Zebramo.com Paramı İade Etmiyor
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 97729   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Zebramo.com Paramı İade Etmiyor

10 Ekim 2016 19:44 Mustafa G. Kayseri

Zebramo'dan (referans no 658**) 24.09.2016 tarihinde yapmış oldugum alışverişi iptal ettim, gelen ürün sahte idi. Burada çalışanlar hala paramı iade etmedi, yok hesaba 14 günde gecermiş, bir dünya yalan dolan. Maksat kedilerine hakaret ettim diye beni süründürüyorlar.

Etiket : Zebramo.com Okunma : 3169
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (13)

Aylin A. 2 Temmuz 2018

Zebramo kendi menfaati için çalışan bi firma, zebramo'dan sadiş adlı kullanıcı bir takım pike seti satın aldı iki gün sonra baska bir alıcı için indirim yapıp güncellediğim pike takımını da almış oldu. Ürünleri kargoladım bir hafta içinde ödeme hesaba geçmedi diyerek Zebramo müş. tem. msj yazdım gayet ciddiyetsiz bir şekilde ürün açılmadan iade olmuş kargodan ürünlerinizi alın biz kargo ücretini karsılıyabilliriz. Böyle birşey Zebramo kafana göre al kargolat sonra direk iade alıcı kişinin tlf no gizli adresi sadece ilin ptt adresi buradan ciddiyetsiz olduğu belli Zebramo bu tip belirsiz kişilerin kullanıcı kaydını kabul edip ciddiyetsizliklerin yaşanmasına müsade ediyorsun, ürün incelemen yok burada direk satıcı mağdur Zebramo.

Cevap yaz 0 0
Semra Y. 25 Haziran 2018

Zebramoda satici farkli urun gonderdi diye urunu iade ettim iki kere gonderdim satici almamis bana geri geliyor ve 30 lira kargo parasi cikariyorlar kargoyu almayan satici fakat surekli tekrar gonderin diyorlar ve parami iade etmiyorlar yazik ben boyle rezalet gormedim.

Cevap yaz 0 0
Enver S. 12 Haziran 2018

Zebramo'dan bir hafta önce satın aldığım çanta ne kadar bir süre içinde bana kargo tarafından ulaştırılır. Bilgilendirirseniz sevinirim. Selamlar.

Cevap yaz 0 0
Serhat Ç. 16 Mart 2018

Paramı yatırdım aldığım urun gelmedi paranın üzerine yattılar ben böyle bir site görmedim yani sikayet edecegim yer olmasi lazim şimdiye kadar bir çok siteden alışveriş yaptım ben böyle bir site görmedim.

Cevap yaz 0 0
Eliz A. 30 Ekim 2017

Aldığım bot defolu idi. İadeyi satıcı kabul etti site ile iletişime geçebilirsiniz dedi. Siz iptal edilen ürün bana havale no ve adres olarak da ptt şube dediniz. No'sunu verdiniz ancak cuma idi sitede kaldı nosu. Ben pazartesi aarayacak ppt'den ürün göndermesi yapacaktm. Siz beni cumartesi günü askıya aldınız sayfamı kapattınız. Tek taraflı anlayışınız hiç hoş değil. Bugün kargo yapmak istiyorum ben bu ürünü kullanmayacağım, rica ederim bir gözden geçirilsin durum sayfam açılsın iade yapılsın.

Cevap yaz 0 0
Büşra T. 29 Eylül 2017

Zebramo para iadesi yapmıyor. Satın aldığım ürünü iptal ettim param iade edilmedi resmen d..ndırıyorlar insanı. Şikayette bulunacağım.

Cevap yaz 0 0
Leyla Ö. 5 Eylül 2017

Satın aldığım cezve takımının sahte ürün olması nedeniyle iade ettim, satıcı tekrar satışa sunduğu halde ödediğim bedel hala hesabıma geçmedi, en kısa zamanda hesabıma geçirilmesini rica ediyorum.

Cevap yaz 0 0
H. 8 Temmuz 2017

Birçok alışveriş yapmış olmama rağmen sisteme giriş yapamıyorum. Acil yardım bekliyorum.

Cevap yaz 0 0
A. 12 Nisan 2017

Sattıgım urunlerin parası bır turlu hesabıma geçmıyor, yardım bolumune yazdığım mesajlar yerıne ulaşmıyor, sınır sıstemım harap oldu dolabımı kapatmak zorundayım.

Cevap yaz 0 0
Leyla Ö. 19 Ocak 2017

Zebramo sitesinden en son aldığım ürün özürlü geldi, iade ettim hala bedeli hesabıma geçecek, yardım butonuna basıyorum basmıyor, ödediğim bedelin hesbıma geçmesini rica ediyorum, saygılar.

Cevap yaz 0 0
Evidea.com Ürünüm Kargolanmadı Yurtiçi Kargo Gönderimi Kaybetti Ama Teslim Edildi Diye Yalan Söylüyor