Şikayet No : 4616   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Flash Tv Trident Cep Telefonu Mağduriyeti

22 Ekim 2013 17:37 Yaşar T.

Flash tv'deki doğrudan satışta reklamı yapılan trident marka telefon siparişi verdim. Bana vizyon kurye tarafından markası olmayan samsung s3 benzeri çift sim kartlı bir telefon geldi.

200 tl para ödeyip ptt kuryeden aldım ama telefon 2 sim kartı da kabul etmedi, çalıştırmadı. Kamerası da çalışmıyor. Anlayacağınız arızalı ve benim istediğim marka olmayan bir telefon yollamışlar.

Yaptığım araştırmada bu vizyon kurye'den şikayetçi olan yalnız ben değilmişim ama ben bu konuyu tüketici hakları mahkemesine kadar taşıyacağım.

Etiket : Vizyon kurye şikayet hattı flash tv reklam flash tv vizyon kurye reklamı vizyon kurye cep telefonu mağduriyeti flash tv cep telefonu reklamı Okunma : 4202
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (12)

Ali M. 25 Haziran 2014

tuğba hanım, ürünü teslim almayın almama hakkınız var, hiç birşey yapamazlar. Ptt ile görüşün ürünün iade masrafları kime ait, size aitse en fazla 10 tl verirsiniz ve geri gönderirsiniz, almak zorunda değilsiniz. bunu ptt yetkilileri de size söyleyecektir, almak zorunda değilsiniz ama iade masrafını sorun varsa o masrafı ödeyin yani geri gönderim masrafı en fazla 10 tl ve iade edin, aman almayın, hoşçakalın.

Cevap yaz 0 0
Ali M. 25 Haziran 2014

Arkadaşlar, aynı durumu maalesef ben de yaşıyorum, tv reklamından 139 tl'lik s4 benzeri ürün vereceklerini söylediler maalesef öyle çıkmadı hatta ımeı numarası kayıt dışı bu nedenle arama bile yapamıyorum, neyse fazla uzatmayayımvizyon kargo denilen firmanın internet adresi var ve aradım bana, bizi kullandıklarını, bizim bu konuyla ilgimizin olmadığını ve biz de bu konudan mağduruz şeklinde cevap verdiler, bu cevaba istinaden ben de ptt müşteri hizmetlerini aradım. Savcıya dilekçenizi verin ful kargo diye bir firma adıma bir paket göndermiştir fakat içindeki ürün istediğim niteliklere uygun değil ve kayıt dışıdır, ful kargo hakkında şikayetçi olun, vizyon kuryenin de aynı şekilde olayın içinde olabileceğini belirtin, bundan sonrası ful kargonun vereceği isim bilgileri ile savcılık işlemleri yürütecektir.

Cevap yaz 0 0
Tuğba 24 Nisan 2014

Arkadaşlar, ben de sipariş verdim ama yorumlarınızı okuduktan sonra iptal etmek istedim olmaz, yoksa hakınızda yasal işlem başlatacağız dedi firmanın sahibi, ne yapayım acaba, yardımcı olur musunuz?

Cevap yaz 0 0
Sertan A. 13 Nisan 2014

Reklamını yaptığınız pusula pusula yayıncılıktan şikayetçiyim. Bana sattıkları ixperya dokunmatik telefon yanlış gönderilmiş olup değişim için geri gönderdim ve birbuçuk aydır cevap alamıyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim, saygılarımla.

Cevap yaz 0 0
Mehmet A. 12 Şubat 2014

sipariş verince hemen arıyorlar ama sorun olunca adamlar telefona bakmıyorlar bile. yeni telefon aldım bozuk kendiliğinden gidiyor.

Cevap yaz 0 0
Ömer 28 Ocak 2014

s3 mini siparişi verdim 219 tl, ilk arayan 300 kişi içerisine girdiğim için tektaş yüzük hediye kazandığımı söylediler, 5 gün içinde adrese teslim olacak. sahte midir, telefon ve tektaş almıyım mı sizce.

Cevap yaz 0 0
Saban Y. 8 Ocak 2014

flash tv'den 199 tl'lik trident telefonundan aldım ama elime gelen telefon gold mobile diye bir telefon ve telefon çalışmıyor. dokunmatik bozuk, kamera bozuk, kontör var dediler o da boş çıktı. verdikleri telefonlara ulaşılamıyor. artık bunlara birileri dur desin, neden kimse ilgilenmiyor. bana gelen vizyon kurye'nin faturası elimde ve flash tv'yi şikayet edeceğim. hukuk yoluna ve tüketici haklarına başvuracağım, telefonu iade etmek istiyorum.

Cevap yaz 0 0
Ramazan E. 26 Aralık 2013

televizyondan şu 59 tl ayakkabı, bot, cüzdan ve kemer sipariş verdim, rengini kahverengi dedim oysa bugün elime ulaştı rengi siyah kemer ve cüzdan yok, satıştaki ne bot ne ayakkabı benziyor degişik birşey. telefonla arıyorum ulaşılmıyor, bunları tavsiye etmiyorum.

Cevap yaz 0 0
Necdet A. 3 Aralık 2013

s3 modeli diye reklam yaptılar 219 tl ye gelen telefon sanki kullanılmış gibi filim çizilmiş kartı görmüyor, bunları mahkemeye verelim.

Cevap yaz 0 0
Halil G. 7 Kasım 2013

Ben de aynı mağduriyeti yaşıyorum. trident TD 2122 model telefonu sipariş verdim, bana markasız s3 modeli yazan bi telefon geldi. berbat birşey. çift sim girişli ama 1 tane bile sim okumuyor. ben de bunlardan şikatetçiyim. tüm hukuki işlemlerde beraber birşeyler yapmayı tavsiye ediyorum. en azından çok daha etkili olur.

Cevap yaz 0 0
Adidas'tan Şikayetim Var Ziraat Bankası Fahrettin Altay İzmir Şubesi