Tüketici Yorumları

Hepsiburada.com Ücret İadesi Yapmıyor

Temmuz 26, 2014
|
Kategori: Alışveriş
Hepsiburada.com’dan satın aldığım ürün bana teslim edilmiyor, paramın iadesini istediğimde ise kargodan bana gelmeyen ürünün onlara gelmesi gerektiği söyleniyor. Yani ürün bana hiç gelmediği halde para iadesi yapılmıyor, yazıklar olsun. Follow..

Superonline Üyelik İptalimi Yapmıyor

Temmuz 26, 2014
|
Kategori: İletişim
23.07.2014 tarihi itibariyle üyelik iptali istediğim superonline müşteri hizmetlerinden görevli tarafından işlemin başlatıldığını ancak dilekçe yazıp faks çekmem istendi. Faks gönderiminden 48 saat içinde işlemin tamamlanacağı taahhüt edildi. Aynı gü..

Koçtaş Personeli Ürünü Teslim Ederken Sorun Çıkarıyor

Temmuz 26, 2014
|
Kategori: Alışveriş
24.07.2014 tarihinde yenibosna koçtaş’tan hazır mutfak satın aldım, nakliye ve montaj hizmeti bedelini ödedim. Bana gelen kişilerin ürünü yukarı çıkaracağı söylendi ama gelen arkadaşlar taşımak istemedi çok ağır diyerek. Ben de bana böyle söyle..

Vizyon Kurye Farklı Telefon Gönderdi

Temmuz 26, 2014
|
Kategori: Alışveriş
Vizyon kuryeye sipariş vermiş olduğum s4 telefon tarafıma gönderilmiş ancak bana gelen telefon s4 değil de ixperia x5 olarak gönderilmiş. Ben bu telefonu kabul etmiyorum, en kısa zamanda paramı geri alarak telefonun geri iadesinin kabul edilmesini is..

Pusula Dağıtım Cep Telefonu Mağduriyeti

Temmuz 25, 2014
|
Kategori: Alışveriş
Pusula dağıtım’dan aldığım ixperia x5 arızalı çıktı servise verdim, 45 gün sonra defalarca aradıktan sonra telefon geldi ama ixperia x3 olarak. Davacı olacağım, telefona cevap vermiyorlar. Hiç memnun değilim, tavsiye etmiyorum. Follow

Evkur Samsung S4 Telefonumu Tamir Ettirmiyor

Temmuz 25, 2014
|
Kategori: Alışveriş
Evkur Antalya mağazasından samsung s4 cihazını 2000 tl’ye 12 ay taksitle aldım, taksitimin bitmesine daha 3 ay varken telefon bozuldu. Evkur’a götürdüğümde garanti kapsamında olmasına rağmen düşürmüşsünüz diyerek hiçbir sorumluluğu kabul ..

Digiturk Duyarsız Hizmet ve Gelmeyen Servis

Temmuz 25, 2014
|
Kategori: İletişim
Merhaba, 08.07.2014 tarihinde digiturk’e abone oldum, 18.07.2014′te ve takip eden 4 gün boyunca verilen yayının kötü olduğu sebeple servis hizmeti istedim. Her seferinde sizi yarın randevu için servis arayacak dediği halde toplamda 4 defa..

Kliksa.com Defolu Ürünü Değiştirmiyor

Temmuz 25, 2014
|
Kategori: Alışveriş
14 temmuz tarihinde kliksa.com’dan derin dondurucu siparişi verdim. Ürün tarafıma 18 temmuz akşamında kargo şirketini defalarca aramam sonucunda teslim edilebildi. 19′unda yetkili firma tarafından kurulumu yapılması maksadıyla ürün açıldı..

Lg Optimus L5 Yedi Sefer Garantiye Gitti

Temmuz 25, 2014
|
Kategori: Cep Telefonu
Lg l5 aldım 7 sefer garantiye gitti, para iadesi istememe rağmen yapmadılar, Ankara’da olmadı diye İstanbul’da yapılmış diyolar daha gelmedi. Ne olacak şimdi, ne yapmam gerekli. Herşey satana kadar, daha sonra arıyorsun açmıyorlar bile te..

Yurtiçi Kargo İle Gönderdiğim Lcd Tv’nin Ekranı Patlamış

Temmuz 25, 2014
|
Kategori: Kargo-Nakliyat
Ben aydın merkez efeler polis merkez amirliğinde görev yapmaktayım, şırnak cizre ilçesinde zor şartlarda ğörev yapan polis oğlum Samet B.’ye 22.07.2014 tarihinde kurtuluş yurtiçi kargo servisinden 3026707425** no ile lcd tv ve aparatlarını gönd..