Yalova Thermal Palace Satış Sözleşmesi Feshi
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 21623   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Yalova Thermal Palace Satış Sözleşmesi Feshi

19 Şubat 2014 03:51 Özlem U.

16.02.2014 tarihinde krd group ve şifa tur organizasyon turizm inşaat ticaret limited şirketi'ne ait Yalova Thermal Place tanıtımına katıldık.100 tl peşinat ile sözleşmeyi okumamıza fırsat vermeden imzalattılar. Ertesi gün pişman olup yasal cayma hakkımızı kullanmak istediğimizde bunun mümkün olmadığını söylediler. Devre tatil satmalarına rağmen sözleşmeye hisseli gayrimenkul satış sözleşmesi yazmışlar.Ayrıca makette tanıtıp satış yaptıkları yeri değil, başka bir yeri sattıklarını da Yalova Termal Belediyesinden öğrendim. 18.02.2014 tarihinde noterden ihtarname çekip sözleşmeyi tek taraflı fesh ettim.

Etiket : yalova thermal palace yalova thermal palace şikayetleri yalova thermal palace devremülk yalova thermal palace devremülk satışı yalova thermal palace devremülk satış iptal istemi yalova thermal palace müşteri yorumları Okunma : 9656
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 1

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (22)

Abdülkadir İ. 23 Kasım 2017

Ben de mağdur oldum ne yapabilirim mahkemeye vereceğim, insanları bu şekilde mağdur etmek neymiş görecekler.

Cevap yaz 0 0
Nihat K. 26 Ekim 2017

Noter ihtarını nasıl yazdınız, hangi adrese gönderdiniz?

Cevap yaz 0 0
M. 2 Eylül 2017

Valla ben de sizin gibiyim beni de kandirdilar konuştukları hiç bir kelimesi bile tutmuyor 4 aydan fazla oldu 16 bin liraya yakin para odedim. Uzerine de 8 bin lira senet imzaladim verdikleri yemek ve caylara ilac mi katiyorlar anlamadim 7-8 kisi kafa uzerinde toplaniyor simdi benim cayma hakkim var mi noterden ihtarname yollayip parami alma imkanim var mi yada tuketici haklarini basvurup parami alabilir miyim zaten ev kredi borcum vardi nereden bulastik anlamadim lanet olsun o güne.

Cevap yaz 1 0
Ercan B. 30 Haziran 2017

Bizi de kandırdılar 4+1 aldık bize 5 yerden faydalanabilirsiniz dediler sonra üyelik kartını almaya gittiğimizde bodrum ve didim'den faydalanamıyorsun dediler yanlış bilgi verdiler yüksek kırmızı olarak faydalanırsın dediler sonra da üyelik kartı için kağıtlar imzalattılar ayda 100 tl fazla ödeyerek bodrum didim'den faydalanacaksınız dediler ben istemiyorum sözleymeyı nasıl fesh ederim.

Cevap yaz 0 0
N. 31 Temmuz 2017

Merhaba, ben 14 gün içinde noterden ihtarname çekip cayma hakkımı kullandım. Senetlerimi ve paramı geri aldım. Süreç için çok itiraz ettiler herşeyi kendileri doğru biliyormuş gibi konuşuyorlar ama kandırmaca hiçbirini kabul etmedim. Fesihler yüzyüze oluyor dediler. Öyle birşey zorunlu değil. 14 günü geçtiyse Tüketici Mahkemesine başvurmak gerekiyor.

Cevap yaz 0 0
Burcu Ö. 14 Ağustos 2017

Biz de sizler gibi ayni dertten muzdaribiz. 14 gunluk yasal suremiz dolmadan noterden ihtarname cekmeyi dusunuyoruz. Herhangi bir pesinat falan vermedik yanliz sozlesme de iptal edildigi takdirde %25 lik kismini odemek zorundaymisiz, bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?

Cevap yaz 0 0
Harun S. 28 Ağustos 2017

Merhaba, ben de 500 tl kapora verip imza attım ertesi gün iptal etmek istedğimi söyledim yanlız iptali mümkün değil 2300 tl daha ödersem iptal olacağını söylediler sözleşme yaparken 1 hafta içinde ararsam iptal olacağını söylediler resmen d..andırıcılar aradığımda çok kötü bir davranış gördüm tüketici mahkemesine verirsem kazanabilir miyim.

Cevap yaz 0 0
B. 27 Ocak 2017

Elinde sözleşme olan var mı bana yardımcı olabilecek.

Cevap yaz 0 0
F. 27 Aralık 2016

2014 yilinda ben de tatil bahanesiyle gittim ve ayni sekil kandirildim, mahkemeye verdim ve kazandim. Ödemis oldugum 3000 tl'nin tarafima iadesini talep ediyorum. İcraya verip hakkimi arayacagim, sizi de medyada rezil edecegim.

Cevap yaz 1 0
Ahmet D. 22 Aralık 2016

Karadereli grup-şifa tur organizasyonu resmen düzmece balon hayali bir şirket, insanları kandırmaya devam ediyorlar. Ne tatil hediyesi ne tapu veriliyor ne oda kiralaması neden devresi resmen d..andırıcılık. Bana 3 yıl sonra maaşıma icra göndermişler. Şirketin sahibi orhan k. aynı olay sana yapılsa hoşuna gider mi. Benim çoluğun çoçuğun rızkını yiyorsunuz ama yuvam dağılmak üzere, beni neden aldattınız kandırdınız, üstelik işitme engelliyim. Hakkımı aramak için yasal yollara başvuracağım.

Cevap yaz 0 0
Emine Ö. 16 Kasım 2016

Elinde sözleşme olan var mı.

Cevap yaz 0 0
Leyla B. 3 Kasım 2016

Ben de ayni olaylardan muzdaribim, tuketici mahkemesine basvurdum dava benim lehime sonuclandi. 3000 tl parami alamadim, en kisa zamanda icraya basvuracagim, kimse korkmasin mahkemeye versin.

Cevap yaz 1 0
Deniz A. 13 Ocak 2017

Leyla hanım merhaba mahkemeye başvuru için ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim. Mahkemeye hemen başvuracağım.

Cevap yaz 0 0
M. 17 Ocak 2017

Ben de yeni mahkemeye verdim acaba mahkeme kaç ay sürüyor bilginiz var mı.

Cevap yaz 0 0
İbrahim I. 19 Haziran 2017

Merhabalar leyla hanim, aynı dertten muzdarip oldum yardimci olur musunuz.

Cevap yaz 0 0
E. 8 Temmuz 2017

Ben de engelli bir vatandaşım iptal ettirmek için tüketici haklarına başvurdum sizin sonuç kaç aya geldi leyla hanım, bilgi verirseniz sevinirim.

Cevap yaz 0 0
S. 28 Ekim 2016

Babami da kaldırmış senet imzalatmislar 61 tane ve karşılığında hiç birşey vermeden, bir de icra takibi başlatmışlar. Babamın okuma yazması yok, avukatin ciragi aradı 13.500 verirseniz senetleri veririz, bir hafta sonra da kargoyla tapunuzu gönderiniz dedi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, ne yapmalıyım, duyarlı nadir arkadaşlar ulaşırsınız sevinirim.

Cevap yaz 0 0
Hepsiburada.com Alışveriş Çilesi Teknosa Ürünümü Göndermiyor