Sespa Yayıncılık İade Sorunu
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 15689   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Sespa Yayıncılık İade Sorunu

15 Ocak 2014 11:25 Fatma K.

Bu yayınevin'den gelen arkadaşlar 1 hafta içinde iade hakkınız var diye kitap sattılar, iade hakkımı kullanmak istedim fakat bu konuda çok uğraştırdılar, sözleşmede koşulsuz iade hakkınız var diye yazmasına rağmen son gün noterden ihtarname yollayın dediler. Ekstra ücret ödeyip ihtarname yolladım ama hala iade hakkımın onaylandığı konusunda bilgilendirilmedim, yanıltıcı beyanlarla insanları mağdur  edip kitap satmaya çalışıyorlar. bu yayıncılıkla ilgili yüzlerce şikayet ve mağdur insan var. Yetkililerin ilgilenmesini rica ederim, ben iade hakkım var diye aldım, zorla ödemek istemiyorum.

Etiket : sespa Sespa yayıncılık sespa yayıncılık şikayet sespa yayıncılık kitap satışı sespa yayıncılık iade problemi sespa yayıncılık müşteri yorumları sespa yayıncılık şikayetleri Okunma : 8612
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 1

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (36)

Fidan F. P. 15 Mart 2018

Ben de bugun icraya verilecegim. Onlar bugun vereceklerini soylediler ama ben 8 ay boyunca taksitlerimi odeyemedim isten ciktigim icin. Bugun kalan taksitlerimin tamamini odedim. Borc yoktur yazisini Avukat S. B. benim imzam olmadan alamazsiniz dedi. İki kati odeyeceksiniz biz de para kazanmis oluruz dedi. Kendi verdikleri S. C. kisi adina hesaba yatirmami istediler itiraz ettim ve ptt yoluyla odememi gerceklestirdim buna istinaden inatlastigim icin icraya vereceklerini belirttiler. Butun gorusmeleri de kayit altina aldim. Ödediklerimin fazlasini istiyorlar.

Cevap yaz 0 0
Burcu E. 7 Şubat 2018

Merhaba arkadaslar ben bu sespa yayinciliktan yaklasik 10 dk önce kurtuldum. Nasıl mı? Şöyle: Tüketici hakem heyetine basvuru yapin lehinize olan karari alinca il ticaret mudurlugune elinizdeki belgelerin bütün fotokopilerini ve olayi ozetle anlattığınız kagidinizi elinizdeki delileri yani arama kayıtlarınızı mesajlastiysanız msj kayıtlarınızı da bu belgenin icine koyup il ticaret mudurlugune yollayın Nuran hanıma ozellikle. Birkac gun sonra sizi arayip gelip aliyorlar. Benim bu davam 2016'dan beri var ugrasiyorum ama sonunda ben kazandım. İstikrarli olun net olun. Bana icra takibi de yolladilar ama naptım 7 gun icinde gidip bir dilekce yazdirip icra mudurlugune gidip itiraz dilekcemi verdim durdurdum icrayi. Pes edip vazgecmeyin.

Cevap yaz 3 0
Dilan C. 11 Eylül 2018

Burcu hanım ben de böyle bir olaya dahil oldum malesef ödemek istemiyorum e-devlet'ten tüketici heyetine başvurdum hemen 25 gün içerisinde 1 hafta oldu hala cevap gelmedi bir gelişme olmadı ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz lütfen.

Cevap yaz 0 0
Nagehan B. N. 15 Aralık 2017

Merhaba, benim de basıma bu olay 3 yıl once geldı bır tane beyefendı geldi bana ayda 1 tl kitaplara odeyemeyecek mısınız dedı ben de 1 lirayı neye vermıyoruz kı oderım dedım bu beyefendı bana sozlesme gibı bırsey imzalattı ve dedı kı 7 gun gecmeden iade edebılırsınız, ertesı gun aradım kaydınız acılmıstır gun ıcınde alınacak kıtaplar dedıler ama ben devamlı aradım en son yani 7 gun sonra telefonu acıp bana itiraz dilekcesı gondermenız gerekıyor dedıler tabı zaman gectıkten sonra tuketıcı haklarına gıtım sıkayet ettım orada dedıler kı bır lıra bıle odemeyeceksınız ama bununla alakalı bana evrak falan vermedıler ben de kapandı gıttı dıye sevınıyordum takı bugun maaş haczi geldıkten sonra, napmalıym lütfen yardım edin.

Cevap yaz 1 0
Sevil E. 25 Ekim 2017

Arkadaşlar ben de bu yayın evinden kitap aldım. D..andırıcı oldukarını anlayınca hemen bulunduğum kaymakamlığın hakem heyetine gidip başvuru yaptım ve haklı olduğum ortaya çıktı. tTavsiyem sakın korkmayın. Kitapları da adreslerine iadeli tahhütlü olarak gönderin. Evinize icra takibi gönderdiler ise gönderilmiş olan icra dairesine evraklarınız ile gidip bunun gecersiz olduğunu gösterin sorun çözülüyor. Tavsiyem sakın para ödemeyin korkmayın ve hakkınızı arayın. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü de yardımcı olur telefonla.

Cevap yaz 0 0
C. G. 25 Temmuz 2017

Arkdaşlar benim de öyle bir sorunum var ne yapmam gerekiyor bugun onay için arayacaklar aradıkları zaman götürsem olur mu veya ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz çünkü 14 günlük cayma günümün bitmesine son 4 gün kaldı.

Cevap yaz 0 0
Selviye A. 13 Temmuz 2017

Siz nasıl bir esnafsınız anlayamadım, öncelikle bir akrabam sizden kitap aldı siz onun geri iadesini almadınız ve yasal süreci geçirme amacıyla oyaladınız biz sizi arayacağız diye ve telefonda şahsa mahsuben terbiyesizlik yaptınız bu nedenle sizin esnaf ve iş anlayışı şartlarına uymadığınız belli oldu sizi kınıyorum eğer milleti d..andıracaksanız şunu bilin ki bu millet sizin gibi insanlar yüzünden çok yıprandı ve türkiye sizlerden dolayı kalkınamıyor. Eğer vijdan sahibi bir kişiliğe sahipseniz bunu lütfen yapmayın, insanları koyun niyetine koymayın yeter artık bu suç yanınıza kalmaz, bu yazımı okuyanlardan da bu tepkiyi göstermesini rica ediyorum.

Cevap yaz 0 0
Rahmi Ö. 3 Temmuz 2017

Arkadaslar toplanalım bunları birlikte şikayet edelim.

Cevap yaz 2 0
Mehmet Y. 13 Haziran 2017

Arkadaşlar ben de bu durumun mağduruyum. Noter'den belge aldım takip ediyorum şuan insanların iyi niyetinden bilinçli olarak isteyerek çıkarlarına çalışanların top ve ye'kün 'Allah b.lalarını versin', Amin. Sana nasıl davranılmasını istiyorsan herkese de öyle davran.

Cevap yaz 0 0
E. 12 Mayıs 2017

Merhaba arkadaslar, ben de ayni sizin gibi oyuna kurban olanlardanim, icradan yazi geldi bana itirazda bulundum ve savciliga suc duyusunda bulunarak sikayet ettim bakalim sonuc ne olacak bekliyorum.

Cevap yaz 1 0
Neslihan H. 2 Haziran 2017

Merhaba, ben de bugün aynı konuyla ilgili sorun yaşıyorum. Mahkeme kağıdı gönderiyorlar üstelik avukatı arıyorsun, sekreteri sizi azarlıyor hiçbiri yardımcı olmuyor. Aksine terbiyesizce konuşuyor. Ama şuan tüketici hakları dahil bütün şikayetlerimi yapıyorum. Hatta savcılığa gidip ben de suç duyurusunda bulunacağım bugün. Şu dakikadan sonra işim gücüm bu firmayla uğraşmak olacak.

Cevap yaz 0 0
Elif K. 11 Nisan 2017

Benim de başıma geldi cayma hakkı problemi. İptal işleminin başladığını söylemelerine rağmen belge mail bir bilgi hiçbir şey yollamadılar şirket içi bilgiymiş gizliymiş! 14 günlük cayma hakkımız tabi var fakat sakın şirketi arayıp hiçbir şey yapmadan beklemeyin çünkü bizi oyalıyorlar tüketici haklarını aradım bana 14 günü geçirmeden ptt yoluyla ihbarname yazıp yollayın dediler sözleşmenin aslı sizde kalmak şartıyla fotokopisini ve yazılan dilekçenin de fotokopisini muhakkak alın, buna rağmen hala cayma hakkıyla alakalı iptal gerçekleşmeyip size borç çıkartırlarsa evraklarınızla beraber Hakem Heyetine gelin işlemi halledelim dediler. Günde kaç kere böyle şeyler yüzünden aranıyoruz bir bilseniz sizi kandırıyorlar bekletiyor 14 günü geçirmeye.

Cevap yaz 1 1
Ahmet N. 24 Temmuz 2017

Elif arkadaşım öncelikle merhaba, ben de aynı süreci 3 gün önce başlattım kesin sonuç alıyor muyuz bu şekilde bilgi verirsen sevinirm.

Cevap yaz 0 0
Eva Koltuk Takımı Ayıplı Geldi Dacia Dokker Araç Arızası