Minisepet.com Kimse Bilgi Vermiyor
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 122575   Durum : CEVAP BEKLİYOR

Minisepet.com Kimse Bilgi Vermiyor

5 Ocak 2018 09:13 Maruf B. Kahramanmaraş

Iyi gunler kolay gelsin, minisepet.com'dan 40 liralık cizme siparis verdik esimle. Siparisiniz tamamlandi dendi hatta siparis kodunu da aldim. 10 gun oldu ne siparisim elime geldi nede kimse bir izahatta bulunmadi aksine 5 oldu galiba ben mesaj atiyorum o siteden yetkililere. Gondermeyecekseniz soyleyin biz de baska bir siteye bakalim ayıp ama.

Okunma : 1287
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (6)

Bagul E. 13 Eylül 2018

Ben de 40 tl 2 ayakkabi sipariş verdim kot geldi ama bir haftadir hic haber yok oyle insanlarla dalga geçiyorlar, kapatın gidin sitenizi.

Cevap yaz 0 0
Melisa M. 5 Şubat 2018

Ben de 40tl'lik çizme aldım ve15. gün oldu ne haber ne arayan var bu saatten sonra gelse de almam zaten aklı olan almasın tavsiyem.

Cevap yaz 0 0
Melisa M. 25 Ocak 2018

21 ocak 2018 tarihinde 40 liralık iki çift çizme sipariş ettik fakat hala ne bir haber var ne bir selam sipariş kodu veriyorsunuz nereye girileceği belli değil. İnsanları böyle bekletiyorsunuz, tavsiyem almayın anam almayın bir şey.

Cevap yaz 0 0
Selin G. 16 Ocak 2018

Çizme siparişi veriyoruz müşteri hizmetleri telefon açmıyor hemen kapanıyor kargo sipariş numarası var elimde siteye girdiğimde onu bile bulamıyorum bir ürün satiyorsaniz arkasında durun lütfen terbiyesizlikten başka bir şey değil bu.

Cevap yaz 1 0
Funda Ç. 10 Ocak 2018

Ben de ayni durumdayim herhangi bir odeme yapmadim ama hic bir dönüş yok kargo mesaji falan da gelmedi müşteri hizmetleri telefonu pıt diye kapanıyor ben de anlamadım.

Cevap yaz 1 0
Saadet P. 5 Ocak 2018

Ben de aynı şekilde 40 liraya bot aldım sipariş numarası verdiler ama müşteri numarasını arıyorum çağrı düşmüyor.

Cevap yaz 2 1
Gittigidiyor.com Parayı Aldı Ama 16 Gündür Ürünü Göndermedi Mamak Belediyesi Parklarda Uyuşturucu Kullanılıyor