Mart 2014

Yeşilova mahallesi, sönmez ilköğretim okulu Osmangazi Bursa'da oyumu kullanırken yan taraftaki 2534 nolu sandıkta görevli olan, kendisine başkan diye itham edilen kişi O. Bey, özellikle yaşlılarımız oy kullanırken sürekli yardım istenilmediği halde yanlarına gitti, şikayetçiyim. T.C. vatandaşı olarak gerçekten çok üzülüyorum bu duruma ve buna göz yumanlara.

Cevap yaz 0 0
Fulya 30 Mart 2014

Altıntepe mahallesi celal avşar ilkögretim okulunda oy kullanmaya gittik babamla, babam yaşlı ve kalp hastası. merdivenleri çıkarken nefes nefese kaldı, sandık başkanı bunu bile bile aşağıda oy kullanamazsınız, merdiven çıkıcak birisini yollarız gibi laflar etti. sonrasında babam çok yoruldu ve zor nefes aldı. girişte herkes yaşlılara yer verirken sadece babama yardımcı olunmadı, ben de bunu anlamadım, bilginize.

Cevap yaz 0 0
Hüseyin 30 Mart 2014

Yıllardır oy kullanamıyorum muhtarın yüzünden, her şeçimde oy kullanamıyorum, yine bir oyum kayboldu.

Cevap yaz 0 0
Serkan Ö. 28 Mart 2014

Seçmen kağıdım gelmedi, ysk sitesinden de bakıyorum oy kullanamayacağımı anladım. Şimdi ne yapmalıyım, nereye başvurmam lazım, lütfen yardımcı olun.

Cevap yaz 0 0
Hasan M. 19 Mart 2014

ben köyümde oy kullnamıyorum muhtarın şikayeti yüzünden.

Cevap yaz 0 0
Emre 12 Mart 2014

ben neden oy kulanamıyorum, nedeni nedir? ben bu ülkenin vatandaşı değil miyim? aksi taktirde mahkemeye başvuracağım.

Cevap yaz 0 0
Yüksel B. 20 Şubat 2014

ben, ailem köyümüzde oy kullanamıyoruz ve sebebi muhtarın şikayeti. biz neden oy kullanamıyoruz buna çözüm bekliyoruz. köyümüzde kışın kimse durmuyor ama yazın sürekli köydeyiz, köyle alakası olmayan kişiler oy kullanıyor da bizler neden oy kullanamıyoruz. karabük mehterler köyü sakini.

Cevap yaz 0 0
Celalettin Z. 7 Şubat 2014

Seçmen listelerinde adım yok, ben İzmir marlıdere'de kamu görevi yapmaktayım. Listelerde adım gözükmüyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana lütfen bilgi verin.

Cevap yaz 0 0
Hatunsu Giyim Hatasını Müşteriye Mal Ediyor Kaysad 2014 Yılı Asansör Bakım Fiyatları