Zebramo.com Paramı İade Etmiyor
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 97729   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Zebramo.com Paramı İade Etmiyor

10 Ekim 2016 19:44 Mustafa G. Kayseri

Zebramo'dan (referans no 658**) 24.09.2016 tarihinde yapmış oldugum alışverişi iptal ettim, gelen ürün sahte idi. Burada çalışanlar hala paramı iade etmedi, yok hesaba 14 günde gecermiş, bir dünya yalan dolan. Maksat kedilerine hakaret ettim diye beni süründürüyorlar.

Etiket : Zebramo.com Okunma : 2341
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (10)

Serhat Ç. 16 Mart 2018

Paramı yatırdım aldığım urun gelmedi paranın üzerine yattılar ben böyle bir site görmedim yani sikayet edecegim yer olmasi lazim şimdiye kadar bir çok siteden alışveriş yaptım ben böyle bir site görmedim.

Cevap yaz 0 0
Eliz A. 30 Ekim 2017

Aldığım bot defolu idi. İadeyi satıcı kabul etti site ile iletişime geçebilirsiniz dedi. Siz iptal edilen ürün bana havale no ve adres olarak da ptt şube dediniz. No'sunu verdiniz ancak cuma idi sitede kaldı nosu. Ben pazartesi aarayacak ppt'den ürün göndermesi yapacaktm. Siz beni cumartesi günü askıya aldınız sayfamı kapattınız. Tek taraflı anlayışınız hiç hoş değil. Bugün kargo yapmak istiyorum ben bu ürünü kullanmayacağım, rica ederim bir gözden geçirilsin durum sayfam açılsın iade yapılsın.

Cevap yaz 0 0
Büşra T. 29 Eylül 2017

Zebramo para iadesi yapmıyor. Satın aldığım ürünü iptal ettim param iade edilmedi resmen d..ndırıyorlar insanı. Şikayette bulunacağım.

Cevap yaz 0 0
Leyla Ö. 5 Eylül 2017

Satın aldığım cezve takımının sahte ürün olması nedeniyle iade ettim, satıcı tekrar satışa sunduğu halde ödediğim bedel hala hesabıma geçmedi, en kısa zamanda hesabıma geçirilmesini rica ediyorum.

Cevap yaz 0 0
H. 8 Temmuz 2017

Birçok alışveriş yapmış olmama rağmen sisteme giriş yapamıyorum. Acil yardım bekliyorum.

Cevap yaz 0 0
A. 12 Nisan 2017

Sattıgım urunlerin parası bır turlu hesabıma geçmıyor, yardım bolumune yazdığım mesajlar yerıne ulaşmıyor, sınır sıstemım harap oldu dolabımı kapatmak zorundayım.

Cevap yaz 0 0
Leyla Ö. 19 Ocak 2017

Zebramo sitesinden en son aldığım ürün özürlü geldi, iade ettim hala bedeli hesabıma geçecek, yardım butonuna basıyorum basmıyor, ödediğim bedelin hesbıma geçmesini rica ediyorum, saygılar.

Cevap yaz 0 0
Leyla Ö. 19 Ocak 2017

Merhaba, en son satın aldığım ürünün defolu olması nedeniyle geri iade ettim, paketin üzerindeki adrese ptt ile gönderdim. Kargo takip no:KP0**. Ödediğim bedelin hesabıma geçmesini rica ediyorum, saygılar.

Cevap yaz 0 0
Muzaffer K. 17 Aralık 2016

Zebramo uygulamasinda destek bolumu acilmiyor. Bize ulasin maddesi var ama tiklayinca acilmiyor.

Cevap yaz 1 0
Leyla Ö. 16 Aralık 2016

Zebramo sitesinden mavi marka siyah bir trençkot aldım, giyilmeyecek bir durumda. Cep, kol kenarları yırtık pırtık solmuş, fotoğraflayıp siteye iade etmek için bana gönderilen paketin üzerindeki gönderen kısmındaki adrese gönderdim. Dün ptt'den arayıp paketin geri geldiğini bildirdiler, ben şimdi çöpe atılacak ürüne posta parası mı ödeyeceğim. Haklı olduğumu ispatladım, ürüne ödediğim para hesabıma geçti, daha ne? Karşı taraf niye kargo ücretini ödeyip paketini almıyor. Gerçekten zebramo üyelerin hakkını korumuyor.

Cevap yaz 0 0
Evidea.com Ürünüm Kargolanmadı Yurtiçi Kargo Gönderimi Kaybetti Ama Teslim Edildi Diye Yalan Söylüyor