Garanti Bankası Haklı Müşteri Hattı 4440338
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 21601   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Garanti Bankası Haklı Müşteri Hattı 4440338

18 Şubat 2014 13:15 Tülay B.

Garanti bankasından 7 ay önce kredi aldım. Kredi vermeleri için hesap açılması gerekirmiş, açtılar. Kredimi hesap işlem ücretini yansıtarak verdiler. 6 aydır taksitlerimi ödüyorum, 7.taksit için hesaba para yatırdım, yarı dönem hesap işletim ücreti 55 tl hesaptan tahsil etmişler. Ben hesap açılsın demedim ki! Mağduriyetimi dile getirmek için 4440338 nolu telefonu 17.02.2014 günü aradım ilk 15 dakika, 2.sinde 10 dakika bekledim şikayet çok olduğundan olsa gerek kimse ile görüşemedim. Bugün yine aradım 13 dakika sonra pes ettim yine kimseyle görüşemedim. Bankanın benden almış olduğu işletim ücretini geri iade etmesini istiyorum. Sizin vasıtanızla şikayetimin bankaya ileteceğimden ve maduriyetimin giderileceğine güvenim tamdır. Saygılarımla İyi çalışmalar dilerim

Etiket : garanti bankası garanti bankası şikayetleri alo garanti şikayet hattı alo garanti garanti bankası tüketici yorumları garanti bankası haklı müşteri hattı garanti bankası tüketici kredisi garanti bankası kredi ödemesi Okunma : 32332
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (81)

Hasan T. 29 Kasım 2020

Bankaniza 23/11/2020 istek ve dilek konusunda bir mail attim ve geri dönüş oldu. En yakin şb gidip bigi albilecegim yazılmış fakat ben daha öncesinde şb gidip konuştuğumu söyledim ve müsteri temsilcisinin de yardimci olmadini belirttigim halde şb gitmem gerktigi bir yazi göndermişler. Bugun 29/11/2020 aynı mail adresine mail atamiyorum. Uyarı geliyor ve sunucu bulunamadı ve bır kaç engellenmiş gibi hata veriyor. Başka internetten buldugum mail için de aynisi oluyor. Müsteri temsilcisine bagladigimda bilgimiz dişinda deniliyor gereken ilgili kurumlara şikayet edip ne gerekiyor ise yapacagim.

Cevap yaz 0 1
Faruk A. 10 Ağustos 2020

2017 senesinde ödediğim kredi kartının borcu halen daha gözükmekte, icra bürosundan ve avukatından aldığım borcu yoktur evreğıyla gitmeme ramen yardımcı olmadılar. Bu durumun düzeltilmesini istiyorum, ayrıca mobil hesabıma girdiğimde sürekli karşıma çıkmasından rahatsız oluyorum, lütfen yardımcı olur musunuz.

Cevap yaz 0 0
Nejla İ. 6 Ağustos 2020

Kartımla ilgili müşteri hizmetlerini arıyorum kartım kapalı olduğu için bana bilgi veremeyeceklerini söylüyorlar, gişeye gidiyorum ekstreniz kesilmiş o yüzden diğer aya aktarıldığı için biz size yanıt veremiyoruz diyorlar. Karşı taraf paramı ödemesini rağmen benim borcumdan düşülmüyor ve bu borcu ısrarla benim ödemem gerekiyormuş, bunun faizini de ödeyeceğim söyleniyor. Peki ben kiminle muhatap olacağım, gişe ve müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor süreçle ilgili kim bana yardımcı olacak beni bilgilendirecek.

Cevap yaz 0 0
Yüksel Y. 4 Ağustos 2020

8 gün önce hesabıma gönderilmiş olan para hesap bilgileri doğru, iban bilgileri doğru sadece soyismim yazılmadı diye 8 günden beri hesabıma geçmiyor. Karşı taraf havale iptal formu düzenledi iptal formunun numarasını müşteri temsilcinize bildiriyorum banka keyfi gelince iptal formunu onaylayacakmış. Böyle bir saçmalık var mı ya, biz müşteri olarak sizin keyfinizi bekleyeceğiz bir de bizim para ihtiyacımız yok mu? Siz kendi tezgahınızı kurmuşsunuz müşteriyi bu şekilde mağdur etmeye ne hakkınız var.

Cevap yaz 0 0
Seda A. 4 Ağustos 2020

Şikayet hattına ulaşamıyorum, kredi kartım yapılanmada ve bitmesine çok az kaldı. Ben tekrar kredi kartının verimesini istemiyorum nedeni benim eşim kullanıyor iznim olmadan ve ben buna engel olamıyorum. Borcum bitince kesinlikle kartın tekrar gelmesini istemiyorum, gelirse de hic bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Cevap yaz 0 0
Fatih F. 1 Ağustos 2020

Beşkuruş etmez bir banka, tavsiyem devlet bankalariyla calisin böyle bankalarla calismayin.

Cevap yaz 1 1
Veysel P. 29 Temmuz 2020

Gazi mahallesi şubesinde vadesiz hesap açtırmak istedim vadesiz hesap açmıyoruz denildi, genel karar. Müsteri hizmetiniz de genel karar olmadığını söyledi, insanları sırada bekletip sonra hesap açmıyoruz demek de ne oluyor?

Cevap yaz 1 0
Ece Rugzan B. 11 Temmuz 2020

Adana seyhan döşeme mh acıbadem hastanesi bahçesindeki garanti bankasi atm maaş kartımi alıkoydu. Nasıl geri alabilirim?

Cevap yaz 0 0
Murat S. 7 Temmuz 2020

Ekstra erteleme isteğim olmadan ertelenen ekstrelerım için ilk ertelendiğinde arayıp iptal ettirmeme rağmen ertelenen ekstrelerime faizler işlenerek üstelik fazla yatırmama ve iptal etmeme rağmen bana 650 tl faiz ödedim. Her aramamda 2 aydır 7 çalışanına ayrı ayrı şikayet etmeme rağmen haksız aldıkları parayı iade etmemeleri ilgisizliği 2 aydır çıldırmaya kadar getirdi beni. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin ama bırakmayacağım peşini, ses kayıtlarım var iptalle ilgili bbdk'ya kadar gideceğim, ya yılda 80 bin tl yatırdığım banka ama s-tekarlar 600 tl içün müşterisini kaybedecekler.

Cevap yaz 0 0
Umut A. 6 Temmuz 2020

Kartım bloke olmuş neden olduğunu bilmiyorum, banka benle çalışmayı bitirdi ama neden bitirdi, benim maaş kartım sizde, neden olduğunun açıklamasını yapın.

Cevap yaz 0 0
Digiturk Üyeliğimi İptal Ettirmeme Rağmen Gelen Fatura Metro Turizm Sefer İptali