Aksoy Yapımcılık Başvuru Parası
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 79784   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Aksoy Yapımcılık Başvuru Parası

29 Haziran 2015 10:49 Ozan R. Adana

Aksoy Yapımcılık Adana Büyük Sürmeli Otel'de seçmeler yapılacak diye ilan verdi. Biz bir uzman kadro beklerken, bir tahsildar bulduk. Başvuru ve kayıt karşılığı 595 lira istediler. Bunun yasal bir dayanağı var mı? Türkiye genelinde 10.000 başvuru topladıklarını varsayalım yaklaşık 6 milyon lira yapar. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Etiket : aksoy yapımcılık aksoy yapımcılık şikayet aksoy yapımcılık yorumları aksoy yapımcılık ücretleri aksoy yapımcılık başvuru Okunma : 11036
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (25)

Volkan K. 16 Ekim 2018

Arkadaşlar ben de konyadaki seçmelerin mağduruyum, sözleşmeyi kaybettim ne yazdığını hatırlamıyorum.

Cevap yaz 0 0
Mustafa S. 18 Şubat 2018

Allah b-asını versin bunları milletin ben de dahil hayalleriyle oynuyorlar s-tekarlar. Peki biz magdurlar paramızı geri alabilecek miyiz?

Cevap yaz 0 0
Mehtap M. N. 16 Şubat 2018

Ben de verdim 600 tl ama malesef kandırıldim. Fotograf çektiler onlar bile yayinlanmadı. 3 ayı gecti. Amaç para toplamak. Bence inanmayın. Keşke buradaki yorumları önce gorseydim. Aradim telleri bile acmiyorlar. 2 saat aradim. Bir defa açtılar. Fotoğraflari mail istedim bari hatıra olsun dedim vermediler. Sayfada görürürsünuz dediler sayfada da yok. Yani aldılar parayi o kadar gerisi yok. Gitsem mi tüketici mahkemesine diye dusunuyorum. Sonuçta imza attik ve orada 2 ayda resimler yayınlanır yaziyor. 3.5 ay doldu yok.

Cevap yaz 1 0
Salim S. 29 Ocak 2018

Arkadaşlar ben 595 lira yatırdım bu alınan paranın kötü niyetle alındığına inanmıyorum. Etrafta böyle yerler para talep etmez diyorlar doğrudur konu hakkında fazla bilgim yok ama benim görüştüğüm bayan içime güven verdi ve Türkiye'nin büyük bir yapım şirketinin böyle bir d-andırıcılık yapacağını zannetmiyorum. Tabi illa seni bir filmde oynatacağız garantisi vermiyor adamlar en başta bunu söylediler. Ama benim içim rahat.

Cevap yaz 0 0
Bedirhan T. 27 Ocak 2018

Arkadaşlar tavsiyem inanmayın sitede belirtilen adres yanlış ben de az kalsın kanıyodum 100 tl ile paçayı kurtardım ve senet imzaladım bunların yaptıkları d-andırcılık ben de suç yerinde gereken suc duyurusunda bulundum ve başıma gelebilcek bir şey olmayacağını söylediler d-andırıcılar inanmayın senet imzalamayın sakın imzaladıysanız olay yerine yakın karakola gidip suc duyurusunda bulunun.

Cevap yaz 0 0
Sefa A. 26 Ocak 2018

Bu duruma cözüm bulabilen var mi arkadaslar.

Cevap yaz 0 0
Kerem C. Y. 20 Ocak 2018

Kardeşlerim gelin hep beraber olalım ve çözüm bulalım.

Cevap yaz 1 0
Mehmet S. 7 Ocak 2018

Arkadaşlar ben de bugün kaldırıldim 595 lira yatırdım ne olacak bekliyorum. Yarın şikayette bulunacam ondan sonuç cikmazsa vallahide billahi de izmir'e gideceğim.

Cevap yaz 0 0
Serhat Ibrahim Ü. 6 Ocak 2018

Arkadaşlar, ben de yardımcı oyuncuyum tavsiyem sakın ha bu gibi bahanelere kanmayın kimse sizi oynatmak için kayıt ücreti altında bir ücret talep edemez ne senet imzalayın ne sözleşme kanmayın bunların mağduru çok oyuncu dediğiniz bölüm başı 2000-3000₺ en aşağı alandır. Siz de bunlara kanmayın aksine ajans sizi set'e gönderir yapımcıdan parayı o alır ama burada işler tersine dönüyor sizden para talep ediyorlar hayallerinizle oynayarak burada bir arkadaşımın da belirttiği gibi torpiliniz olacak, bunlar boş vaatler ben bir gün acemi gibi gittim benden 300 tl para istediler sonra gerçekleri söyledim yapımcının yüzüne ben çok filmde dizide oynadım ama gelin görün ki hiç bir ajans benden para istemedi dedim çıktım gittim.

Cevap yaz 0 0
Fatih M. 2 Ocak 2018

Ankara'da secmelere katildim 595 lira odeyecegim fakat yanimda o kadar yoktu onden 100 tl verirseniz geri kalani taksitlendirebiliriz denildi 2 taksit senet imzaladim yatirmazsam ne olur acaba ne aradilar ne bir bilgi verdiler.

Cevap yaz 1 0
Akin K. S. 8 Ocak 2018

Kardeşim aynısı bugün benim başıma geldi 100 tl verdim sonra geri kalanını çek senet yaptık iki taksit o taksitleri yatirmasam ne olur. Bilgi edindin mi sen?

Cevap yaz 0 1
Türk Telekom Sürekli Kopma Sorunu Var Instagram.com Dezpack Türkiye Sahte Ürün Satıyor