Garanti Bankası Haklı Müşteri Hattı 4440338
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 21601   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Garanti Bankası Haklı Müşteri Hattı 4440338

18 Şubat 2014 13:15 Tülay B.

Garanti bankasından 7 ay önce kredi aldım. Kredi vermeleri için hesap açılması gerekirmiş, açtılar. Kredimi hesap işlem ücretini yansıtarak verdiler. 6 aydır taksitlerimi ödüyorum, 7.taksit için hesaba para yatırdım, yarı dönem hesap işletim ücreti 55 tl hesaptan tahsil etmişler. Ben hesap açılsın demedim ki! Mağduriyetimi dile getirmek için 4440338 nolu telefonu 17.02.2014 günü aradım ilk 15 dakika, 2.sinde 10 dakika bekledim şikayet çok olduğundan olsa gerek kimse ile görüşemedim. Bugün yine aradım 13 dakika sonra pes ettim yine kimseyle görüşemedim. Bankanın benden almış olduğu işletim ücretini geri iade etmesini istiyorum. Sizin vasıtanızla şikayetimin bankaya ileteceğimden ve maduriyetimin giderileceğine güvenim tamdır. Saygılarımla İyi çalışmalar dilerim

Etiket : garanti bankası garanti bankası şikayetleri alo garanti şikayet hattı alo garanti garanti bankası tüketici yorumları garanti bankası haklı müşteri hattı garanti bankası tüketici kredisi garanti bankası kredi ödemesi Okunma : 20271
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (74)

Ece Rugzan B. 11 Temmuz 2020

Adana seyhan döşeme mh acıbadem hastanesi bahçesindeki garanti bankasi atm maaş kartımi alıkoydu. Nasıl geri alabilirim?

Cevap yaz 0 0
Murat S. 7 Temmuz 2020

Ekstra erteleme isteğim olmadan ertelenen ekstrelerım için ilk ertelendiğinde arayıp iptal ettirmeme rağmen ertelenen ekstrelerime faizler işlenerek üstelik fazla yatırmama ve iptal etmeme rağmen bana 650 tl faiz ödedim. Her aramamda 2 aydır 7 çalışanına ayrı ayrı şikayet etmeme rağmen haksız aldıkları parayı iade etmemeleri ilgisizliği 2 aydır çıldırmaya kadar getirdi beni. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin ama bırakmayacağım peşini, ses kayıtlarım var iptalle ilgili bbdk'ya kadar gideceğim, ya yılda 80 bin tl yatırdığım banka ama s-tekarlar 600 tl içün müşterisini kaybedecekler.

Cevap yaz 0 0
Umut A. 6 Temmuz 2020

Kartım bloke olmuş neden olduğunu bilmiyorum, banka benle çalışmayı bitirdi ama neden bitirdi, benim maaş kartım sizde, neden olduğunun açıklamasını yapın.

Cevap yaz 0 0
Fatma Y. 6 Temmuz 2020

Kaç defa kredi çektim hiç aksatmadan ödedim ve ödemeye devam ediyorum. Buna rağmen şu anda eski kredi kapama ve yeni kredi çekmeme hep olumsuz yanıt alıyorum. Bankadan arayanlar geri dönerim deyip hep atlatıyor. En kısa sürede ilgililerin çare bulmasını çok istiyorum.

Cevap yaz 0 0
Hasan K. 6 Temmuz 2020

Flexi kart gelecekti bana, cuma günü evde olduğum halde saat 16.10'da telefonuma size ulaşılamadı diye bir sms geldi. Kurye ne kapımı çaldı ne telefonumu, neye dayanarak evde olmadığıma kanaat getirdi anlamadım. Ben bu hafta gündüz çalışıyorum o yüzden evde olamayacağım, ya beni arasınlar binadan ailemden biri teslim alsın ya da şubeme gönderilsin.

Cevap yaz 0 0
İhsan A. 2 Temmuz 2020

Emekli bankacı olarak böyle bankacılık olmaz derim. Şarlatan müşteri ilişkileri zayıf. Arandığında ulaşım ve sonuç almak imkansız, üzülerek söylüyorum çok yetersiz ve kötü bir bankacılık.

Cevap yaz 2 0
Abdülkadir Ç. 26 Haziran 2020

Beni başka bankalar kapmasın diye defalarca arayarak kandırarak 3 yıl kart ücreti muafiyeti, 450 tl ve sonradan 300 tl nakit, 300 tl bonus önerdiniz. Haziran kart ödememde şak diye 141.50 tl yıllık ücret kestiniz. Üstelik bu tekliflerinizi yaparken ben teklif sahibini uyararak bunları unutursunuz çünkü anlaşmamız yazılı imzalı değil dedim. Aa olur mu öyle şey, biz şöyle büyük böyle eski bankayız gibi beylik laflar ettiler. Sonuç ben mağdur. Ne kadar yıl müşteriniz olduğumu ben bile unuttum siz bilirsiniz. Fakat sizinle tüm ilişkilerimi kesmek istediğimi tekrar ifade ediyorum ama siz hiç oralı olmuyorsunuz. Artık topu bddk'ya atıyorum.

Cevap yaz 1 0
Zeynep T. 23 Haziran 2020

Kart basvuru icin gittim. Yardimci olan arkadas hem benim isimi hem de telden baska musterisinin isini halletmeye calisiyor. İlk defa geldiginiz icin bu kadar uzun suruyor dedi. Tamam dedim belki gercekten oyledir. Eve bir geldim sifremi alacağım telimi guncellememis, ben su salginda isten zirt pirt izin alip bankaya mi gideceğim birileri islerini duzgun yapmayinca.

Cevap yaz 0 0
Levent E. 19 Haziran 2020

Yurt disindan gelen euro parami alamiyorum, iki saat disarda sıra bekliyorum sira bana gelince veznenin bana bir kufur etmediği kaliyor. Hesaba bile bakmadan gelmedi diyorlar, tuzla garanti bankasi carsi subeden sikayetciyim.

Cevap yaz 0 0
İsmail B. 3 Haziran 2020

Gaziantep şahinbey dumlupınar'da bir tane atm istiyorum, hiç bir banka atm'si yok dumlupınar'da. Para çekmeye cengiz topel'de atm'niz ama bozuk para verme yatırma, çoğu zaman bugün de bozuk. En yakın zamanda dumlupınar'a atm istiyorum.

Cevap yaz 0 0
Digiturk Üyeliğimi İptal Ettirmeme Rağmen Gelen Fatura Metro Turizm Sefer İptali