instagram.com Seçil Pabuç Tamamen Kandırmaya Yönelik Bir Sayfa
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 109671   Durum : CEVAP BEKLİYOR

instagram.com Seçil Pabuç Tamamen Kandırmaya Yönelik Bir Sayfa

4 Haziran 2017 14:22 Hakan S. İzmir

instagram.com hesapları bulunan seçil pabuç isimli firmadan sipariş verdiğim ayakkabılar gelmedi. Defalarca mesaj atmama rağmen kendileri cevap vermedi. Kargoyla gelen isim Başkan Ticaret / Tarık İlgi'dir. Kendileri tamamen d..ndırıcı bir firma olup kesinlikle kendileriyle alışveriş yapmayınız tavsiyem.

Okunma : 1223
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (7)

Ertuğrul A. 14 Mayıs 2018

Arkadaşlar aynı durumu ben de bugün yaşadım ve Bimer üzerinden Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bir şikayet dilekçesi yazdım. Siz de vakit ayırıp yazarsanız elinizdeki numarayla, belki bir sonuca ulaşırız.

Cevap yaz 0 0
Dilek Ç. 27 Haziran 2018

Merhaba, aynı durum bugün başıma geldi ve ben şikayette bulunmak istiyorum, siz şikayet ettiniz mi acaba bilgi alabilir miyim? Tüketici hakem heyetine başvurmak istiyorum sonuç alabilir miyim acaba?

Cevap yaz 0 0
Canan C. 8 Mayıs 2018

Aynı şey benim de başıma geldi iki ayakkabı satın aldım bana farklı iki alakası olmayan büyük numara ayakabı geldi hiç bir şekilde bağlantı kuramıyorum bütün magdur olanlar yayınlasın bir şekilde sayfasını kapattıralım Allah belasını versin. Bir sonuç alan var mı acaba alan varsa yazsın birşeyler yapalım.

Cevap yaz 0 0
Nilay P. 18 Nisan 2018

Keske siparis vermeden once bu yorumlara baksaydim. Bana da istegimle alakasi olmayan bir urun geldi. Ayni sekilde tarik ilgi isimli gonderici gorunuyor. Ulasamiyoruz telefondan. Bir sonuc alan var mi acaba?

Cevap yaz 0 0
Özge C. 17 Nisan 2018

Başkan ticaret Tarık İ'den aynı şekilde biz de d-andırıldık. Şikayette bulunanlar ne yaptı yazarsa sevinirim.

Cevap yaz 0 0
Elif Ş. 26 Mart 2018

Biz de aynı dertten muzdarip olduk maalesef ki. Sizlerin işlemleri sonuçlandı mı?

Cevap yaz 0 0
Fatih G. 13 Temmuz 2017

Biz de aynı şekilde aynı kişiden ayakkabı sipariş verdik başkan ticaret tarık ılgı kargo geldi paketi açtım istediğimiz ayakkabıları göndermemişler. Şimdi ulaşmaya çalışıyorum.

Cevap yaz 0 0
Cem G. 21 Haziran 2017

Ben de ürün aldım ve şimdi kargodan açtım aldığım ürünle alakası yok ve defolu satıcıya ulaşmaya çalışıyorum ama nafile.

Cevap yaz 0 0
Gül U. 4 Temmuz 2017

Lütfen bana ulaşın bu adamı savcılığa şikayet edeceğim, hepimiz şikayet edersek sonuclanir.

Cevap yaz 4 0
Eyüphan B. 21 Ağustos 2017

instagram hesabından seçtiğimiz ayakkabı yerine alakasız bir ayakkabı göndermişler pazarlarda 25-30 tl'ye satılan ayakkabıyi bize 90 tl'ye yamadılar. Kesinlikle telefonlara bakmıyorlar muhatap kimse yok.

Cevap yaz 1 0
Ahmet Ö. 12 Nisan 2018

Merhaba Gül hanım, bu insanlıktan çıkmış d-andiriciyi şikayette bulundumuz mu ve netice alabildiniz mi, bilgilendirirseniz sevinirim.

Cevap yaz 0 0
Samsung Telefon Aldığıma Çok Pişmanım Türk Telekom Tam Bir Rezalet