Bayiltici.net Sabre Uyku Damlası Yerine Yosunlu Su Gönderdi
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 114581   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Bayiltici.net Sabre Uyku Damlası Yerine Yosunlu Su Gönderdi

22 Ağustos 2017 00:55 Ahmet Y. İstanbul

Merhaba, uykusuzluk sorunum var. Çeşitli ilaçlar ve damlalar kullandım hiç faydası olmadı. İnternette arama yaparken bayiltici.net sitesinin yorumları ilginç geldi. Tam da aradığım ilaç dedim. Yorumları okudum işime yarayacağını düşündüm. Ptt kargo ile 2 hafta sonra geldi. Kargo dahil 91 tl ödedim. Kontrol edip alın yazmış yorumlarına. Bu nasıl mümkün ben ptt'de damla uyutuyor mu diye nasıl bakabilirim. Sonuç olarak kendi yorumlarını kendisinin yazdığını sonradan anladım. Müşteri yorumları onaya gidiyor ve yayınlamıyor. Tarafıma kargoyu Nazilli'den göndermiş. 05399248610 whatsapp numarası var sadece sitesinde. Önce bazen mesaja yanıt veriyordu. İşi bitti ve hilesi ortaya çıktığı için arayınca açmıyor. Tam bir k..pazan. İnsanların sağlığı ile oynuyor. Buna siber suçlar müdahale etmeli.

Okunma : 31907
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 1

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (12)

Sienna K. 5 Aralık 2020

Arkadaşlar, ben her türlü mecraya şikayetimi bildirdim zaten.

Cevap yaz 0 1
İlhan L. 27 Temmuz 2020

Ya siz ne s-sınız, bu kadar övdünüz bu markaya ne oldu sahte çıktı. Ya bu ürünün türkiye temsilcisi sahte yada bunlar toptan d-andırıcı. Haram olsun, bu kadar ş-lik olmaz. İnsan olmak bu kadar zor mu ya. Uyku damlasıymış, bırak uyumayı insanın az bir şey uykusu vardı o da sayenizde kaçtı.

Cevap yaz 0 1
Serdar M. 22 Haziran 2020

Ben de siparis verdim, geldiginde almasam ne olur.

Cevap yaz 0 1
H. 15 Ocak 2020

Bizim paketten sahte kalitesiz bir deodorant çıktı, yine adamlar vicdanlıymis yanına kulak çöpü de koymuşlar. Nazilli'deki bu d-andırıcıyı polis hala ortadan kaldıramadı mi! Adamlar yıllardır aynı taktikle kandırıyorlar. Sipariş paketine su veya deodorant koyuyorlar. Allah bin türlü b-anızı versin. Ciğerimi yaktınız peşinizi bırakmayacağım. İşte bunlar. Https://www.bayilticii.xyz/index.php?route=information/contact

Cevap yaz 2 2
Serkan N. 4 Ağustos 2018

Beni de kandırdı bunlar ama ben suç duyurusunda bulundum.

Cevap yaz 1 1
Cüneyt O. 7 Haziran 2018

Sabre uyku damlası siparişi verdim ürünü aldım fakat 4 damla kahve bardağa koydum hiçbir etki yok bildiğimiz suyu göndermişler yazıklar olsun bir daha almam siz kaybeden oldunuz bari parayı alıyorsunuz adam gibi ürün gönderin.

Cevap yaz 2 1
Hikmet E. A. 31 Mayıs 2018

Merhaba, aynı sorunu yaşadım sizler gibi hadi savcılığa ve gönderim olan ptt hesap nosuna kadar aldım kargocu arkadaşım onun yanında açtım o da imzalı taahhüt verdi bu yazdığınız numaradan başka bir numara daha var cep no ve ismine kadar aldım ptt kargocu arkadaşım almadım göstererek urun onda avukatımla görüştüm hesaplara bloke koyulacak sorun olmazsa normalde uğraşmam 91 lira ödedim ama boyle birşeyi ilk yaşadım ve kafaya taktım ne olursa olsun gideceğim. Ayrıca merak ediyorum böyle bir sprey var mı gerçekte kullanan oldu mu yoksa başlı basına hayali mi bilen dostlarım var ise bilgilendirise sevirinirim.

Cevap yaz 0 0
Akif E. 28 Mayıs 2018

Allah bin türlü b-alarını versin zehir zıkkım olsun aldıkları para.

Cevap yaz 1 0
Ebru A. 22 Mayıs 2018

Benim ürünün içinden de deodorant cıktı s-tekarlar haram olsun para güvendik sipariş verdik nolur bulun şu ş-efsizleri.

Cevap yaz 1 1
Derya Ü. 17 Nisan 2018

Selam sabire, uyku damlasını ben de siparıs ettim uyku problemlerim var yorumları okudum ürktüm zararliymis k o tropfen dedikleri oymuş bugün geldi ve henüz kullanmadım acaba gerçekten zararli mi, öldürücü mü? Korkuyorum kullanmaya.

Cevap yaz 0 1
Seyda K. 30 Mayıs 2018

Urunu kullandiniz mi acaba?

Cevap yaz 0 0
Philips Gc7035/20 Viva Akıllı Buhar Kazanlı Ütü Tavsiye Etmiyorum Türk Telekom Pişmanlıktır